איך החדש של קומון"?

• פותח הנושא 2DEE
  • פורסם בתאריך

KobeBryant

New member
וויל איי אם מתגלה עם הזמן כאחד המפיקים

הכי טובים בהיפ הופ. I Want You בטח אחד משירי השנה.

Pootie Tang

New member
על הפנים.

השיר עם קנייה והסינגל הראשון הם הדברים המרעננים היחידים שם. כל השאר נישמע כאילו היה צריך כבר להיכלל בBE, כי הוא פשוט נישמע אותו דבר. יש יציאות טובות שם כמו הסינגל השני או השיר עם וויל איי אם, אבל בסה"כ זה משעמם אש. עוד פעם נוצר מצב שקומון מקבל את ההפקות הכי טובות של קנייה, עושה איתם דברים חמודים, אבל בכל זאת זה ניראה כאילו אם ג'יי זי, טאליב קוואלי, מוס דף או אחד מהאחרים שקנייה אוהב לשתף איתם פעולה היה מקבל אותם, התוצאות היו ניראות הרבה יותר טוב.

O M R 1 1

New member
לדעתי זה דווקא ההיפך.

הסאונד שונה לגמרי משל BE ואת BE אהבתי מאוד. הוא מזכיר לי יותר את Electric Circus, שוב רק מבחינת הסאונד. בשמיעה ראשונית ובהנחה שזו באמת הגרסה הסופית זה אלבום די חלש. אני ציפתי יותר להמשך של BE ולכן די התאכזבתי מהאלבום הזה. הסינגלים לא רעים ולדעתי השיתוף פעולה עם לילי אלן הוא לא משו, היא בעיקר עיצבנה אותי ואני אחד שדווקא מסמפט אותה. הרצועות שיותר אהבתי הם so far to go שאותו אני מכיר כבר מ The shining Southside הוא לא רע אבל זה בעיקר כי מת על מה שקנייה וקומון עושים ביחד. ובIF I WANT וויל איי אם עושה עבודה מצוינת בפזמון (הוא גם הפיק נכון ?) אלבום של 6.5 - 7 מתוך 10 . ובמילה אחת מאכזב לא שזה יפריע לי לקנות אותו. .

StasikD

New member
אני ממש נהנה,

חוץ מההפקות האיטיות לקטעים עם בילאל/דיאנג'לו, אלבום איכותי מאוד מבחינת הפקות והרעננות.

חולוני

New member
לא רע.

הבולטים אצלי עד עכשיו: Drivin' Me Wild עם לילי אלן. I Want You עם וויל.איי.אם. So Far To Go עם ד'אנג'לו ובהפקת ג'יי.דילה. Misunderstood עם הסימפול המצוין מ-Don't Let Me Be Misunderstood של נינה סימון. והבונוס טראק - Play Your Cards Right עם בילאל (שדלף כבר מזמן). בסה"כ - הייתי נותן לו 3 כוכבים או אולי 3.5 מקסימום.

חח

איזה שקוף שלקחת את כל האלבום בחרת את כל השירים שקנייה ווסט לא הפיק וכתבת שמבחינתך הם הבולטים...מה אתה משחק אותה? מה הבעיה שלך להודות שהבן אדם מלך...קנייה ווסט המפיק הכי מוכשר שיש היום..הכי מגוון....אז שתוק כבר..

חולוני

New member
טעות, הוא הפיק את Drivin' Me Wild שציינתי.

אבל אני אוהב את השיר בגלל לילי אלן ולא בגלל ההפקה של קנייה. לגבי השאר - לא אמרתי שהם גרועים אבל אלו שציינתי הכי אהבתי. ובכל מקרה זה לא נשמע לי כמו אלבום שישאר איתי בעוד כמה שנים.

חולוני

New member
הודתי בזמנו שאהבתי את Touch The Sky

של קנייה אבל ג'אסט בלייז הפיק את זה, ככה שזה לא 100 אחוז קנייה. ואהבת גם את Get By של טאליב (שיר קלאסה) וזהו.

למעלה