איך הורסים סטוץ ??

• פותח הנושא 4667
  • פורסם בתאריך

4667

New member
איך הורסים סטוץ ??

היי אנשים. רציתי לשאול \ לחלוק, או משהו. יום חמישי התחילה איתי מישהי באתר באינטרנט. שישי דיברנו בפלאפון ונפגשנו בערב. עכשיו הפגישה עברה נחמד, זרמה והכל. אני אישית, בחור טיפל'ה ביישן, רגיש. היא הייתה סוג של ההפך. למרות זזאת, הערב זרם נחמד. אני מה שהייתם מגדירים "נורמלי". היא לעומת זאת, לא. מדברת על משהו ופתאום סוטה לנושא אחר, באמצע משפט. חוזרת לנושא הקודם, מפסיקה באמצע, מדברת לעצמה, שותקת, ואז חוזרת לדבר על מה שדיברה קודם. פשוט סוג של היפר כזאת. לא נתקלתי בדבר כזה בחיים. למרות זאת, זרמתי, כי זה היה שינוי מכל מה שהיה לי עד היום. התנשקנו גם, והיא שחכה לציין שהיא אוהבת לנשוך. אבל גם עם זה זרמתי. היא חתכה מוקדם, רצתה ללכת למועדון עם אחותה. יום שבת דיברנו שוב. היא התלוננה שהייתי עצור מידי. שהיא חשבה שאולי היא הייתה מקבלת משהו בסוף הערב. אמרתי לה, שהיא חתכה מוקדם ולא אני. ושאם היא רוצה לבדוק כמה אני זורם שתקפוץ אלי בערב. אז קבענו. באה בערב. יושבים על הספה, מתחילים לדבר קצת על כל מיני שטויות. והיא כרגיל מחליפה נושאים בקצב של טיל, עברנו על כל מיני נושאים הזויים כזון חבר שלה לשעבר, איזה בנות הייתי עושה ואיזה לא, ועוד שלל נושאים שרק היא חשבה עליהם. התנשקנו מידי פעם, אבל כל פעם , היא פשוט הרחיקה אותי, נעצרה, או הזיזה את הראש. היא אמרה שהיא אוהבת ככה. לעצור. מוזר, חשבתי לעצמי, אבל עוד איכשהו המשכתי. אז היא התחילה לשחק לי עם הזיפים. אחרי 10 דקות השל עוד נשיקות\עצירות היא אמרה שהזיפים כבר לא עושים לה את זה. שהיא נורא ישנונית פתאום. אמרתי לה שלא תעצור אותי כל פעם. היא אמרה שטיפה משעמם לה. שהזיפים הורידו לה את החשק. פה היה השלב שכל טיפת חשק שהייתה לי נעלמה. שאלתי אותה, אם קבענו לסטוץ, מה בדיוק גורם לה לשכב על הספה ולעצור אותי כל שניה ? לא הייתה תשובה. אמרתי לה שאם משעמם לה, שתלך. היא שאלה אותי אם אני רציני, אמרתי שכן. היא שאלה אם היא העליבה אותי, אמרתי שלא, פשוט הורידה את כל החשק. ואז היא הלכה. יש לכם או לכן, הסברים לזה ? האם הבחורה באמת מוזרה מידי ? או שפיספסתי משהו ? איך הורסים ככה סטוץ נטול רגשות לחלוטין ?

כישלון שלך, כמובן

אם תחזר אחריה, תחמיא לה, תקנה לה דברים קטנים, תשלח הודעות SMS נחמדות, אז אולי בסוף יצא לך מזה משהו. כמו שראית, היא לא נותנת כ"כ בקלות וטוב שכך. אתה צריך להשקיע קצת יותר בבחורה שמגיעה אליך הביתה.

אם היא מפגרת אז מדובר בניצול מיני של חסרת ישע

אבל אז גם הכישלון שלו עוד יותר גדול. הנה, אפילו לזיין בחורה מפגרת הוא לא מצליח

4667

New member
להשקיע במישהי שרוצה את אותו דבר בדיוק ?

משהו נטול רגשות, פיסי לחלוטין ? נפגשנו בסה"כ פעם אחת. מדוע שאקנה דברים, או לא יודע מה. לא מדובר פה בקשר ארוך ורציני. אם זה משהו עם רגשות, אמיתי, תאמיני לי שהייתי עושה את זה לבד. אבל כשזה משהו כל כך חד פעמי ? איזה סיבה יש לי להשקיע ?

עם בחורה חזקה וחכמה היה לך הרבה הרבה יותר קשה

דווקא אותה בחורה מוזרה וחלשה היתה טרף קל, קלה להשגה, לכאורה, אבל פיספסת את ההזדמנות, אולי כי אתה לא טוב בזה, זאת האמת.

הגדרת כישלון

היתה לו מטרה- לזיין אותה. בשורה התחתונה הוא לא הצליח. לכן הוא נכשל. זה שהיא מוזרה וכו' זה תירוצים אחרי כישלון. כמו תלמיד בבית ספר שנכשל במבחן, אז הוא אומר ששאלו שאלות לא קשורות, המשגיחה הסתכלה עליו, היו רעשים, וכו'. גבר צריך לדעת להוביל ולא רק לזרום. צריך לדעת ליזום ולא רק להגיב. צריך לדעת לפנק בחורה ולא רק לחכות לחדירה.

ואם לא לשתוק אז לפחות עם מחשוף

ואם לא עם מחשוף אז לפחות שתדע למצוץ ואם לא יודעת למצוץ לפחות שתיתן מאחור ואם מאחור זה קשה לה לפחות שתכין קפה ותסתום את הפה כשהוא עושה שעות נוספות בעבודה שלא תתלונן פעם בשבוע הוא ישחרר לה איזה פירגון יצבוט לה בטוסיק מה עוד אישה צריכה?

pain is MY love

New member
לזיין זה סבבה

אבל לא בכל מחיר! לדעתי עם המוזרויות שלה כבר עדיף לא לגעת בה... זה לא שהיא אשת חלומותיו שהוא לא הצליח להשיג הרי אחרי שהוא גילה עם מי יש לו עסק גם ככה ירד לו ממנה לחלוין- לכן זה לא כישלון.

יש לך סתירה תפיסתית בהודעה

מצד אחד - מטיריאליזם טהור (מה שמתאים לך, מההיכרות הקצרה שלי עם הודעותיך); יש מטרה, יש דרך להשיג את המטרה, אפשר למדוד את התוצאות. כאילו מעולם לא דיברנו בבן אנוש שיש לו מימד נפשי. מצד שני - את אומרת "לזרום", "לפנק" ו"לא רק לחכות לחדירה". כאילו נזכרת פתאום שיש רגשות- כי בשביל מה לזרום או לפנק אם לא בשביל לענות על צרכים רגשיים.

the evil 1

New member
תיראי,

מצאד אחד אם בא לי לזיין מישהו אני לא אטרח לחפש אצלו רומאנטיקה אבל אם הוא יתנהג כמו אידיות ויתייחס אלי כמו לסמרטות או לחפץ, היא לא יקבל כלום. כלומר גם לסתוץ מגיע יחס אנושי. אם סתאם בא לך לזיין מישהו את תתני לו להיתייחס אלייך כמו לזבל או לזלזל בך רק ביגלל זה ?

חסה וחליל! :)

אני מסכימה איתך. דיברתי על סתירה ברבדים אחרים - סתירה תפיסתית. לא קשורה כ"כ למה שאמרת, אלא לאיך ששלומית מציגה את דעותיה.

the evil 1

New member
לדעתי היא היתכוונה למה שאמרתי

רק אמרה את זה אחרת, זה הכל

בתאל BATEL

New member
בואנה

קצת כבוד לאישה שיהיה לכם!! אתם חושבים כל היום רק כמה שיותר לזיין בעע נראה אותכם מחזיקים עם מישהי שלא תיתן לכם.

yuli c

New member
האמת...

נשמע שהיא לא סגורה על עצמה זה הכל... או שסתם לא היתה כימיה גם זה קורה... בכל מקרה לא נראה לי שמדובר כאן באיזה כישלון או הפסד גדול לשני הצדדים סתם חוסר התאמה...

sugar lips16

New member
תשמע..

הבחורה פשוט לא החלטית היא לא החליטה עם עצמה אם בא לה קשר איתך, או סטוץ אז למה נראה לך שאתה תוכל להבין אותה אם היא לא מבינה את עצמה? :] כשהיא תחליט, אם היא תראה לנכון,היא תדבר איתך אם לא אז לא..

למעלה