איך האיתם מרגישים?????

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
../images/Emo12.gif

ההיסטוריה מלאה בגיבורים מותקקקקקקקק ההיסטוריה חוזרת על עצמה. מעוף

מצוטטת

New member
מאמ{א{י עופ{י})))))))))ת'קרבת../images/Emo35.gif

אז נפל/צנח לו הZלZל.......SO
מפסק חשמל לא נופל? התפוח תמיד נופל ברדיוס הרצוי
...... מה זה זה מה עושים....... קח סרגל, קח מד גובה........ אולי הטעות הוא במדידה של המטרג'....... אה

maof

New member
ארוכת צוואר ונאוה../images/Emo35.gif

כשושנה בין החוחים
מעוף

maof

New member
תראי....

נפל ועוד איך נפל אמונה של ימבה תקופה ואת יודעת בדיוק מה אני חושב על האמונה. מעוף

מצוטטת

New member
ת'שאל את ה../images/Emo194.gif.........

היא יותר טובה ממני בנושא
מה אמר על זה פיני גרשון השבוע אצל יאיר לפיד

d a n i e l s 5

New member
איזה אבוד איזה נעליים...

הוא ימצא אותו מהר מאוד ב"מינהרות הכותל" .....את תראי תשדיר הבא... פיני גרשון קורא לאומה לבוא אחריו ולחזורת ב"גביע הקדוש". שלא תגידי שלא אמרתי.

maof

New member
עוד לא פתרתי ת'בעיות שלי...

ואת רוצה שאפתור את שלו
מעוף

maof

New member
איפה ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ישר הביאה ת'סיפור שלו שלא קשור לנושא ורק מציק לי משום ששלי נעלם
מעוף

אני כבר מחוסנת../images/Emo6.gif...

ממש אתמול נתקלת באחד כזה איך הגבתי כשניגש עם חיוך מאוזן לאוזן לחבק אותי ולשאול בשלומי עניתי בשנטי שהכל בסדר הנהנתי בראש, בלי חיוך, אמרת דברים כדי להכסות את עצמו ואני רק מקשיבה מביטה בעיניו הכי עמוק נתתי לו לדבר עד שהבין שהוא צריך להתנדף והלך אני.... הרגשתי גדולה כי אותי הוא לא רימה אלא את עצמו והוא יצטרך אותי יותר מה שאני אותו והמשפט הזה תמיד אצלי בראש ,מי שלא מכבד אותי לא שווה אותי" ומעבירה אותו מעלי כן היו שנים שבכיתי וכאבתי אבל מזמן כבר לא נותנת להם מקום מביטה באדם באירוע - מביטה בי ובמעשיי מחזקת אותי, אוהבת אותי וסוגרת את האירוע הזה כלא היה עד לעונג הבא
אין מה לעשות זה חלק מחיינו והאנשים שסביבנו מעוף מציעה לך להסתכל על האירוע לקחת משם את העיקר - ללמוד ממנו ואת הטפל לזרוק אל תקח זאת אישית ראה בעניין הזה שלהוא יש בעיה, הבן ודלג

maof

New member
אילנה אני המום../images/Emo2.gif

כולי תדהמה איזה ניסיון חיים עשיר יש לך אין סיטואציה שלא היתנסת בה. מעוף

למעלה