איך היה בסמינר?

MapePle

New member
איך היה בסמינר?

ואיפה התמונות?? הא האהא היה לי כייף, ועם זאת, הנוער של היום... הוא לא אותו דבר, במיוחד בלי הי''בניקים לשעבר. אך תנו לשמוח, יש תקווה, להנהגת נוער מרצ חדשה! יא יא, ולא נשכח גם את החדשים, שנראה כי הם כך משתלבים.
 
היה נהדר! ../images/Emo20.gif

(אמנם בהחלט לא אותו דבר בלי סתוי וינון) יש לי תמונות אבל אין לי כח להעלות.. תעוררו בי מוטיבציה?
 

StrengthHonor

New member
אחח חבל שפספסתי את זה

בטח אכלתם ימבה חמוצים שלמדתם איך לכבוש בסמינר הקודם... אני מת על חמוצים במיוחד הקטנים האלה עם הבלוטות הקטנות , מהסוג שעושים מילדים פלסטינים מובחרים.
 

omer142

New member
יערה!

את מטורפת? נוהל ברננקה מופעל רק במצבים מסויימים מאוד, לא מפעילים על טרולים פשוטים את הנוהל.
ותעלו כבר תמונות יא כובשים.
 

StrengthHonor

New member
נכון

כבש יש לי עוד תמונה פרובוקטיבית אחת לאשכול בנושא אחר שעדיין לא פתחו משהו עדכני לגיו אז תנו לי לשרוד לפחות עד אז
 
אתה ילד קטן.

יש לי הרגשה שאתה ממש רוצה את תשומת ליבנו במשחקים הילדותיים שלך, אתה גם בטח חושב שאתה נורא נורא מצחיק. נראה לך שמישהו רוצה אותך פה? בניגוד לערב רב ולעוד כמה אינטלקטואלים ראויים- להערכה מהימין שמגיעים לפורום הזה מפעם לפעם כדי לנהל דיון ענייני, להישמע ולשמוע, וכמובן לנסות לשכנע, אתה אדם בוגר שכנראה חווה רגרסיה רגשית בגלל חוסר תשומת לב אליך בסביבתך. הסיבה היחידה שאתה עדיין פה היא כי מנהל הפורום הוא שמאלני פלורליסט מדי בשביל לחסום אותך. (ועומרי, אני לא אומר זאת בביקורת, אהבה) אני מציע שתעשה אחד משתיים: או שתתבגר ותתחיל לכתוב את דעתך כמו בן- אדם במקום להתלהם ולהציק לכל יושבי הפורום, או שתפסיק לזיין לנו את השכל ותפנה את זמנך לדברים חשובים יותר, כמו נסיון נואש לבקש תשומת- לב ואהבה מהסיביבה שלך או טיפול פסיכולוגי.
 
היא כרגע כתבה "נוהל ברננקה"

ואתה שגב פוצי קורה לו ילדותי? ומה עם יערה? שמרגיזה אותי מרגע לרגע ויהיה לי פה מלא עליה במחנה קיץ הבא?!! היא לא ילודתית?!
 

yoory

New member
א. שתוק

ב. לא אני המצאתי, אבל יש לי קרדיט מכובד ג. אל תבוא למחנה הבא בבקשה ד. היית מת שנעשה עליך נוהל ברננקה, לא כך, עומר?
 

StrengthHonor

New member
טוב אני מניח שאתה בוגר

שמתרגש מתמונה של כיבוש מלפפונים בהקשר המתאים מוזר שדווקא בדיונים האמיתיים ברגע שאני או החזרה למוטב מציגים את הטענות הרציניות אף אחד מכם לא טורח להגיב , על תמונה של חמוצים הפכתם אותי ל"ילדותי" נו באמת
 
למעלה