איך הגעתי למצב הזה? אני ספרנית :|
L l AdidAs l New member 10/11/05 #4 ../images/Emo2.gif הא תסלח לי אדוני! שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אתה בסיפרייה! אני מצטערת, אתה תאלץ לצאת מפה עכשיו! [מאי את גאה בי? הא? הא? הא? ]
../images/Emo2.gif הא תסלח לי אדוני! שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אתה בסיפרייה! אני מצטערת, אתה תאלץ לצאת מפה עכשיו! [מאי את גאה בי? הא? הא? הא? ]
M may90 New member 11/11/05 #8 הו עדי אני כ"כ מאושרת לראות שיש עוד ילדים מהדור הזה שמתחשבים בשקט הספריה
L l AdidAs l New member 11/11/05 #12 ../images/Emo10.gifOMGGGGGGGGGGG זה כ"כ מרגש מה שאת אומרת די מאאאאאיייייי תעשי לי ספר!!!!!!!!!11111111
../images/Emo10.gifOMGGGGGGGGGGG זה כ"כ מרגש מה שאת אומרת די מאאאאאיייייי תעשי לי ספר!!!!!!!!!11111111
M may90 New member 13/11/05 #17 הקדשתי לטום אבל... אם הוא יראה את זה הוא לא יבין... המסכן לא יודע עברית:X
M M i c h e l l e B New member 11/11/05 #7 יש הבדל? =| אממ... זה וואנבי סאני.. סאני לא נמצא. (חוצמזה שסאני האמיתי גוסס :/) O.O
M M i c h e l l e B New member 14/11/05 #21 זה... כי... נו... מה הוא רוצה! שבוע שעבר ביקרתי אותו! מה הוא מספר סיפורים, זה! נו שיגיד תודה בכלל! סעמק.
זה... כי... נו... מה הוא רוצה! שבוע שעבר ביקרתי אותו! מה הוא מספר סיפורים, זה! נו שיגיד תודה בכלל! סעמק.