איך היה הסופ"ש?

Yaniv-DC

New member
איך היה הסופ"ש?

מישהו עשה משהו מיוחד בשישבתראשון הזה?

sashkashurik

New member
../images/Emo7.gifI am working on Sundays!!!!!

I just had one day off - Saturday!!!!!!!

Yaniv-DC

New member
גמני גמני!

גם אני עובד בימי ראשון, משכים קום בשש ומחצה, מה שלא הפריע לסופ"ש שלי להיות מהמם כולל יום ראשון, אחרי העבודה

Yaniv-DC

New member
אחת וחצי.

עד אחת שלושים ואחת אני כבר באוטו, מונע, לכיוון החוצה מהחניה.

Yaniv-DC

New member
וואלה?

אני מלמד עברית בכל שלישי, רביעי, ו...כן, ראשון... כך שגם לי יום חופש אחד ויחיד - שבת.

sashkashurik

New member
אני מסיימת ב5 בצהריים.

בחורף (כמו עכשיו) זה די מגעיל, כי כבר חושך אחרי 5 בצהריים...

ליילה

New member
יניב!!!!!!! חזרת אלינו ../images/Emo13.gif

אני מניחה שלא ראית את קריאותי הנרגשות אלייך, וכשכתבתי לך שלראות ג´ו מליונר בלי הסיכומים שלך זה רק חצי מההנאה.... אז אולי תספר איזה סוף שבוע היה לך?

Yaniv-DC

New member
יא... מצטער ../images/Emo13.gif

מאז שכריס עבר לגור אצלי (זמנית בלבד... עוד לא להכין את החליפות) אני קצת פחות על הרשת... לגבי ג'ו מיליונר - אחרי שהוא נפטר מהפוסטמה פרינסס ליאה, הוא נשאר עם כוכבת סאדו מאזו וזורה - היחידה שעוד עלולה לקבל בהקלה את העובדה שמיליונר הוא לא. מבטיח לסכם את פרק סיום העונה שישודר מחר בתוספת הכנה לדבר הגדול העגום הבא. לגבי הסופ"ש שלי - יום שישי: 4 משקאות בפוקס אנד האונד 3 משקאות ב-JR's 1 משקה בכאוס 3 משקאות בקובלט ________________ סה"כ 11 משקאות היה משעשע. כריסטופר אמר לי "you're my baby", ואז התחלנו לצעוק על אנשים שאני הבייבי שלו. בשבת, למרבה השמחה התעוררנו נטולי חמרמורת (כבר סיפרתי לכם שלא משנה כמה אני שותה - אני לא מגיע לשלב הזה?), הלכנו להשתזף, ארוחת צהריים, טיול בכיכר, סרט, צפייה עם סוון ב-queer as folk - הגירסה הבריטית. וראשון... השכמתי קום בשש וחצי, נרדמתי, התעוררתי בהסטריה בשבע ורבע, עפתי להיברו סקול, עד שתיים הייתי בבית, הלכנו לראות קצת דירות לכריסטופר, החלטנו שהגיע הזמן לחזור למכון כושר, נרשמנו ל-JCC (הוא- 50 אחוז הנחת סטודנט, אני אותה הנחה, כי אני עובד עבור אירגון יהודי, אפילו שניים). היות והבחור בעל תעודת מאמן אישי ונושא בתואר "החבר שלי" - ערכנו לנו אימון יחדיו. אח"כ הוא נסע לאוניברסיטה להכין את המודל למחר, אני הלכתי לעשות כביסה. בלי עין הרע, 4 מכונות. עכשיו סופסוף סיימתי, ובעוד שעתיים הוא יחזור הבייתה
היה לי סופ"ש מצויין, שבוע הבא הולכים לראות את מרגרט צ'ו בבולטימור, ויש גם פרזידנט דיי. woo hoo!. אגב, המלצה - לכו לקנות בחנויות של צבא הישע. באמת. נשיקות, יניב.

אוף!!!! ../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif

דווקא היה לי סופשבוע נהדר... הוא התחיל כשביום שישי היה שלג והבוס שלי התקשר להגיד שאפשר לעבוד מהבית. אחר כך נסעתי לאיתקה (אפסטייט ניו יורק) לבלות את הסופ"ש עם חברים ולעזור ליובל להתארגן בדירה החדשה, לנקות ולסדר וקניות וכדומה. ביום שישי בערב ארגנו ארוחת ערב מקסימה עם חברים, והיה טעים וכיף, בשבת סיימנו עם הנקיונות והסידורים והדירה הבריקה (איזה כיף כשמסיימים לעבוד על הכל בדירה חדשה ואחרי הניקיון)... ובערב הזמנו חברים לראות סרט, שגם היה נורא נחמד... הבוקר התעוררתי ליום מושלג וקר, הסתובבנו קצת בעיר והלכנו לבקר חברים שלא ראיתי הרבה זמן, זוג חברים שעברו לגור עכשיו בבית שלנו... נורא משעשע ומוזר לבוא לבית שהיה שלי בארבע השנים האחרונות ולראות אותי כמעט ריק... כי הם חדשים ועוד אין להם הרבה דברים. בכל אופן היה יום נחמד, בסביבות ארבע וקצת לקחתי את החתולים, העמסתי על המכונית ויצאנו לדרך חזרה הביתה. הדרך היתה זוועתית, שלג כבד מאוד וכבישים לא מפונים ולפחות שש תאונות ממש רציניות בדרך... ממש כאב הלב. אני דווקא הסתדרתי לא רע (בימים כאלה אני שמחה שיש לי 4X4) ואפילו החתולים נרגעו והפסיקו לקפוץ וליילל אחרי איזו שעה וחצי ושאר המסע עבר בקלות יחסית. כשהגעתי לניו ג´רזי כבר לא היה שלג והכבישים היו יבשים לחלוטין והשמיים בהירים. אבל מה, הגעתי הביתה, החניתי את המכונית בחניה, יצאתי מהאוטו ופתחתי את הדלת האחורית כדי להוציא את החתולים ו... עשיתי החלקה על גבעת קרח... משהו לא נורמאלי. הראש שלי פגע בדלת בדרכי לכביש ורגל שמאל נשארה תקועה בתוך הקרח. חבטתי את הראש בדלת ואחר כך בקרח שעל הכביש... ופנדה החליטה שזו שעת כושר וקפצה החוצה מהמכונית וברחה לה... אחרי שהיא ראתה שאני שוכבת שם כמה דקות וקוראת לה חצי בוכה היא באה לרחרח ולראות מה קרה לי. תפסתי אותה חזק וניסיתי לקום ולמזלי עבר שכן ועזר לי לקום ולעלות הביתה עם החתולים. עכשיו הקרסול בקרח ואני מקווה שלא שברתי אותו למרות שצליל הפצפוץ היה די נורא... והראש כואב ונפוח ואני חבולה וכואבת וכבר נמאס לי, זו הפעם השניה שאני מחליקה על הקרח במגרש החניה. אוף!!!! בקיצור סוף השבוע הנחמד שלי נגמר באליפות העולם בשלומיאליות. עכשיו אני הולכת לנסות להחזיר את הקרסול למקום (אם הוא לא שבור...) ולישון... לישון... ולנסות לשכוח את הערב האומלל הזה. סליחה על ההתבכיינות, אבל נורא כואב לי!!

עדיקוש ../images/Emo2.gif

את חייבת להתחיל לשמור על עצמך. זה לא צחוק עם הבטן לעוף ככה. אני מקווה שהצפרדעון בסדר ולא חטף זפטה (בכל מקרה, אם נראה לך משהו חשוד רוצי לרופא - רק זהירות מהקרח בחניה
) מקווה שהקרסול יחלים מהר. על הראש אני לא מדברת - מקרה אבוד, לא?

הבטן דווקא בסדר הפעם

הגעתי למסקנה שזאת אפילו אשמתה. כלומר, אני פשוט לא רואה את כפות הרגליים שלי, ואני לא רואה לאן אני הולכת, אז אני לא שמה לב שאני דורכת על גבעות של קרח. בכל אופן קמתי, אז אני בחיים עדיין... מטושטשת כהוגן והקרסול בגודל כפול ממה שהיה, לא נראה לי ששום דבר חוץ מנעל בית יעלה עליו. אבל אני בחיים... והצפרדע בסדר מקפץ לו כרגיל... והראש.... כן מקרה אבוד... כנראה שהייתי צריכה את הבלוטה כדי להוכיח את זה.

liat129

New member
../images/Emo4.gif אאוצ' עדי..

חוץ מהכאב שהוא בטח נוראי, את בסדר? כלומר - הבטן.. הכל בסדר? שנקפוץ לביקור ונביא שוקולדים?

תודה על הדאגה

אני בסדר... קצת מעופפת אבל בסדר. מקווה שהיום יעבור בסדר ואז נראה. בכל אופן יש לי תור לרופא עוד שעה אז אני אבקש שיסתכלו גם על הרגל והראש ויגידו לי אם צריך טיפול יותר רציני משקית קרח. ותודה על השוקולדים

Guy K

New member
אוי ואבוי לך

תגידי, מה נסגר איתך? יהיה לך מלא זמן להתגלצ' על הקרח אחרי הלידה... בינתיים - זהירות! את יכולה להתקין מראות על הצדדים של הבטן אגב, כדי לראות את המדרכה, זה פטנט שאני עובד עליו ברגעים אלה ממש, בקרוב במשרד הפטנטים האמריקאי

een ogenblik

New member
מה זה?

את מנסה להתנקש בחייך ובחיי הצפרדעון? החלמה מהירה לקרסול, לראש, והתאוששות מהדאגה לחתולים.

נסיון ההתנקשות

היה של הקרח, לא שלי! ובינתיים הכל בסדר, הרופא אמר שאין זעזוע מוח והקרסול לא שבור. בינתיים קיבלתי אנטיביוטיקה כדי שלא יתפתח זיהום
(כי קצת פתחתי את הראש). וזהו. עכשיו אני מחכה למראות של גיא ובינתיים אני אחפש לי נעליים עם דוקרנים.

למעלה