איך היה המפגש היום??? איזה בעסה שלא הייתי
M MoonyAvFreak New member 5/3/07 #3 את בכלל לא באת! היה משו אבל נאבדנו ואז :| היה מוזר. מאיה את בכלל לא באת ב12..אז שש. כן היינו 4 אנשים XD + הרבה מהפורום שפשוט לא באו למפגש עצמו.. כמו...מאיה לילך טל אלין ובטח היו עוד XD
את בכלל לא באת! היה משו אבל נאבדנו ואז :| היה מוזר. מאיה את בכלל לא באת ב12..אז שש. כן היינו 4 אנשים XD + הרבה מהפורום שפשוט לא באו למפגש עצמו.. כמו...מאיה לילך טל אלין ובטח היו עוד XD
G Gadook New member 6/3/07 #4 אני ומאיה היינו שם אבל ארמ, לא ממש היה. אני מניחה שזה התפזר לפני שהגענו או משהו.
D Dark Angel Rinat New member 6/3/07 #7 אני ושלומית הפגנו נוכחות!../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif וראינו את מאיה ומעיין D: ואח"כ התפזרנו... וחלי התקשרה אליי O: מאיפה יש לה ת'מספר שלי?? חחח... קיצר... מקווה לבוא מפגש הבא.. למה המפגש הזה איכזב...
אני ושלומית הפגנו נוכחות!../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif וראינו את מאיה ומעיין D: ואח"כ התפזרנו... וחלי התקשרה אליי O: מאיפה יש לה ת'מספר שלי?? חחח... קיצר... מקווה לבוא מפגש הבא.. למה המפגש הזה איכזב...
B B a m b o o k New member 6/3/07 #10 הייתי בעזריאלי... וראיתי את נועם וטל ואממ ראיתי כל מיני פרצופים מוכרים...
S S u p e r S h e e p New member 6/3/07 #11 כצפוי.. ../images/Emo163.gif הגעתי באיחור. אבל ראיתי את כל המכבים-רעותניקים הכוסים ואת.... מיכל?|: (Gadook).. סורי לא טובה בשמות ://
כצפוי.. ../images/Emo163.gif הגעתי באיחור. אבל ראיתי את כל המכבים-רעותניקים הכוסים ואת.... מיכל?|: (Gadook).. סורי לא טובה בשמות ://
A Aline In Chains New member 8/3/07 #17 נראהלי ראיתי אותך.. או שהתבלבלתי בינך לבין מישהי אחרת.. בכל מקרה, במדרגות הנעות נגעתי לך בכתף הסתובבת ולא זיהית אותי.. אבל לא משנה..יכול להיות שהתבלבלתי חחח..
נראהלי ראיתי אותך.. או שהתבלבלתי בינך לבין מישהי אחרת.. בכל מקרה, במדרגות הנעות נגעתי לך בכתף הסתובבת ולא זיהית אותי.. אבל לא משנה..יכול להיות שהתבלבלתי חחח..
S S u p e r S h e e p New member 8/3/07 #18 אההה ../images/Emo163.gif פוני ורוד-דהוי, גופיה שחורה, מכנסי דיקיז-ג'ינס כאלה? יאפ. זאת אני. אה, ודי דבה
אההה ../images/Emo163.gif פוני ורוד-דהוי, גופיה שחורה, מכנסי דיקיז-ג'ינס כאלה? יאפ. זאת אני. אה, ודי דבה
A Aline In Chains New member 8/3/07 #19 אז ראיתי אותך.. לא זיהית אותי הסתכלת עליי ועל גור כאילו אנחנו משוגעים חחחחח..
S S u p e r S h e e p New member 8/3/07 #20 גור? אמ אין לי מושג מי זה. ../images/Emo163.gif אבל נראה לי שנגעת לי בכתף, והסתובבתי, ואז לא קלטתי מי רוצה ממני מה, והלכתיXDXD
גור? אמ אין לי מושג מי זה. ../images/Emo163.gif אבל נראה לי שנגעת לי בכתף, והסתובבתי, ואז לא קלטתי מי רוצה ממני מה, והלכתיXDXD