איך החדש של dream theater?

slallum

New member
שמעתי רק אחד משם

אנשים אמרו לי שהוא ממש טוב, וסוף סוף הם חזרו לעצמם. אני שמעתי את constant motion, הוא אכן טוב. אבל הוא נשמע לי יותר מדי כמו פעם. ולא מחדש יותר מדי. אבל לא הקשבתי לו הרבה פעמים P: והמון אנשים אמרו לי שזה ממש טוב, אז לדעתיכ כדאי לנסות ;] אני עצמי אקנה את זה בקרוב (זה יצא כבר נכון?)

לא יודע אולי הם חזרו לעצמם מבחינה סגנונית אבל

משמיעה שטחית השירים לא טובים לאו סוחפים ולא מקוריים מה שבטוח אם אין לך את כל האמסטרפיס שלהם עדיף שתתחיל משם

yotamn9

New member
אמרו שהוא ממש טוב

כמעט קניתי אותו היום, בסוף קניתי את Awake. הוא היה זול יותר

slallum

New member
../images/Emo45.gif

מה, לפחות תכיר קודם את הדיסק הכי טוב שלהם =] או שזה images and words, עדיין לא החלטתי P:

yotamn9

New member
למען האמת

בינתיים אני מעדיף את סינס על שניהם. אבל זה באמת אלבום ממש טוב, יותר טוב מ-images לדעתי.

slallum

New member
לא יודע למה,

אבל למרות שסינס ממכר בצורה מדהימה, אני לא חושב שהוא הכי טוב שלהם ;]

epitaph

New member
אחרי I&W הם די נהרסו לדעתי...

אה כן, וגם עם הסולן לפני זה הם לא היו משהו...
סתם סתם...גם סינס בסדר, למרות שאני באמת לא מבין מה תופסים מ Awake (למכירה אגב, לא היה בשימוש רב)

AmiTrigger

New member
החדש אחלה... אלבום קצת כבד אבל מעולה

כמו שרק דרים ת'יאטר יודעים.

לא יודע

אני זוכר אותם עוד מהדיסק הראשון תמיד היו להם מנגינות טובות שירים טובים שיכלת לקלוט כבר משניעה ראשונה ש... זה יהיה דיסק טוב ובאמת הלהקה הזאת רק הלכה והשתפרה כסינס היה השיא ואז סיקס דיגריז דיסק טוב אבל בהחלט ירידה ואחריו נסיקה אם כמה פנינים ואולי טיפה תקווה להמשך ואז אוקטבריום "האלבום" הכי גרוע ומשעמם ש"הלהקה" הזאת יכלה להוציא בא נגיד שלא שמעתי אותו בערך מהחודש הראשון שקניתי אותו ועכשיו האלבום החדש לא יודע שמעתי אותו שמיעה שטחית ובכל זאת לא שמעתי בא משהו מיוחד לא שמעתי שירים טובים מנגינות טובות בטוח יש פה ושם אולי אני טועה בכל זאת עדיין לא החלטתי אם אני קונה אותו ושמעתי את כל האלבון בערך רבע שעה ובכל זאת אני שואל האם יש פה בשורה חדשה? משהו שלא שמענו בעבר? מנגינות טובות? שירים טובים? לנגן הם יודעים אבל האם יש פה יותר מזה?

למעלה