איך הוא מעיז!

19אריאל

New member
איך הוא מעיז!

איך הוא לא מתבייש! איזה כפיות טובה, גועל נפש! אני עוזר לו לפתור את הבעיה והוא מאשים אותי שאני גרמתי לה וכועס עלי. ככה מתנהגים?! ועוד אחרי כל הטובות שעשיתי לו . תמיד כשכולם צחקו עליו אני מחיתי והשתקתי. התייחסתי אליו כל כך יפה ורק טוב עשיתי לו בחיים והוא מעיז להפיל עלי את הצרות שעושים לו?! זהו. מבחינתי זה נגמר. מחר אני קובר אותו ולא אומר עליו קדיש! שיואו מה שהוא יאכל ממני... הוא יצטער על הרגע שהוא נולד... הוא לא יודע עם מי יש לו עסק. אני יביא לו הכל לפרצוף ויבהיר לו חד משמעית שהוא צריך לחפש לו חברים חדשים כי מהרשימה שלי הוא נמחק. אוף אנלא יכול להירגע!!! איזה כפוי טובה שאדם יכול להיות!!! פשוט איכסססססס!!! נוווו יאללה שיבוא כבר מחר אני כבר לא יכול להתאפק ממה שאני יעשה לו... רגע, עצור, לאן? מה בוער בך? שכחת משו... ``כל המעביר על מידותיו מעבירין לו על כל פשעיו`` משתלם לא? רגע, אבל... בלי אבל ! פשוט תתנהג כאילו לא קרה כלום, לא תפסיד מזה. רק תרוויח! אבל זה קשה... נו בטח קשה, מה חשבת? דברים גדולים דורשים מאמץ גדול! נו בסדר... בוא נאמר ששכחתי מזה... לילה טוב לכולם!

19אריאל

New member
זה קרה לי הערב.

ולא נרגעתי כזה מהר... התבשלתי קצת במיץ של עצמי עד שנפל לי האסימון.

19אריאל

New member
אני חושב שכל יהודי נורמאלי סובל

מפיצול אישיות. יש לנו שני יצרים שונים בתכלית וכל אחד מושך משיכה קיצונית לכיוון אחר. אני לא סכיזופרן. מתפלא על דבריך... לא הבנת את זה לבד? זה דבר שמיותר להסביר.

למעלה