פ ו מ ל י ת
New member
איך היה החופש שאלתם?
או, כי בדיוק על זה רציתי לדבר אתכם. נו, אז לקחנו כמה ימי חופש ונסענו לבקתה קטנה ביער. הנסיעה היתה מצוינת והיו בה בהחלט אלמנטים מעוררי רטיבות אבל זה לא מה שחשוב. הדבר הראשון שעשינו היה כמובן לחנוך את המיטה בבית החמוד הזה. במקלחת שאחרי הוא אמר – תמלאי לך את האמבטיה, אל תצאי עד שאבוא להוציא אותך. שאני אתווכח עם מאסטר סקסי כמו שלי? חס וחלילה. כמעט נרדמתי בתוך האמבטיה המופלאה הזו כשהוא חזר והתיישב על שפת האמבטיה. הוא הסתכל בי ואמר "יש לי שתי הפתעות בשבילך, בואי" הוא החזיק את המגבת ועטף את כולי. האמת שבאותו רגע לא היה אכפת לי כלום, לא הפתעות ולא שום דבר רק שימשיך להחזיק אותי כך לעולמים.. אבל לכל דבר טוב יש סוף. הלכנו לחדר השינה והתלבשנו. הוא לבש מכנסי עור שרק מלראות אותו לובש אותם אני יכולה לגמור. הם לא נסגרים כמו מכנסיים רגילים אלא במעין מעטפת כזו הנרכסת בשני רוכסני מתכת שאם פותחים אותם, מזנק הענק השחור מתוכם כמו נחש רעב.. הוא הוסיף חולצת גולף דקה שחורה ונראה כמו מלך
. אני אוהבת שהוא לבוש כך, יחף.. נראה כמו אל.. לי הוא הכין מחוך שחור כולו, ביריות שחורות וגרבי ניילון דקים ופשוט סקסיים להחריד. מה שלא הייתי רגילה אליו היה זוג מגפיים בעלי עקב גבוה וחד, וכפפות שחורות. נראיתי כמו איזה מלכת הלילה עם כל השחור הזה .. וצחקתי על כך.. והוא חייך. כשהיינו שנינו מוכנים, הוא אמר :"דיברנו על הפנטזיה שלך לשלוט שוב. זוכרת?" אם אני זוכרת.. בקושי נשמתי.. מה הוא עושה לי עכשיו? הסתכלתי עליו במבט שואל וחשבתי שאני תכף קורסת ממש כאן על הרצפה לידו. אני מתה עליו כשהוא צוחק כשאני בלחץ. "לא לדאוג קטנה, אני איתך" הוא אמר וחיבק אותי. הלכנו לסלון. עדיין לא ידעתי מה מתרוצץ לאיש שלי בראש. על השולחן היתה מונחת קופסה מאורכת. "תפתחי, זו ההפתעה הראשונה" פתחתי. בתוך הקופסה היה מונח חבל קשירה, אטבי פטמות, נר, וקרופ מזמש שחור. הסתכלתי מסביב. הוא הרי לא מתכוון שאני אשלוט בו, נכון? הוא מכיר אותי כל כך טוב. נעמד מאחורי ולחש לי לתוך האוזן מלים שגרמו לי לרעוד בכל הגוף "לא, ברור שזה לא אני" בחיי ששמעתי אותו מחייך "זו ההפתעה השניה שלך. לכי לפתוח את הדלת" ונשק לי על העורף. "אבל... אה.. אני..." ניסיתי להסביר שלא התכוננתי, ושאני לא ממש יודעת איך לגשת לזה, ובכלל אולי זו רק פנטזיה חולפת.. "אני כאן איתך קטנה, לכי לפתוח את הדלת" הוא אמר. הלכתי. לא מתווכחת איתו. העיניים שלה הושפלו ברגע שפתחתי את הדלת. כאילו נולדתי לתוך זה אמרתי לה "היכנסי וסגרי את הדלת אחרייך" היא הביטה בו. שלחתי יד והחזקתי את הסנטר שלה. תקעתי בה מבט הכי קר שיכולתי לגייס ואמרתי בשקט שכמעט הפחיד אותי – "אני הבוס שלך. רדי על הברכיים" הסתכלתי עליו. הוא ישב על הכורסא והיה מבסוט. לא ידעתי מה לעשות איתה. עברו הרבה שנים מאז שלטתי במישהו. אבל הפנטזיה הזו התעוררה בי לפני זמן מה והייתי חייבת לספר עליה למאסטר שלי. לאט לאט השתחררתי. היא היתה מאד סבלנית. ביצעה כל הוראה בקפדנות. חיברתי מצבטים לפטמות שלה והמראה של הפנים שלה מתכווצים בכאב, עשו לי רטוב.. היא לא חדלה להציץ אל האיש שלי היושב על הכורסה. זה נתן לי סיבה להעניש אותה. קשרתי אותה אל השולחן. זה כל כך ריגש אותי.. קודם קרסול ימין, ואז שמאל. כל אחד לרגל של השולחן. הידיים לצדי הגוף. הגב שלה היה מוצמד אל פני השולחן כך שהפנים שלה היו כלפי מעלה. טיפסתי על השולחן והתיישבתי על הברכיים ממש מעל הפרצוף שלה. היא לא היתה יפה, אבל היה בה משהו מיוחד. הנחתי לה לספוג את הריח שלי. קמתי מעליה והחלטתי לחנוך את הקרופ החדש שלי. הנחתי לקרופ לטייל על הגוף שלה, תוך שאני לומדת את התחושה שלו בידיים שלי. היא שוב שלחה מבט אליו. הנפתי את הקרופ והנחתתי אותו על הירך שלה. זה כאב, היא היתה מופתעת. אחרי המכה הזו באו עוד חמש. הוא קם מהכורסא וניגש אלי שחררתי את הדרקון שלו מתוך מערת המכנסיים הסקסית. התכופפתי מעליה כך שהיא ראתה ממש מול עיניה את הנחש הפראי שלו חודר אלי. הוריתי לה להשתתף עם הלשון. נו ברור לכם שזה לא לקח זמן רב והשתוללתי שם. העסק לא נגמר כאן. אלו היו רק השעות הראשונות של החופשה שלנו. יש לי לא מעט ללמוד עוד. אבל נראה לי שאני עוברת מהגדרה של שפחה נטו, ומתהווה כסוויץ. לומדים דברים חדשים כל יום. היה אחלה חופש.
או, כי בדיוק על זה רציתי לדבר אתכם. נו, אז לקחנו כמה ימי חופש ונסענו לבקתה קטנה ביער. הנסיעה היתה מצוינת והיו בה בהחלט אלמנטים מעוררי רטיבות אבל זה לא מה שחשוב. הדבר הראשון שעשינו היה כמובן לחנוך את המיטה בבית החמוד הזה. במקלחת שאחרי הוא אמר – תמלאי לך את האמבטיה, אל תצאי עד שאבוא להוציא אותך. שאני אתווכח עם מאסטר סקסי כמו שלי? חס וחלילה. כמעט נרדמתי בתוך האמבטיה המופלאה הזו כשהוא חזר והתיישב על שפת האמבטיה. הוא הסתכל בי ואמר "יש לי שתי הפתעות בשבילך, בואי" הוא החזיק את המגבת ועטף את כולי. האמת שבאותו רגע לא היה אכפת לי כלום, לא הפתעות ולא שום דבר רק שימשיך להחזיק אותי כך לעולמים.. אבל לכל דבר טוב יש סוף. הלכנו לחדר השינה והתלבשנו. הוא לבש מכנסי עור שרק מלראות אותו לובש אותם אני יכולה לגמור. הם לא נסגרים כמו מכנסיים רגילים אלא במעין מעטפת כזו הנרכסת בשני רוכסני מתכת שאם פותחים אותם, מזנק הענק השחור מתוכם כמו נחש רעב.. הוא הוסיף חולצת גולף דקה שחורה ונראה כמו מלך