איך היה המפגש?

../images/Emo202.gif

היה זמן, וראינו את הסרט הנפלא: "פשוט מאוהבת" קומדיה לא קיטשית, דגש על ה-לא, עם מריל סטריפ (אין עליה) ואומה טורמן שגם אחל'ה.. בקיצור שווה! בזכות ורד המקסימה
חבל שלא באת, אני חייבת לומר לך ולכל הבנות שלא הגיעו למפגשים שהבנות רגישות, אכפתיות ומקסימות והפחדים שהיו לי מהמפגש הראשון נעלמו כלא היו. ואתמול היה המפגש השני שלי איתן... זה זורם, ממלא ובקיצור נהדר. תבואו..

../images/Emo10.gif

אני כל כך מקנאת עכשיו...... אני בטוחה שהיה ממש כייף.... כמו תמיד..... שמחה שנהינתן
ודורשת שהמפגש הבא יהיה קרוב יותר לבית
ולכל החדשות והחוששות... אני מאוד מבינה אתכן... גם אני מאוד חששתי ולקח לי איזה שלושה מפגשים עד שהחלטתי להגיע... שלושה מפגשים יותר מידי
זה באמת פורום מקסים עם בנות מקסימות עוד יותר...
לכולן!!!

חוויות מהמפגש

המפגש היה מפגש ראשון שלי , כבר צילצלתי להגיד שלא אגיע כי יצאתי מהבית בשעה מאד מאוחרת . הגעתי ולמעשה "קצת" פיספסתי את ההתחלה . אבל לא פיספסתי הרגשה נעימה וחמימות (ככה זה כשנכנסים ורואים קבוצה של בנות יושבת על כורסאות מכורבלת בשמיכות - מאד ביתי ). היה לי מיוחד להיות פתאום בחדר אחד עם עוד נשים , ללא אם , צוחקות משוחחות ומלאות במין טוב ואכפתיות. למרות שלא הספקתי להכיר לעומק , יצאתי בתחושה שזה היה שווה את הנסיעה עד חולון כדי לפגוש אתכן פנים מול פנים. לכל מי שכמוני מגיעה בפעם הראשונה - תבואו ובוודאי לא תרגישו "חדשות" . תודה רבה לורד על האירוח ותשומת הלב ולכל מי שעזרה ודאגה , מקווה להספיק יותר במפגש הבא .

vered51

New member
סיכום מפגש...

אהלן אהלן רציתי להגיד לבנות שהיה לי נפלא לארח אתכן בביתי, אתן נהדרות והמפגשים ממלאים אותי כל פעם מחדש... אני שמחה שנהנתן ואני מודה לכן על הקומפלמנטים, אני מתרגשת לקרוא כל הודעה מחדש.. כן ירבו המפגשים ושיהיה חורף חם ונעים לכולנו אוהבת מאד ורד

מזמן לא נהניתי כל כך../images/Emo70.gif

ורד יקרה וכולן - תגובה קצת מאוחרת,אבל סופר נלהבת: אין לכן מושג כמה נהניתי.היה פשוט כ י י ף!!! בדיוק מה שהובטח שיהיה - מפגש ביתי, חורפי וחמים. אוכל של חורף [מרק, פשטידות, קרמבו] שמיכות, סרט טוב וחברה טובה - ומה עוד צריך?ו כל זה באירוחה המפנק של ורד, שזה ממש פירסט קלאס. אז ורדונה, תודה רבה שוב מעומק הלב. ולכל הבנות שהתאמצו והגיעו והשקיעו והצחיקו ... תודה תודה תודה. אוהבתותכן

המתכון למרק הבטטות שלי

מרק בטטה מצרכים: 4-5 בטטות קלופות 2 גבעולים של רוזמרין 1 כף אבקת מרק 1 מיכל שמנת מתוקה מלח-פלפל (אני מוסיפה גם אגוז מוסקט מגורר) ההכנה: חותכים את הבטטות לפרוסות עבות, מכניסים לסיר ומכסים במים. מוסיפים את הרוזמרין ואבקת המרק ומבשלים עד שמתרכך. מסננים את הבטטות מהמים ושומרים את הנוזלים בצד. מעיפים ת'רוזמרין. מרסקים את הבטטות. להלן האפשרויות: מעבד מזון "מוט" - ישר בסיר. מעבד מזון. למעוך דרך מסננת. מצרפים את הנוזלים לבטטות. מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומערבבים. מלח-פלפל-אגוז מוסקט מגורר לפי הטעם בתיאבון! אגב, כדי לשמור על זכויות יוצרים - את המתכון המקורי לקחתי מYNET, פרסמה אותו בחורה בשם סיון.

למעלה