איך הורסים סטוץ ??

• פותח הנושא 4667
  • פורסם בתאריך

4667

New member
אז זהו, שהיא כן רצתה.

סטוץ, זאת אומרת. ועדיין, כל המשחקים האלה, או המוזרויות. מה הבעיה לזרום, מה ?! חחחח
מה ביקשתי כבר ?

לא הצלחת לקחת מה שהיא הציעה לך

למרות שהיא היתה טרף קל. לדעתי עם מישהי אחרת יהיה לך הרבה יותר קשה. תבין שנכשלת הפעם. אולי בפעם הבאה תצליח יותר. אני מאחלת לך הרבה זיונים עם הרבה בנות וחיים טובים ומאושרים.

the evil 1

New member
תקבל את זה כבר, זה לא היא זה אתה

היא הבהירה שהיא רוצה סטוץ, זה לא אומר שכשהיא באה אלך אתה צריך להיסתכל עליה ולחקות לשניה שבה זה יקרא. מה קרא לדיבורים ? שיחה ? משהו ? תתן לה סיבה לישכב איתה תיגרום לה להרגיש בנוח. סלח לי אתה נישמה כמו ילד שחיקה לסוכריה שלא קיבל ועכשיו סתאם מיתלונן שהיא בטח לא טעימה גם ככה...

the evil 1

New member
זה מזכיר לי מיקרא שקרא לי פעם

פגשתי בחור שרצה להיכנס איתי למערכת יחסים (להזדיין במסווה, גיליתי אחרי זה אחרי זה למרות שזה הייה די ברור, הוא לא גאון), אז הסברתי לו שעכשיו יצאתי ממערכת יחסים כשה וטראומטית ואני צריכה זמן, יום אחרי זה הוא מתקשר !!!!!! ושואל "נו ? עכשיו?" (לא במילים האיילה), הסברתי יפה שעוד לא, במיקרא יצא לא עניתי לו לשתי שיחות כי הייתי בשיעור אז הוא השאיר לי הודעה בה הוא ברבר רבע שעה רצוף ואני לא מגזימה, הוא החליט שאני מסננת אותו (אני לא מבינה למה הוא לא יכול לחקות שעה). לא הייתה לי מסכנה להסיק מהסיפור הזה מרוב שהוא הייה הזוי עד כדי מצחיק (הייתי בת 20). עד היום זה מצחיק ומדהים אותי, כי פשוט אין לי מושג מאפו לעזזל זה בא.

הוא לא גאון?

שמעי, אני קוראת את ההודעות שלך פה ושם. את אלופה בלחלק לכולם ציונים. ראית לאחרונה איך נראים הניסוחים שלך? וזה עוד לפני שהתחלתי לדבר על שגיאות הכתיב שלך. מזעזע

the evil 1

New member
את טוענת שאני לא יודעת על מה אני מדברת כי אני

דיסלקטית ? את יודעת.. זה לא באשמתי ואני לא שולטת בזה ואין לי שום דרך להימנע מיזה, אם צורם לך ליקרוא את ההודעות שלי את מוזמנת להפסיק.

הרזבם

New member
מזל שלא נגעת בה

ותתרחק ממנה בכלל להבא... היא עוד תבשל לך את הארנב...

למעלה