איך הזמן טס כשנהנים!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
איך הזמן טס כשנהנים!!

עוד חודש בדיוק ב-15/4/09 מסתיימת העונה הסדירה. איך הייתם מסכמים את העונה עד עכשיו מבחינת רמת הציפיות שלכם גם מהקבוצה שאתם אוהדים וגם מהליגה עצמה?

ThEgReEnKiNg

New member
עונה נחמדה!

שנה שעבר היה יותר מענין , כי השנה בעצם שום דבר לא השתנה , קליבלנד התחזקו קצת אורלנדו התחזקו קצת, עדיין בוסטון והלייקרס חזקות , סאן אנטוניו עוד פה. רק ההתרסקות של פיניקס והנסיקה של אטלנטה שונה משנה שעברה , אבל זה לא דבר משמח במיוחד. אז , עונה סבבה רגילה , נהנה בעיקר מההופעות האדירות של וייד לברון קובי ופול , כיף לראות כל אחד מהם! בקשר לקבוצה שלי , עדיף לא לדבר עליהם , הקבוצה הזאת בבניה מחדש כבר עשור , וכנראה שהולכים עוד פעם לבניה מחדש (עד מתי בניה מחדש?!) נקווה שהרפטורס יקבלו איזה בחירת דראפט טוב , ויבואו איזה סנטר\סווינגמן תותח. יהיה טוב בסוף :p.

doriso

New member
אז אפשר לשחרר קיטור?

עונה מגעילה!!! המשחקים בליגה הפכו שכונה בלי הרבה יוצאות מן הכלל, יותר מידי קבוצות תלויות בשחקן אחד, שיאה של הידרדרות שנובעת מ"סטאריזציה" של רוב קבוצות הליגה, ומהמתנה מטופשת לקיץ 2010, אם תוסיפו לזה את העובדה שגמר המזרח והמערב ידועים מראש כבר עכשיו, תבינו למה אני וחברי קוראים לה הליגה הגרועה בעולם. ולגבי הקבוצה שלי (פיסטונס): למרות החיבור המרגש בהתחלה בין קבוצתי האהובה לשחקן האהוב עלי (אייברסון) העונה הזו הפכה להיות עוד עונה נטולת הישגים.

rapgamer4ever

New member
עונה רגילה טיפוסית....

אחלה כרגיל. יש כמה חסרונות- מינסוטה לא מתרוממת, אין טריידים גדולים, הפציעות פוגעות יותר מתמיד אבל סה"כ זאת הליגה שאני אוהב. בתכל'ס אני זוכר 2 עונות מיוחדות- האחת 03/04 כשמינסוטה סיימה ראשונה במערב והשנייה שנה שעברה עם המירוץ המטורף לפלייאוף במערב. הכדורסל לדעתי ברמה די טובה. יש הרבה שחקנים מעולים והרבה אולסטארים ראויים. קצת חסרים לי תותחים הגנתיים אבל לא נורא, תמיד יש מה לשפר.

STEVE NASH

New member
דווקא היו טריידים גדולים

אייברסון - בילאפס, ג'יי ריץ' לפיניקס, ראנדולף לקליפרס, קרופורד לווריורס, הארינגטון לניקס, אוניל - מאריון, סלמונס ומילר לבולס. לא מספיק? ברור שיחסית לעונה הקודמת הטריידים האלה לא "גדולים", אבל אתה בטוח זוכר שהעונה הקודמת היתה יוצאת דופן מהבחינה הזו.

rapgamer4ever

New member
אולי אני חושב כך כי ה-טרייד הגדול

הוא זה שבסוף לא התבצע. אמארה-בוש.

Or Amit

New member
אין תלונות

הניקס נמצאים במירוץ לפלייאוף ופעם ראשונה אחרי הרבה שנים שיש אופטימיות בMSG. אם ההנהלה יצאה מהקיבעון שלה אחרי שנים של מאמנים זוועתיים, החלטות הזויות ודיכוי שחקנים, השנה נראה שכל השחקנים (למעט אדי קארי ומארבורי עד הביי-אאוט) סה"כ די נהנים מלהיות בקבוצה. אחרי השנים הרעות של אייזיה זה לא מובן מאליו. כמובן שהיה יכול להיות יותר טוב. לא ברור לי איך הניקס פספסו בדראפט את אריק גורדון (הם בחרו את גאלינרי לפניו!) זו אמנם נראתה כמו החלטה עם היגיון בזמנו (קרופורד עוד היה שם) אבל עדיין. אני מאד מקווה - לכל אורך העונה קיוויתי - שהניקס לא יגיעו לפלייאוף. כלום לא יקרה אם נחכה עוד שנה. במקום עדיף לנסות להשיג משהו מהדראפט ולהתרכז במה שיקרה עם לי ונייט. שנה הבאה הולך להיות קיץ עמוס במדיסון סקוור גארדן.

לברון וויד פול וקובי

זו השורה התחתונה של העונה הזו. פשוט רביעיית ענקים. כיף לראות. כל השאר - קשה להתלהב. וגם הליגה די משעממת. נקווה לפלייאוף מעניין. אין לי ממש קבוצה שאני אוהד, אבל הייתי רוצה לראות את לברון עם טבעת בסוף העונה. או את וייד (נו, אמרתי ש"הייתי רוצה", לא שיש סיכוי)

למעלה