איך היה בדינמו?

dj ami

New member
איך היה בדינמו?

אהלן זה לא עמי אבל בכל זאת רציתי לשמוע תגובות ממי שהיה בדינמו היום ושמע את ההופעה של סניקרס PEACE. ORI

G MaN aka Satla

New member
אחלה באמת שהיה טוב

הופעה מצויינת של סניקרס וגם של רויאל וש"י רק שתדעו שאני כבר יודע מה הולך להיות ה"להיט" של סניקאס My People! שיר מדהים!

RunNGun

New member
אם אני לא טועה

סניקרז שר את השיר הזה בהופעה שלו בספיישל הסילבסטר בגיוועץ´, ואם אני לא טועה מדובר בשיר מצויןןןןן אבישי

Snuggle1

New member
הופעה ממש טובה!

השיר שדווקא הכי אהבתי זה CNN שיר ממש ממש טוב!

Rapid נאור

New member
אחת ההופעות היותר טובות שראיתי עד

עכשיו ואחד הדברים היותר טובים ששמעתי בזמן האחרון הבן אדם השתפר בצורה מדהימה, עם ליריקה מעולה, נושאים מעולים ופלואו, אחח אחח כל מילה מיותרת כל שיר להיט אבל CNN אחד השירים היותר חזקים ואחד השירים שיותר רישו אותי בזמן האחרון, אני כמעט בכיתי ששמעתי אותו שיר מהמם אחלה של הופעה, מי שלא היה פיספס ובגדול! נאור3

M A D G I R L

New member
הייה הופעה סבבה!!!

הייתה ממש הופעה פיצוץ.....והשיר שהכי אהבתי זה CNNו גם את MY PEOPLE בקיצור היתה הופעה בת ז***!!!! אבל מה שהכי עיצבן... זה הקטע שהעלו את פישי "כצ´ופר" זה הייה ממש חוסר כבוד מוחלט כלפי סניקרס!!! הרי זו הופעה שלו ומה פתאום פישי עולה על הבמה ?!?!?

Chocaholic

New member
היה מדהים :eek:)

אחלה הופעה... כבוד לכל המופיעים ובעיקר לסניקאס שנתן המון על הבמה... באמת היה טוב, הוייבים היו מעולים והמוסיקה עוד יותר... רק רציתי לציין שאני מסכימה עם מרב.. ההופעה הייתה של סניקאס ואין דבר פחות מקצועי מאשר לעלות אמן אחר מיד אחרי בלי להודיע לו... פישי דפק הופעה מסריחה להפליא וזה היה מיותר לחלוטין. נ.ב CNN אכן שיר מדהים עם ליריקה מדהימה אבל סה"כ לא היה שיר אחד ששמעתי שלא אהבתי אתמול אז זה בסדר. :eek:)

למעלה