איך הגיע HOTBAR למחשב שלי?

איך הגיע HOTBAR למחשב שלי?

היום לנגד עני כשאני פותח IE פתאום תמונת רקע חדשה והודעה שהוא משלים את תהליך ההתקנה. מיד כמובן סגרתי וניגשתי ל-ADD/REMOVE להסיר והשאריות חוסלו עם ADAWARE. קובץ ה-INF שממנו התחילה ההתקנה נמצא בספריית הקבצים הזמניים של IE, היתכן ש-IE מפעיל INF אוטומאטית בלי לשאול? אני לא זוכר שקפצה איזו שאלה או שבכלל הסתובבתי באתרים חריגים בימים האחרונים, גם לא התקנתי שום דבר חדש. מי יפתור את התעלומה? FW יש של XP ואל תספרו לי שמישהו פרץ אותו רק בשביל להתקין לי את זה... אפילו אנטי וירוס יש, והתוכנה הזאת ממש עונה להגדרה של וירוס
זה קרה לפני חודש שוב וניסיתי את KERIO אבל הוא עשה בעיות עם שיתוף ICS אז חזרתי ל-FW של XP. אגב, ADAWARE גם מצא רשומה ברגיסטרי של חייגן כלשהו אבל לא בטוח שזה קשור: Dialer Object recognized! Type : RegKey Data : Rootkey : HKEY_LOCAL_MACHINE Object : SOFTWARE\MainPean Highspeed

uzi2

Active member
יש לפעמים תוכנות שמתקינות את עצמן

דרך הקשה מיותרת שלך על אישור באתר כלשהו (לפעמים מבלי משים לב אתה מקיש OK אחד מיותר, וזהו, או דרך ActiveX זדוני. הפיירוול של XP לא רלוונטי לעניין ההתקנה הזאת. גם Kerio לא. יתכן שאופציית ה- Immunization של SpybotSD או ההגנות שמוזכרות באותו דף של התוכנה יכולות להגן מפני זה.

ואם אני בטוח שלא הקשתי בטעות?

ActiveX רצים אצלי רק עם אישור ובדרך כלל לא (תלוי באתר) ואני מודע להודעות שקופצות, לא יכול להיות שאישרתי בטעות. אפילו על CANCEL אני לא לוחץ, פשוט סוגר את החלון.

למעלה