Fairywitch
New member
איך הארי יכול לדעת?
כידוע (או שלא
) אני קוראת את הספר עכשיו פעם שנייה, והגעתי לקטע לפני המערה. האיר שואל את דמבלדור לפני שהם הולכים על איזה הורקרוקס מדובר, ודמבלדור לא סגור על זה. וזה מתקשר לשאלה שמטרידה אותי: מאיפה דמבלדור קיבל את המידע על כל הורקרקס שהוא מצא? כי עובדה שהיה לו חשד איפה זה, אבל הוא לא ידע איזה מהם בדיוק. הייתכן שהוא חשב על המערה בעצמו, שזה דווקא הגיוני, לאור העובדה שיש לה חשיבות בעבר של וולדמורט. וזה מביא אותי להארי- הוא החליט "לצאת לחפש" את ההורקרקסים- דמבלדור לא לימד אותו איך לאתר אותם, לא לימד אותו איך להתמודד עם ההגנות שלהם, ועד עכשיו חשבנו שבעצם כל הזכרונות האלה היו בזבוז זמן. אבל לפי הסיפור עם המערה אפשר להסיק שהם היו חשובים ביותר
יש שם המון רמזים להארי איפה הוא יכול למצוא את ההורקרוקסים! השאלה היא האם הארי יסתמך רק על זה? מה עוד יוכל לעזור לו? וחוץ מזה- למה הוא צריך "לצאת לחפש"? דמבלדור היה מחפש אותם, מנסה להשיג אותם, וחוזר. במשך כל זמן החיפושים שלו הוא המשיך לנהל במקביל את ביה"ס. הארי לא צריך בהכרח לעזוב לגמרי! להיפך- לדעתי הוא ימצא לפחות הורקרקס אחד בביה"ס- שהיה אחד המקומות היקרים לרידל. ובביה"ס יש לו גם אפשרות להיעזר במקורות מידע (אנשים, ספרים) יותר מסתם בעולם... זהו, אלה כמה תהיות שהיו לי...
כידוע (או שלא