איך הולך השילוב של ...

pik pik

New member
איך הולך השילוב של ...

תאילנד נאפל ולאוס?. ואם כדאי לשלב גם בורמה? ואני אשמח לדעת אם למישהו יש הערכה כספית של שלושה חודשי טיול. שהטיול יותר מעורב קצת טרקים וקצת נופש...

meidek

New member
שלום פיק פיק

מזל טוב על ההחלטה לצאת לטיול. תעשי חיים מתוקה!!
מיטל

muga

New member
אחלה

3 מדינות ב3 חודשים נשמע לי סביר. אלב לא יותר מזה. להוסיף את בורמה כבר יהיה לחוץ מדי. תקציב חודשי לרמת תרמילאי - תאילנד - 700$ (מקבלים ויזה אוטו' חינם לחודש בכניסה) לאוס - 400$ (+25$ בערך לויזה שצריך להוציא בבנקוק או צ'אנג מאי) נפאל - 500$ (+30$ לויזה שמקבלים בכניסה) לזה צריך להוסיף טיסה הלוך-חזור לנפאל מתאילנד (בסביבות 300$), וכמובן טיסה הלוך-חזור מהארץ לתאילנד (בין 600-700$ ומעלה, תלוי בחברה). טיול נעים

jeshu

New member
איך שכחתי בורמה עלתה לי 160$ והיה אפשר בפחות...+ 110$ לטיסות...

jeshu

New member
בכסף הזה בטח אפשר לקנות שם בית או שניים באיזה "היל סטשין" בריטי.

jeshu

New member
כדאי כדאי בורמה הייתה המדינה שהכי נהינתי בה בדרום מזרח אסיה.מקומות מעניינים,קל לטייל,מקומיים אדיבים ועוזרים,אוכל מצויין,והכי חשוב, תרבות מקומית אוטנטית ודא מקוקלת (שמשתמרת עקב המשטר הרודני המדכא במדינה).הייתי שם לפני 3 שנים ואני מאמין שדבר לא השתנה.אנשים בקושי לבשו שם מכנסיים,רק לונגי.בלונגי שלי אני עדין משתמש לפעמים.פשוט מקום מדהים.אם אתה נוסע אני טסתי פנימה ב"בימאן-בנגלדש"במחיר המצחיק של 55$ לכיוון מבנגקוק. אני לא יודע אם עוד צריך להחליף כסף בכניסה,אבל אם יש לך שאלות אז תשאל.

למעלה