איך הגעת ללהקה בכלל?

Darewolf

New member
איך הגעת ללהקה בכלל?

מאיפה כל אחד מהפורם הגיע ללהקה? הנה הסיפור שלי: לפני שנתיים בפורים נסעתי לבקר חבר שהשמיע לי אותם, ומאז חזרתי הביתה והורדתי, וכל פעם עוד ועוד, ובימינו יש לי את רוב השירים שלהם על המחשב ויש לי את הדיסק בהופעה חיה ואת דה גריט סובקונצנס קלאב. אורי.

mor-co

New member
אמממ...

בסיעתא דשמייא ליום ההולדת שלי, חברותי היקרות שאלו אותי איזה דיסקים אני רוצה שיקנו לי (זה ברור שזה דיסקים, השאלה איזה..) ולא ידעתי, ואז חברה המליצה לי על קייס, ביקשתי, את קוקון קראש, אבל הם לא מצאו, ואז יום אחד נכנסתי לחנות, ראיתי את הלייב (אחרי שהכרתי רק את הכל בחינם בתרגום חופשי עילג..) וקניתי. וזהו. לא הכי מלבב, אבל זה מה יש... מוריה.

lost in

New member
סיפור שהיה כך היה

לפני 4 שנים אי חושב שמעתי אצל חבר את קוקון קראש ודיסק הפך לMP3 וישב על המחשב . לפני שלוש שנים בערך כשהביאו את garbage ליום הסטודנט בב"ש ואחת מלהקות החימום היתה K´S ואני חושב ששם התמכרתי האופן סופי מאז יש לי את כל ה4 דיסקים + הכפול של ההופעה החיה

Mr Freeze

New member
אז ככה...

אני מעריץ של "באפי קוטלת הערפדים" כבר כמה שנים... ולפני 3 שנים בערך שמעתי על סטיגמה, לפיה רבים ממעריצי "באפי" הם גם מעריצי להקה בשם קייז צ´וייס (זה היה לפני צאת הפסקול של הסדרה, שמכיל, כידוע, את Virgin State of Mind). החלטתי לבדוק את העניין, שלחו לי את Everything for Free, התלהבתי, הורדתי עוד שירים... וקניתי את Cocoon Crash. כל השאר- היסטוריה
בר.

Xenophobe

New member
הסיפור שלי...

זה היה לפני 4 שנים בערך,עבדתי בחנות האורגנית במושב וחברה שלי עבדה איתי, ויש לה טעם מעולה במוזיקה והיא הביאה בדיסקמן את "קאקון קראש". כשלא הגיעו אנשים לקחתי את הדיסקמן וממש נהנתי- החרמתי לה את הדיסק עד שהצטיידתי בעצמי בשלל. במשך הזמן הדבקתי את החסר והיום יש לי את כל הדיסקים...

rastotman

New member
שמעתי באיזשהו לילה בוי היידג´ ואן

את נוט אן אדיקט והשיר עשה לי נוסטלגיה נעימה, אז הלכתי לישון וקמתי בבוקר עם צורך עז להוריד אותו לכבוד הדיסק שהכנתי לטיול לגולן ולהוריד גם באותה היזדמנות עוד הרבה שירים של קיסס צ´וייס (תיסלחו לי על ההגיה). בטיול כמובן ששמענו את הדיסק החביב שהכנתי יותר מדי פעמים, וחברה שלי מאוד נהנתה ממנו ודיסקסנו רבות על אהבתנו לקייסס צ´וייס. אני חזרתי מהטיול שמחה ומאושרת שיש לי שותפה לאהבה החדשה ומזה שהדיסק שלי לא יצא מעצבן כמו שחשבתי, והתחלתי לשקוד על דיסק חדש לחברה שלי, ולהוריד מהאודיו גאלקסי את כל קאקון כראש וכל מה שקשור בלהקה (והגאלקסי זכרנו לברכה היה מלא בדברים שקשורים ללהקה). אחרי הרבה תלעות (ככה מאייתים?) מיותרות עם התוכנת צריבה הטיפשית של עומר הצלחתי לצרוב לאולגה דיסק אחד של קיסס ודיסק אחד לגדנ"ע מיזרחנים. היא גם אמרה שהיא תיקנה את אחד הדיסקים שלהם כשיהייה לה כסף, בסוך היא קנתה את של ניק קייב, אבל זה גם חיובי.
.

oran79

New member
חיפשתי דיסק

הייתי באוזן השלישית בת"א עם חבר מהצבא - סתם לרפרף בין הדיסקים שלהם, ברקע המוכר שם את ´קוקון קראש´ בשיר הראשון חשבתי: "איזה שיר נחמד"...גם בשני...את ´everything for free´ כבר הכרתי מקודם. כש ´now is mine´ התחיל כבר קניתי את הדיסק....ולגע לא הצטערתי על זה מאז...

chrisakachris

New member
אין חנייה ליד האוזן השלישית

ולענייננו. אחותי קנתה את Paradise In Me אחרי ההופעה של קיי´ז עם גארבג´, ואני המשכתי משם.

למעלה