אנשים אמרו לי שהוא ממש טוב, וסוף סוף הם חזרו לעצמם. אני שמעתי את constant motion, הוא אכן טוב. אבל הוא נשמע לי יותר מדי כמו פעם. ולא מחדש יותר מדי. אבל לא הקשבתי לו הרבה פעמים P: והמון אנשים אמרו לי שזה ממש טוב, אז לדעתיכ כדאי לנסות ;] אני עצמי אקנה את זה בקרוב (זה יצא כבר נכון?)
אני זוכר אותם עוד מהדיסק הראשון תמיד היו להם מנגינות טובות שירים טובים שיכלת לקלוט כבר משניעה ראשונה ש... זה יהיה דיסק טוב ובאמת הלהקה הזאת רק הלכה והשתפרה כסינס היה השיא ואז סיקס דיגריז דיסק טוב אבל בהחלט ירידה ואחריו נסיקה אם כמה פנינים ואולי טיפה תקווה להמשך ואז אוקטבריום "האלבום" הכי גרוע ומשעמם ש"הלהקה" הזאת יכלה להוציא בא נגיד שלא שמעתי אותו בערך מהחודש הראשון שקניתי אותו ועכשיו האלבום החדש לא יודע שמעתי אותו שמיעה שטחית ובכל זאת לא שמעתי בא משהו מיוחד לא שמעתי שירים טובים מנגינות טובות בטוח יש פה ושם אולי אני טועה בכל זאת עדיין לא החלטתי אם אני קונה אותו ושמעתי את כל האלבון בערך רבע שעה ובכל זאת אני שואל האם יש פה בשורה חדשה? משהו שלא שמענו בעבר? מנגינות טובות? שירים טובים? לנגן הם יודעים אבל האם יש פה יותר מזה?