איך היה האימון פורום?

_alon_

New member
היה אימון נהדר

היה נחמד לעבוד על שיטות שונות ודברים שלא עושים אצלנו (הטלות, מקל...). היה נחמד להכיר אנשים שונים ולפגוש פנים אל פנים את האנשים מאחורי הכינוים. המקום מרשים ויפה. בקיצור היה אימון נהדר, תודה לכולם ונתראה באימון הבא.

orii

New member
תודות ופליאה

היה יופי. אצלי ציפיתי למשהו טוב ויצא עוד יותר. למי תודה ולמי ברכה? קודם כל לכל מי שבא והשתלב באוירה הלימודית - האיוורה הפתוחה - באנו ללמוד לא להוכיח מי יותר "טוב" (זה במיוחד נוח, כי כיום כולם פהיודעים שאין על מושיקו...) לפי דעתי מה שנפלא זה ששברנו, ולו לרגע אחד, מסורת ארוכת שנים של איבה בין שיטות. כולנו היינו תלמידים בבית ספר אחד למשך המפגש. אמשיך בתודות למורים של "הבית ספר לרגע" בודקא, רוני ויובל. לרוני תודה מיוחדת על כמה דברים: האירוח הלבבי בדוג´ו השיעור המאלף - שכמו שכמה מאיתנו כתבו, ידע לשים את היד על הדומה בין גישות. צעד שדורש המון ניסיון וצניעות. עבודת הזוגות האישית שהסכים לעשות איתי. הוא הדגים לי איך ניסיון של שנים בגישה אחת מעלה אפקטיביות בגישה קצת אחרת. ותודה לכל מי שעבדתי איתו בשיעורים ולאחריהם: סלבו, ארז (מגמל שלמה), מיתר, טל, רפאל, אוהד, Nat, דלית, יעל
... למדתי מכם, תודה.

שמח לשמוע שהיה אימון פורום מצויין

ועצוב על כך שלא יכולתי להגיע. הייתי חולה כל השבוע שעבר (ועדיין חולה). חכיתי בקוצר רוח לאימון פורום במקום סגור ורציני כמו הדוג´ו של רוני. אני מציע שבעתיד כל אימוני הפורום ייערכו במקומות סגורים, כך שלא נהיה נתונים לחסדיו של הטבע (חוסר שמש למשל).

amir_aikido

New member
היה אדיר ../images/Emo51.gif לכולם

היה אימון נהדר, והכי נהניתי מהעובדה שגם אחרי האימון נשארנו שם עוד כמה שעות
דיברנו והדגמנו. מבחינתי, אני רואה יותר ויותר, שכל אמנויות הלחימה הן "אותה הגברת בשינוי אדרת": עבודת הבודו-טאיצ´יטסו של תומר (בודוקא) נראתה לי פשוט כעוד שיטת ג´ו-ג´יטסו יפני מסורתי, שמאוד דומה לג´ו-ג´יטסו היפני שאני עושה (איייקידו),כמעט בדיוק אותן טכניקות ואותם הרעיונות, כשפה ושם יש וואריציות קטנות. רוני הדגיש את הרעיון הזה עוד יותר, בכך שבחר לא לעבוד על טכניקות / שיטה ספצפיים, אלא על עקרונות גלובליים, כשכל אחד יממש אותם לפי שיטתו. העקרונות שראיתי היו כמעט בדיוק אותם הרעיונות שתומר הדגיש באימון שלפניו. חשבתי שארניס יהיה דבר שונה, אבל עבודת המקל והסכין שתיהן נראות מאוד דומות לעבודה של כלים קצרים שאני מכיר, יש הבדלים בתנועת הרגליים, בשמות ולעיתים גם בתנועה הספציפית, אך הם מינוריים לחלוטין. להבא, לשאלה איזו אמנות לחימה כדאי ללמוד, נראה לי שאי אפשר לענות בכלל, ניתן רק להמליץ על מורים. וראינו כמה מורים מעולים באימון הפורום. בכל האימונים נהניתי מאוד לעבוד עם אנשים שונים, משיטות שונות ואחרות. ושמחתי גם להמשיך לדבר ולענות על שאלות שעלו (סלבו - אם יש לך כ"כ הרבה שאלות אחרי שדברת כבר עם שלמה - אולי תתחיל להתאמן מעט אצל רן ומצא את התשובות לבד
). האווירה הפתוחה והחברותית, ללא כל תחושה של תחרות היתה דבר נדיר ומדהים. אני רוצה להודות לכולםעל שהגיעו ובמיוחד למורים על ההדרכה, ולרוני על שהעמיד את המועדון שלו לרשותנו
מחכה כבר מעכשיו לעימון פורום 5
אמיר

מאטריקס

New member
אוף! לא יכולתי להגיע! ../images/Emo10.gif ../images/Emo26.gif

יש לי עניינים עם הצבא כל הזמן, ואני צריך לנסוע לסדר אותם ואני לא מצליח להגיע לאימונים...
חבל, אני ממש מסוקרן לראות כמה יפה היה לראות את "הכינויים" נלחמים! (
) לא נורא, אני מקווה שלאימון הפורום הבא אני אוכל להגיע...

WhiteBear

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif-תמונות ../images/Emo70.gif

גריידי

New member
תמונות מהחלק השלישי של האימון

עשיתי כמיטב יכולתי להכניס קצת מכל חלק של האימון המשותף ביום שישי, אם אספיק בזמן הפנוי ותהיה לכך היענות מאנשי הפורום אכין קלטת וידאו, VCD,WMV או כל פורמט אחר שיאפשר צפיה במחשב ואשלח למי שרוצה.

למעלה