איך היה היום שלי???

KOMA2

New member
איך היה היום שלי???

נהדר,מקסים,חוץ מהקטע שישנתי עד 2 וחצי בצהריים ואז אבא שלי חטף עלי קריזה כי הוא דפק לי בדלת מעשר בבוקר ולא עניתי לו... ואז מכרתי את הספרים המאפנים האלו וגירדתי בקושי 200 שקל על ספרים שכל אחד מהם עלה אולי קרוב למאה. והאחות הקרצייה הזאת עיצבנה אותי והייתי צריכה לרוץ אחריה כי היא כל הזמו הזמינה מעלית סתם ולחצה על כפתורים ואז נכנסה לאיזו פינה דקורטיבית שלא דורכים בה וחיפשה שם פקקי קולה עם קולים... אז נסחבתי איתה ואז אחר כך שלי ולהילה (האחות היותר גדולה) נמאס ממנה ואנחנו מכניסות לה איזו כפה (הילה עושה את זה,אני לא דוגלת באלימות למרות שבמצב שלה זה הכרחי)אז היא מתחילה לבכות:אף אחד במשפחה הזאת לא אוהב אותי... (מה שנכון,נכון)ולא קונים לי שום דבר: חוץ מהטלוויזיה הפרטית שיש לך בחדר,האופנוע הממונע,המחשב החדש שכולל מדפסת,ומיליוני הממתקים והפיצות שמספקים למקל המהלך הזה... ואחרי כל זה חזרתי הביתה עם כוונה לסדר את החייריה הפרטית שלי ונרדמתי עד עשר.. מישהו יודע איך אני אשן עכשיו בלילה...????? וכבר אני לא מוצאת שום עט בגלל הבלאגן וההר אוורסט שיש לי על השולחן. טוב,הלכתי לבדוק אם אתם בצ´אט ואם אתם לא,(רוב הסיכויים שלא) כנראה שאני אצטרך לשמוע שוב את סלין דיון...

Brendan

New member
רוצה לשמוע את היום שלי???

זה התחיל אתמול ב-2 בלילה שהלכתי לישון. נירדמתי בערך ב-4 וקמתי ב-12. הייתי מסטול לגמרי אחרי הקפה ןהסיגריה שהלכתי שוב לישון עד 5 אחרה"צ. נסעתי לבקר חבר ועכשיו אני בבית. בטח ארדם רק בסביבות 3 או 4. עוד יום חלף

KOMA2

New member
כמעט מדכא כמו שלי...

איך יוצאים מזה??? טוב,לפחות יש עם מי לדבר בשעות האלו...

Brendan

New member
שאלת מיליון הדולר.....

איך יוצאים מיזה??? ראשית, בואי וניהיה אופטימים בכך שמחר לא יהיה כמו היום. כלומר, את לא תתני למחר שלך לעצבן אותך כפי שהתעצבנת היום. במידה ותצליחי לאמץ את הגישה האופטימית הרי שהנכונות של ליום אופטימי תיהיה גבוהה יותר ואז תתממש האימרה הידוע "הנבואה שמגשימה את עצמה"! מי שחושב בורוד בסופו הוא גם יראה ורוד. שנית, הינה יש לך הרבה זמן (היות ואת לא ישנה) שזו אחלה הזדמנות לשבת ולסדר את "הר האוורסט" שעל השולחן. אף אחד לא יפריע לך לעשות סדר בפינה שלך היות וכולם ישנים. אלה למעשה השעות שלך בהן את יכולה לשבת ולא רק לסדר את החדר אלה לסדר גם את המחשבות בראש (וכמובן לשתף אותנו במידת הצורך). מה דעתך?

KOMA2

New member
נחמד....

אבל המכשפה שומעת כשמורידים מים בשירותים אז היא תחטוף קריזה ותתחיל לעשות פרצופים ביום שלמחרת. אני מנסה לחשוב שהכול יהיה יותר טוב מחר אבל הניסיון שעברתי אחרי שחשבתי ככה וזה לא יתממש קצת מכביד עלי.

KOMA2

New member
נחמד...

אבל המכשפה שומעת כשמורידים מים בשירותים אז היא תחטוף קריזה ותעשה פרצופים ביום שלמחרת. אני מנסה לחשוב שמחר הכול יהיה יותר טוב, אבל הניסיון שעברתי כשחשבתי ככה וזה לא יתממש קצת מכביד עלי.

KOMA2

New member
מישהו מתנדב??

לעזור לי עם החדר... הצעת מחיר: 10 אגורות (זה הכי גבוה שאני יכולה לעלות)

KOMA2

New member
אני פאטתית....(ואני גאה בזה)

החיים של הSIMS שלי נראים כמו גן עדן בהשוואה לחיים שלי. והם בסך הכול דמויות ממוחשבות. לדמויות ממוחשבות יש חיים יותר מלאים ועמוקים ממני!! HOW SAD IS THIS

Brendan

New member
היי Koma2

צר לי על אתמול אבל נאלצתי לסגור את המחשב ואכשיו את כבר בטח לא כאן. זה באמת נישמע עצוב מה שאת מתארת. את משווה את עצמך לדמויות ממוחשבות וטוענת שהחיים שלהם יותר מלאים ועמוקים מהחיים שלך? קשה לי להאמין שזו האמת. אבל אני רואה גם ניצוץ של אופטימיות בכך שאת מכריזה "אני גאה בזה". אך מיצד שני אני חש כאן מצוקה לא קלה. אני מאמין שכל חברי הפורום ישמחו לעמוד כאן על-מנת ליצוק תוכן מעניין, מלא ועמוק לחיים שלך. שיהיה לך סוף שבוע נעים.

KOMA2

New member
אני לא מסוגלת יותר...

אני אפילו לא יודעת למה אני גולשת ומבלבלת לכם את המוח עם כזה מצב רוח רע. אז לידיעתך BRENDAN החיים שלי ב א מ ת פאטתיים ושיטחים והרבה יותר גרועים מהSIMS .והיום נוכחתי לדעת כמה אני לוזרית. נמאס לי מהכול והלוואי שכבר מישהו היה במקומי ואז הוא היה מסדר לי את החיים. אבל זה לא יכול לקרות,אני תמיד אשאר אני,דפוקה ומפגרת שכמותי... לפעמים אני ממש שונאת את עצמי כמו עכשיו ובא לי להכניס לעצמי איזו סטירה אבל כשאני מנסה זה כואב.אני אומרת לעצמי-מגיע לך שיכאב לך! אבל אני משפשפת את המקום. איזה מזל שאתם לא מכירים אותי ככה אתם חושבים שאני בטח סתם עוד איזו בחורה מתוסבכת ולא יודעים כמה שאני דפוקה. טוב,הנה אני מתחילה שוב לבכות ולמרוח הכול על המקלדת. אני מפסיקה לכתוב אני לא יכולה.

.אחת

New member
אהלן קומה! קרה משהו במיוחד או שזה

סתם SUNDAY BLUES? רציתי לומר לך שממה שהתרשמתי ממך, את לא: פתאטית, דפוקה, מפגרת, ראויה לשנאה אלא בחורה נורא מצחיקה, נורא רגישה, מאוד אינטליגנטית, שכותבת נפלא. כלומר אם היו משחקים איתי במשחק האסוציאציות KOMA, מה הדבר הראשון שעולה לך בראש, זה היה חוש הומור ואינטיליגנציה, ולא אף אחד מהתכונות שהזכרת. להפך, אני חושבת שמזל שאני מכירה אותך (עד כמה שניתן להכיר במסגרת הפורום). מה כואב לך? אולי נוכל לעזור. האם חוץ מהתרופות את נתמכת גם בטיפול? זה יכול מאוד מאוד לעזור. לי זה מאוד מאוד עזר. אחת

Brendan

New member
אני לא מאמין לך.....

יכול להיות שעוברת אלייך תקופה לא נעימה או לא קלה אבל אני חושב שאת קצת מגזימה בתאור שלך לגבי אופן החיים שלך. קשה לי להאמין שבעבור מישהי שיש לה יכולת ביטוי כל כך בהירה וחדה תוכל באותה נשימה להגיד שהיא לוזרית. בכל מיקרה, את תמיד יכולה להרגיש חופשיה בקטע של ה- "לבכות ולמרוח הכל על המקלדת". בשביל זה אנחנו כאן. אני מאמין שיותר מהרבה אנשים אחרים, כאן יכולים החברה להתחבר לדברים שאת כותבת וזאת בשל ניסיון שיש לנו. לכן רצוי ואף מומלץ לשתף אותנו בנסיונות שלך וזאת על-מנת שנוכל אוליי לעזור. תמיד זיכרי: יש כאן אנשים שמבינים אותך ואת מצבך.

לאב

New member
קומה!

אם היית דפוקה כמו שאת מתארת את עצמך כבר היינו מאבדים עניין לא מגיע לך שיכאב לך (זה ממש מנטליות של אישה מוכה) את לא מפגרת יש לך בעיה,כנראה בעיה קשה שאת עובדת על הפיתרון שלה ואת צריכה למצוא בתוכך את הכוחות לזה. יש לך לדעתי גם בעיה מאד רצינית בדימוי העצמי שלך, את רואה את עצמך באופן מאד מאד שחור ולא רואה את החיוב שבך, ולפי ההכרות המצומצמת שלי איתך - יש בך לא מעט חיוב בתוך אחת שנושא הדימוי העצמי הנמוך מוכר לה אישית - אני מציעה לך לעשות ככל יכולתך ליצור לעצמך "הצלחות" - ואת בהחלט יכולה לעשות את זה, תשכחי מאשתו של אביך ומזה שהיתה לך ואולי עוד יש סימפטומים של האו סי די, חפשי מה שטוב בך ותעבדי על זה - החיים שלך בידיים שלך ולא של אף אחד אחר זה קצת נשמע שמאלצי - אבל מנסיון זה אמיתי

לאב

New member
וגם

תחילי בקטן - לא צריך לכבוש את האוורסט ביום אחד - כדאי להתחיל עם גבעה קטנה

סיזיפוס

New member
אוי אוי אוי, לו היה זה כל כך קל

לצאת מזה לבד. וזה מאוד נכון. זה כמו מנטליות של אשה מוכה. וזה לא בגלל שזה כן או לא אשה מוכה באמת, אלא שמה שקורה אצל נשים מוכות הוא, שרידדו להם את העצמיות שלהן, את האמונה בעצמן, את היכולת להקשיב ולפעול בהתאם למה שלבן אומר, עד שהן מגיעות למצב כזה שאין להן ערך בעיני עצמן. ובגלל שהן חיות בתוך זה וזה מאבק יומיומי אז כמעט בלתי אפשרי לצאת מזה בכוחות עצמן. והתופעה הזאת לא קשורה רק לנשים מוכות, לא מופיעה רק אצלן. התופעה גם מופיעה אצל אנשים שהיו בשבי, אנשים שהיו במצבים שהתיחסו אליהם בדיוק באותו צורה שתיארתי את מצב הנשים המוכות. המכות לא באות בפגישה הראשונה, הן באות הרבה אח"כ וכבר כתבתי על זה כאן. מצורף קישור.(אוף, חיפשתי וחיפשתי את הקישור, אבל לא חשוב מצאתי אחד עוד יותר טוב,ושמצוטטים בו גם דברים שכתבתי פה בפורום
) כל אדם שירדדו מספיק את הערך העצמי שלו יכול להגיע למצב כזה. ו- KOMA כמו שכבר כתבתי -לוזרית- זה ממש לא את. איך הצלחת לשרוד את כל הקשיים עד היום? זה לוזר? איך הצלחת לחיות עם המכשפה הזאת ועדיין לא איבדת את שפיות דעתך?(וגם אם היית מאבדת,לא היית נחשבת אצלי לאפילו טיפה פחות,אלא היית מקבלת צל"ש על זה שנשארת בחיים) על זה נותנים צל"ש ,לא את הכינוי לוזר. ואני
אותך, אם זה נחשב בכלל.
סיזיפוס

שומפי

New member
ומי ידבר איתי בשעות שלי ? ההאא ?

ואני ישנתי אתמול בלילה רק 3 שעות ! ואני בכלל לא עייפה !

קורווין

New member
קומוש!!!

איזה כיף לקרוא שעבר עלייך כזה יום נפלא, מלא באתגרים, הנאה, מחשבה, ורגש!!! אז שמעת בסוף את סלין? איזה כיף!!! איזה שירים את אוהבת שלה? (הופתעת?
)

למעלה