אני לא יכול יותר. הצילו!
או שאני מזדקן, או שאני עובר משהו אחר, אבל אי אפשר יותר. כל כך הרבה משתתפים חדשים יש בזמן האחרון! וזה כמובן נהדר, וברוכים הבאים לכולם, אבל אני לא מצליח לעקוב ולזכור... קרבפום- שלום. אם איני טועה, זו הודעתך הראשונה. מה אתה אוסף? למה תשמח לשמוע איך היה בתערוכה? חבל שלא שאלת קודם - הכל היה כתוב בלוח הארועים שלנו. ספר קצת על עצמך, עשה טובה לתרח זקן כמוני. היה מקסים, מזג אויר טוב, אוירה נהדרת, חברה מצויינת, הכרנו חברים חדשים (שזה הכי כיף), וקיבלנו המון מתנות (לפחות אני). תודה רבה לרון, לדורון, לאירית ולכל מי שחשב עלי בזמן ניקוי הבית. תודה לטרמפיסטים על החברה (חוץ מההוא שישן כמעט כל הדרך, וההוא שלא רצה להרביץ לו ולהעיר אותו), תודה מיוחדת לרחל על החברה ועל כל היתר, תודה לדודו ולאופירה על ההזמנה להתארח ולדרור על הסיור במוזיאון. ותודה לירון על הכפות למרק. ועוד משהו קטן: לא הכרתי את רותי ליבני ז"ל, אבל אם מה שהיה היום התאים לאופיה, היא בוודאי היתה אדם מאוד מיוחד. אני מלא הערכה לדודו, שבמקום להסתגר עם העצב והריקנות בחר להמשיך לחיות את אשתו ועם אשתו, ולשתף בהנצחתה כל כך הרבה אנשים שלא הכירו את רותי והיא לא הכירה אותם, ובכל זאת יש להם כל כך הרבה במשותף איתה. מצאתי את עצמי חושב היום, שלו הייתי יכול לבחור את הדרך שבה ינציחו אותי, הדרך שבחר בה דודו היא בהחלט אחת האפשרויות הטובות. אני מקווה שתערוכת האוספים לזכרה תהפוך ברבות הימים למפעל קבוע, ותמשיך להיות גלעד כל כך מוצלח לזכרה של רותי. מועדים ושמחה וחג שמח לכולם!!