איך היה בעצמאות ????

• פותח הנושא jadi5
  • פורסם בתאריך

jadi5

New member
איך היה בעצמאות ????

נוווווו ספרו איך היה ואיך הזיקוקים........ אז אתמול נפלתי למיטה משעה שבע בערב. לא ראיתי זיקוקים ולא ראיתי הופעות, וחבל...... פשוט נשפכתי לאחר שבוע עמוס של טיפולים ב"ממו" שחזרה מניתוח מעקפים ודורשת טיפול תינוקי אמממההה --- היום התפרקתי היה כיף ומדהים בים המלח שמש, מנגל, נפנופים, - שיזוף כמובן - "הכיני גופך לקיץ"... עם משמעת קלה..... מפני השמש..... נפנפנו אכלנו שתינו ושבענו - מעל 20 נקודות אוכל (שומרי משקל או לא).... חזרנו עייפים אך מרוצים זהו חוזרים לרוטינה של החיים, עבודה,הופעות, לימודים והכל עד לשבועות... מה עשיתם? איך היה אצלכם?

בחג זה גם שיניתי את שמי וגם רקדתי..

כן, כן, חברים וחברות יקרים/יקרות, מסיבות אישיות שיניתי את שמי ועתה שמי בישראל הוא סיגלית. כמובן שבעזרת איש קבלה ונומרולוגיה ואני תפילה ששם זה ייתן בי כוחות מחודשים ויותר עוצמה שאני זקוקה להם מאוד בתקופה זו של חיי. אז ביום העצמאות שיניתי את שמי וגם הוזמנתי לרקוד בפני מעט חברים וזה שימח וריגש אותי מאוד שהחבר'ה רוצים שארקוד בפניהם וכך, למרות המבוכה, תמיד נדמה לי שגיל 45 הוא גיל מופלג... התאמנתי על כוריאוגרפיה שלימדה אותי מורתי היקרה ג'ודי מסהרה סיטי על "י'ה חביבי י'ה עין" עד כלות נשימתי וזיעתי ובאמת, החבר'ה היו מרוצים מאוד. יותר ממה שאני הייתי מרוצה מעצמי. ממש שיבחו ואמרו שהשתפרתי רבות. במילה אחת - כייף!

fifi ness

New member
ג'אדי ל'ה היקרה ד"ש לממו האהובה

החלמה מהירה, זה לא קל מה שהיא עברה ,זה כמו רעידת אדמה בגוף האדם. מסרי לממו אחולים לבריאות ושיהיה לה כח ושמחה [מעניין איך השנה היה אצלה הממונה???]אני בטוחה שפנקתם אותה שצריך. באהבה גדולה לממו , פיפי.

jadi5

New member
פיפי תודה.....

פיפי יקרה תודה.... תודה על הברכות... ממו עברה את הניתוח יומיים לפני המימונה כך שאת החג - עברנו בטיפול נמרץ אבל ב"ה הכל עבר וזה מאחורינו. שנה הבאה נחגוג לה מימונה כפולה ומכופלת ואולי נקדים את המסיבה ל"חיים החדשים" בערב מענין בסוף הקיץ..... תודה ודש לך לאמא ולגנית. נשיקות וחיבוקים - אוטוטו אנו מתראות.

../images/Emo41.gif ג'אדי המקסימה ../images/Emo140.gif

התגעגעתי, יקירה
רפואה שלמה ואיחולי החלמה ובריאות לאימך ! מי יתן
ותראו כולכם רק שמחה, בריאות וטוב, א-מ-ן
שוש

קונקי1

New member
בהצלחה עם השם החדש ../images/Emo57.gif

מצטרפת לתפילתך ומקווה שתקבלי כוחות ועצמה והנה כבר הצליח לך עם הריקוד ואת שמחה ומרוצה אז יופי התחלת ברגל ימין

לסיגלית איזה שם מקסים בחרת

שם של פרח בצבע סגול, צבע של רוחניות, שקט ושלווה אז קבלי ממני מזל טוב גם להחלפת השם וגם על ההופעה לפני החברים והכי חשוב שאת תהיה הכי הכי מרוצה מעצמך בעולם כולו! ובע"ה שתגלי בתוכך את כל הכוחות שאת זקוקה על מנת לפרוח ולהתהלך בעולם הזה בבטחה, בשלווה וביכולת לעשות כל מה שליבך רוצה! מברכת אותך תמרה

תודה רבה לכל המברכות. צדקת תמרה

שיש בשם זה רוחניות רבה, מאחר שהוא מסמל נתינה רבה לזולת. אהבתי את הניסוח שמראה על הבנה יפה מאוד שלך. אכן, מטרת שינוי שמי הינה לקבל חוזק ועוצמה וביטחון ואמונה בעצמי שאני זקוקה להם. אני תפילה ששינוי זה יסייע לי. תודה. באהבה, סיגלית.

../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif מזל טוב, סיגלית ../images/Emo41.gif

גם על השם החדש והמקסים עד מאוד
וגם על ההופעה
אני שמחה בשבילך, יקירה!
שוש

ליילה 1

New member
לסיגלית, תתחדשי עם השם ../images/Emo103.gif

שולחת לך צרור סיגליות ריחניות ומאחלת לך שהשינוי יבשר תחילתה של דרך חדשה ומוצלחת.

תודה רבה לליילה ולשושנה. תבורכו גם

אתן בשפע ובכל טוב. תודה רבה ליילה על הסיגליות היפות ששלחת לי. ממש מוזר שלפני כחודש, כאשר עדיין לא עלה על הפרק עניין השינוי שם, קניתי לי עציץ סיגליות קטן לשולחן במקום העבודה...

למעלה