היה אדיר ../images/Emo51.gif לכולם
היה אימון נהדר, והכי נהניתי מהעובדה שגם אחרי האימון נשארנו שם עוד כמה שעות
דיברנו והדגמנו. מבחינתי, אני רואה יותר ויותר, שכל אמנויות הלחימה הן "אותה הגברת בשינוי אדרת": עבודת הבודו-טאיצ´יטסו של תומר (בודוקא) נראתה לי פשוט כעוד שיטת ג´ו-ג´יטסו יפני מסורתי, שמאוד דומה לג´ו-ג´יטסו היפני שאני עושה (איייקידו),כמעט בדיוק אותן טכניקות ואותם הרעיונות, כשפה ושם יש וואריציות קטנות. רוני הדגיש את הרעיון הזה עוד יותר, בכך שבחר לא לעבוד על טכניקות / שיטה ספצפיים, אלא על עקרונות גלובליים, כשכל אחד יממש אותם לפי שיטתו. העקרונות שראיתי היו כמעט בדיוק אותם הרעיונות שתומר הדגיש באימון שלפניו. חשבתי שארניס יהיה דבר שונה, אבל עבודת המקל והסכין שתיהן נראות מאוד דומות לעבודה של כלים קצרים שאני מכיר, יש הבדלים בתנועת הרגליים, בשמות ולעיתים גם בתנועה הספציפית, אך הם מינוריים לחלוטין. להבא, לשאלה איזו אמנות לחימה כדאי ללמוד, נראה לי שאי אפשר לענות בכלל, ניתן רק להמליץ על מורים. וראינו כמה מורים מעולים באימון הפורום. בכל האימונים נהניתי מאוד לעבוד עם אנשים שונים, משיטות שונות ואחרות. ושמחתי גם להמשיך לדבר ולענות על שאלות שעלו (סלבו - אם יש לך כ"כ הרבה שאלות אחרי שדברת כבר עם שלמה - אולי תתחיל להתאמן מעט אצל רן ומצא את התשובות לבד
). האווירה הפתוחה והחברותית, ללא כל תחושה של תחרות היתה דבר נדיר ומדהים. אני רוצה להודות לכולםעל שהגיעו ובמיוחד למורים על ההדרכה, ולרוני על שהעמיד את המועדון שלו לרשותנו
מחכה כבר מעכשיו לעימון פורום 5
אמיר