אוף!!!! ../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif
דווקא היה לי סופשבוע נהדר... הוא התחיל כשביום שישי היה שלג והבוס שלי התקשר להגיד שאפשר לעבוד מהבית. אחר כך נסעתי לאיתקה (אפסטייט ניו יורק) לבלות את הסופ"ש עם חברים ולעזור ליובל להתארגן בדירה החדשה, לנקות ולסדר וקניות וכדומה. ביום שישי בערב ארגנו ארוחת ערב מקסימה עם חברים, והיה טעים וכיף, בשבת סיימנו עם הנקיונות והסידורים והדירה הבריקה (איזה כיף כשמסיימים לעבוד על הכל בדירה חדשה ואחרי הניקיון)... ובערב הזמנו חברים לראות סרט, שגם היה נורא נחמד... הבוקר התעוררתי ליום מושלג וקר, הסתובבנו קצת בעיר והלכנו לבקר חברים שלא ראיתי הרבה זמן, זוג חברים שעברו לגור עכשיו בבית שלנו... נורא משעשע ומוזר לבוא לבית שהיה שלי בארבע השנים האחרונות ולראות אותי כמעט ריק... כי הם חדשים ועוד אין להם הרבה דברים. בכל אופן היה יום נחמד, בסביבות ארבע וקצת לקחתי את החתולים, העמסתי על המכונית ויצאנו לדרך חזרה הביתה. הדרך היתה זוועתית, שלג כבד מאוד וכבישים לא מפונים ולפחות שש תאונות ממש רציניות בדרך... ממש כאב הלב. אני דווקא הסתדרתי לא רע (בימים כאלה אני שמחה שיש לי 4X4) ואפילו החתולים נרגעו והפסיקו לקפוץ וליילל אחרי איזו שעה וחצי ושאר המסע עבר בקלות יחסית. כשהגעתי לניו ג´רזי כבר לא היה שלג והכבישים היו יבשים לחלוטין והשמיים בהירים. אבל מה, הגעתי הביתה, החניתי את המכונית בחניה, יצאתי מהאוטו ופתחתי את הדלת האחורית כדי להוציא את החתולים ו... עשיתי החלקה על גבעת קרח... משהו לא נורמאלי. הראש שלי פגע בדלת בדרכי לכביש ורגל שמאל נשארה תקועה בתוך הקרח. חבטתי את הראש בדלת ואחר כך בקרח שעל הכביש... ופנדה החליטה שזו שעת כושר וקפצה החוצה מהמכונית וברחה לה... אחרי שהיא ראתה שאני שוכבת שם כמה דקות וקוראת לה חצי בוכה היא באה לרחרח ולראות מה קרה לי. תפסתי אותה חזק וניסיתי לקום ולמזלי עבר שכן ועזר לי לקום ולעלות הביתה עם החתולים. עכשיו הקרסול בקרח ואני מקווה שלא שברתי אותו למרות שצליל הפצפוץ היה די נורא... והראש כואב ונפוח ואני חבולה וכואבת וכבר נמאס לי, זו הפעם השניה שאני מחליקה על הקרח במגרש החניה. אוף!!!! בקיצור סוף השבוע הנחמד שלי נגמר באליפות העולם בשלומיאליות. עכשיו אני הולכת לנסות להחזיר את הקרסול למקום (אם הוא לא שבור...) ולישון... לישון... ולנסות לשכוח את הערב האומלל הזה. סליחה על ההתבכיינות, אבל נורא כואב לי!!