איך היה בתערוכה...?

krabpom

New member
איך היה בתערוכה...?

אשמח לשמוע איך היה בכנס/תערוכה דווקא היה לי יום חופשי רק לא ידעתי איפה ומתי ספרו חוויות krabpom

skito

New member
היה מדהים מרענן ו..

ממהר לעבודה אז חוויותי ותמונתי בהמשך מצטער בשביל לילנד והתקועים

skito

New member
הגדילו את הקודמת - יאללה מוטי לך

ת'ראיין ... המשך יבוא ביי

doroni10

New member
חזרתי עכשיו מהתערוכה/מפגש- היה 10!

התצוגות יפות מאד, ההסברים המלווים- עוד יותר. מפגש האספנים לווה באוירה נינוחה- הרפה פריטים החליפו שם ידיים
שוב תודה לאריק על ההסעה ולרחל על האוכל
כל השאר- אין מילים, ארגון טוב מאד. כל הכבוד. דורון,

doroni10

New member
רב תודות

לאריק על ההסעה ועל החברה, לרחל על החברה, האוכל, ובולי החתולים, לעדי וגלעד על החברה בזמן הנסיעה, לתמיר על כמות הבולים העצומה ש"הטיל" עלי
לרון על בולי הנוף והגשרים (צריך עוד להתבונן בקטלוג..
) ולכל אלו שלא הזכרתי- על כך שהייתם שם איתנו יחד :) דורון,

תמיר1991

New member
../images/Emo13.gif

איך הבולים? הבולים שלך מעולים (
) ויש לי פרנויה שההחלפה לא סיפקה אותך... אני מקווה שאני טועה
תמיר.

doroni10

New member
תמיר- אמרתי לך- הכל בסדר גמור ../images/Emo13.gif

ממש, אבל ממש תודה.

KaNiJa

New member
"מוטי מתראיין" - בקרוב הסרט../images/Emo58.gif

אולי לא ממש סרט.. אבל איזה חמש שניות שהקלטתי במצלמה :) בכל מקרה... גם זה תקבלו בנוסף לתמונות שצולמו היום שאני צריך לערוך קודם ואז אני אתחיל להעלות אותם. היה ממש כיף היום! היו המון אנשים חדשים... השתדלתי הפעם להכיר יותר את האוספים שלכם ופחות הייתי ליד האוספים שלי. המיקום היה פינוק... אני, יורם ותמיר טבלנו בסחנה ולא ציפיתי שדווקא בזכות האוסף שלי אני אגיע לשם סוף סוף. תודה לאופירה ולשאר המארגנים! תודה ליוסי על הפחיות, המגנטים והקפה! ותודה ליורם על הטרמפ ועל הארוחה! עד למפגש הבא... יום כתום לכולם!

JAMES DEAN

New member
היה באמת מדהים במיפגש נהנתי

מכל רגע והיה שווה לבוא ולראות את כולם ואת האוספים השונים. בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לכל מי שהביא לי כרטיסים. (אליעד לא שכחתי אותך) דבר שני אני רוצה להודות לאריק על הטרמפ הכלכך מהנה יחד עם דורון, ועדי. תודה לך רחל על האוכל (מה היינו עושים בלעדייך?) תודה לך ניסים ודרור (או דור) על האירוח הניפלא. תודה לכל המרצים על ההרצאות השונות. נהניתי מאוד. גיל, איציק, מנהל המוזיאון (שכחתי את שמו) דודו, ואספן הליצנים שתמשיך לחייך. (מצטער אם שכחתי מישהו) תודה ענקית ל- אופירה שאירגנה לנו יום מהנה וכייפי כזה, כן ימשיכו ימים כאלו. תודה לאנשים שלא יכלו לבוא. (כי העיקר הכוונה) - ולסיום: "עוד לא אכלתי מהבוקר"

תמיר1991

New member
היה מדהים!

השאר בוודאי ידעו לספר הרבה יותר.
לרון על הבולים!
לאיציק מלכין על המעטפות!
לאיציק קראוזה על האלבום השנתי הנהדר!
לדורון על הבולים המדהימים ועל בול ירושלים!
לניסים סקיטו על האלבומית המדהימה!
ליורם על ההסעה!
לרונן על החברה הנהדרת!
לכווווווולם על היום המדהים! אני בטוח ששכחתי מישהו או שניים, בוודאי אזכר תיכף. חג שמח לכולם! תמיר.

YOSEW

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifשלום שוב../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif - .....

ההודעה שלי קפצה משום מה :/ אז הנה שוב : קודם כל ברצוני להודות למי שאירגנו את המפגש ובמיוחד לאריק ואופירה, קבלו ח"ח ונקווה שהמפגש הבא כבר בתכנון . שנית אני רוצה להודות לכל מי שטרח והביא לי מגנטים ועטים וגם לכל אלה שלא הגיעו ובכל זאת דאגו לשלוח ....תודה לכולם . שמחתי מאוד לראות את כל החבר'ה מכאן ואת הגיבוש שהיה שם ונתראה במפגשים הבאים . למי שהבטחתי פריטים ולא הצליח להגיע צרו איתי קשר ואשלח לכם בדואר . המשך יום נעים לכולם

היה כייף../images/Emo13.gif

נהננו נורא בתערוכה והיה כייף לפגוש אנשים חדשים.
תודה גדולה לאריק על הטרמפ ועל הקופסאת הגפרורים.
תודה לאופירה שבזכותה יצא לפועל המפגש הזה.
תודה לדרור(מנהל אתר) על אירוח ועל הסברים.
תודה לרחל על אוכל ,החברה ,קופסאות הגפרורים והמגנטים.
תודה לרון מרב על קופסאות הגפרורים.
תודה ליוסי על קופסאות הגפרורים מגנטים וקפה.
תודה לגיל על קופסאות הגפרורים.
תודה לאירית על קופסת הגפרורים.
תודה לדורון ולגלעד על החברה.

אני לא יכול יותר. הצילו!

או שאני מזדקן, או שאני עובר משהו אחר, אבל אי אפשר יותר. כל כך הרבה משתתפים חדשים יש בזמן האחרון! וזה כמובן נהדר, וברוכים הבאים לכולם, אבל אני לא מצליח לעקוב ולזכור... קרבפום- שלום. אם איני טועה, זו הודעתך הראשונה. מה אתה אוסף? למה תשמח לשמוע איך היה בתערוכה? חבל שלא שאלת קודם - הכל היה כתוב בלוח הארועים שלנו. ספר קצת על עצמך, עשה טובה לתרח זקן כמוני. היה מקסים, מזג אויר טוב, אוירה נהדרת, חברה מצויינת, הכרנו חברים חדשים (שזה הכי כיף), וקיבלנו המון מתנות (לפחות אני). תודה רבה לרון, לדורון, לאירית ולכל מי שחשב עלי בזמן ניקוי הבית. תודה לטרמפיסטים על החברה (חוץ מההוא שישן כמעט כל הדרך, וההוא שלא רצה להרביץ לו ולהעיר אותו), תודה מיוחדת לרחל על החברה ועל כל היתר, תודה לדודו ולאופירה על ההזמנה להתארח ולדרור על הסיור במוזיאון. ותודה לירון על הכפות למרק. ועוד משהו קטן: לא הכרתי את רותי ליבני ז"ל, אבל אם מה שהיה היום התאים לאופיה, היא בוודאי היתה אדם מאוד מיוחד. אני מלא הערכה לדודו, שבמקום להסתגר עם העצב והריקנות בחר להמשיך לחיות את אשתו ועם אשתו, ולשתף בהנצחתה כל כך הרבה אנשים שלא הכירו את רותי והיא לא הכירה אותם, ובכל זאת יש להם כל כך הרבה במשותף איתה. מצאתי את עצמי חושב היום, שלו הייתי יכול לבחור את הדרך שבה ינציחו אותי, הדרך שבחר בה דודו היא בהחלט אחת האפשרויות הטובות. אני מקווה שתערוכת האוספים לזכרה תהפוך ברבות הימים למפעל קבוע, ותמשיך להיות גלעד כל כך מוצלח לזכרה של רותי. מועדים ושמחה וחג שמח לכולם!!

skito

New member
מצרטף לדברי אריק ולשאר החברים ה..

הנפלאים, אתם חבורה מיוחדת ומגובשת..אני יחסית חדש בתחום מפגשי הפורום, מגיע לכל אחת ואחד באופן אישי כל כבוד! פרגון הדדי, התחשבות בצרכים של האחר ושלא נדבר על המתנות הדאגה לאוספים של החברים, תודה שאתם כה נפלאים תודה מיוחדת לקנינג'ה שהביא לי חוברת מדהימה, לאיציק קראדזה על הכרטיסים, ועל הצגת האוסף המלא (מדהים), לאספן המשכולות (ואהה השכחתי את שמו?) על הכרטיס המיוחד, כואב על כי כמה חברים נתקעו בדרך נורא חבל, תודה לדרור על הסיור המודרך, לאופירה המדהימה שמהיום ועד לתערוכה הבאה שתארגן צריכה להחליף את הניק ל "אספנית האספנים", לדודו שכפי שאריק ציין על הזכות לזכור ובדרך נפלאה להנציח את זכרה של רות. כעת סיימתי לעבוד.. אריץ את שאר התמונות ברצף, בעיקר לטובת החברים שלא הגיעו ליל מנוחה

למעלה