איך היה בצ'אט?

איך היה בצ'אט?

אני מאוד נהניתי (גם אם זה החזיק אותי שעה יותר מאוחר מכפי שתכננתי ללכת לישון), לדעתי ההיענות הייתה יפה, השתדלנו לשתף את כולם (אם כי בתחום הזה יש לי התחושה שעדיין צריך להשתפר כדי להקל על הפחות חזקים באנגלית) השיחה די קלחה, הייתה משעשעת לפרקים ורצינית לפרקים....
לכל מי שהגיע והשתתף, תודה שהגעתם ואני מקווה שנהניתם...
לכולם - מקווה לראות אתכם גם שבוע הבא... מה איתכם - יש רשמים שאתם רוצים לחלוק? ביקורת? הערות? הארות? טענות? תלונות?

Athaclena

New member
זה באמת התחיל ב-9?

כמה שעות היית שם? ראיתי את שרון נכנסת בדיוק כשיצאתי... היה מאוד נחמד, אני רואה שמהיום שלישי בערב אבוד לי
מה שכן, צריך שמה ניקים קצרים או כינויים לכינויים. אחרת לוקח יותר מדי זמן לכתוב למי מדברים וצריך לכתוב כי אחרת מאוד קשה להבין מה קורה...

הייתי מחמש דקות לפני תשע

עד חמש דקות לפני חצות... וכן, זה באמת התחיל בתשע... היה ממש נעים.... ניקים קצרים או כינויים - שימי לב שאני מהתחלה קראתי לך Rach... בעיקרון אפשר לקצר כמעט כל ניק (Snoopit הפכה להיות Snoop) או להשתמש בשלוש האותיות הראשונות (Man149 הפך להיות פשוט Man) או לעשות ראשי תיבות (Knight of Darkness היה KoD וגם Undercover Shlomo
) או פשוט להשתמש בשם הפרטי (נראה לי מוזר לקרוא לגבר Nana, אז קראתי לו בשמו, דן)
היה גם מישהו שקיצר אותי לMoon
לקחתי את זה כמחמאה
וכן, שרון בדיוק נכנסה כשיצאת - ולכן הפסדת את חילופי דברי האהבה ביני ובינה |אייקון מתעלף|

OguyO

New member
אז ככה..

לי היו בעיות בצ'אט וחוץ מזה יש לי בעיה אחת=\ אני כותב לאט לאללה ועד שאני כותב משפט אתם עוברים נושא חחח

Athaclena

New member
אהה, לא ידעתי

שלמנהל פורום אנגלית בנענע קוראים דן. בעייתי. רעיון! (אולי גרוע?) אם מישהו רוצה לכתוב משהו בפורום וכותב לאט, הוא יכול לכתוב STOP ואז כולם יחכו עד שהוא ישים את ההודעה שלו. ככה לא תעבור ההודעה המקורית אל מעבר למסך, ואנשים יבינו את ההקשר. ניתן ליישם? כדאי? רעיון דפוק? אני לא יודעת בעצמי... מה שכן, בצ'אטים הבאים אני מתכוונת (כמובן שנראה מה יהיה אז) לשבת בצד ולענות כששואלים אותי או פה ושם, ולא כל שניה. ככה גם יהיה לי זמן לנשום...

נשמע הוגן, הרעיון שלך...

אני חושב שביום שלישי הבא, נריץ אותו כדי לראות איך זה עובד... אבל זה באמת נשמע טוב

Athaclena

New member
עדיין עלול להיות בעייתי

יכול להיות שחצי מהצ'אט נהיה בהמתנה... זה תלוי כמה אנשי-STOP יהיו, ואם הם יכתבו משפטים ארוכים והרבה. הרעיון עצמו הוא סתם הגיוני: יותר קצר לכתוב STOP מאשר משפט שלם...

אני חושב שהסתדרנו ../images/Emo8.gif

אגב, הערה לכל מי שלקחו לעצמם את החירות לצחוק על חשבוני - סבבה
... אתם מוזמנים לעשות מהדמוקטטור שלכם צחוק... אני יודע שכל תשובה שנתתי לבדיחה שכזו נכתבה רק אחרי שהתגלגלתי מצחוק בעצמי

אם אני אחסום אותך זה יראה כמו ניגוד

אינטרסים... אחרי שדאגתי להסמיק אותך עד כדי אודם, אחרי שדאגתי לעשות לך מסיבת גיוס.... מצד שני, זה מאוד מדגדג לי בקצה האצבעות... המממ...
אני מניח ששרון, שלא צבעה אותך ולא ארגנה לך שום דבר, תוכל לחסום אותך בלי שום ניגוד אינטרסים..

למעלה