איך ההמחשה?

The Red Baron

New member
קבל תשובה

נהג גרוע + רכב מדהים ביותר = עבירות טובה . הוא קנה סופה אחרי שעשיתי לו בית ספר עם הטראנו

miki69

New member
הגנון הגיע?

עכשיו זה למי יש יותר גדול? תתבגר כבר

טל רותם

New member
לברון האדום

מי אתה בדיוק? אנחנו מכירים? ומי זה מיקי? קיבלת אישור לשים פה את התמונה? אני מכיר אותך?

טל רותם

New member
המשך

אם באמת היית רציני היית שם את כל השרשור, אני מכיר רק מיקי אחד,והוא היה מבקש רשות לקחת את התמונה מהפורום! זה שאני נהג גרוע זה ידוע, קניתי סופה כי יש לי קטן, מרוצה? יופי, עכשיו אני רוצה לדעת קצת עלייך... בעיות גדלות? אימפוטנציה? כשהיית קטן זרקו אותך באוויר וענו לטלפון במקום לתפוס אותך? מה? ושוב.... אנחנו מכירים?

miki69

New member
למען הסר ספק את טל אני מכיר הייטב

בחור צעיר אמנם ,אבל שקול ,לא עושה שטויות ,בניגוד למאצו הישראלי הממוצע שומע לעצות ומיישם אותם, ויש לו חתיכת מפלצתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

The Red Baron

New member
טל אח שלי

ממש לא יפה . אתה לא זוכר מי לימד אותך לנהוג ?
הכל בצחוק , אני לא ממש מתעסק איתך ... אני מכיר אותך מספיק טוב כדי לזהות מתי מסוכן לי
דרך אגב יתכן שראיתי אותך היום נוסע לכיוון ת"א באזור השעה 8:45 ? (על כביש החוף ) נב: אין לך מושג איזה סיפוק יש לי סוף סוף להוציא אותך מהכלים .... שנים אני מנסה

The Red Baron

New member
טוב

מיקי זה איש יקר שיש לו סופה מדהימה באמת . לזיכרוני 2 הסופות שלכם שופרו בעבר עי נתן . מעניין לראות 2 רכבים כמו שלכם בדרגת שלמות מדהימה מבחינת עיצוב , גימור והכנה לשטח פעם אחת בטיול . בידידות חברכם הטוב . הברון האדום .

טל רותם

New member
?

חס וחלילה להוציא אותי מהכלים.... אני בדרך כלל נוסע באיילון לעבודה אז לא ניראה לי שזה הייתי אני... אבל תצתרך לסלוח לי כי אני עדיין לא מזהה..., מי אתה? שלח לי לפרטי אם אתה רוצה... טל.

The Red Baron

New member
טל

פעם הבאה (ביום שישי הזה אולי ) שניפגש בבור אזכיר לך . דרך אגב הטראנו עוד אצלך ? נב: היתה סופה מאוד דומה לשלך היום בכביש 2 לכיוון הרצליה . ניסיתי לקרוא לך בקשר אבל אף אחד לא ענה .

טל רותם

New member
?

חס וחלילה להוציא אותי מהכלים.... אני בדרך כלל נוסע באיילון לעבודה אז לא ניראה לי שזה הייתי אני... אבל תצתרך לסלוח לי כי אני עדיין לא מזהה..., מי אתה? שלח לי לפרטי אם אתה רוצה... טל.

miki69

New member
הרכב אכן נבנה על ידי נתן

אני זו הגירסה הקודמת של העבודות של נתן אצל טל הוא כבר הלך קדימה חזית מתרוממת כולה פיבר וצבעי מלחמה

טל רותם

New member
יום שישי

יום שישי הזה אני ככל הנראה לא אהיה בבור.... יש מפגש אחר... טל.

miki69

New member
נכון כי מתוכנן לך זיק ,חווה מחמל

רואה,אני מרחם על הרכב החדש שלך ולוקח אותך לעבירות קלה

למעלה