איך האינטרנט ב- HP RX 3715?

לינקי

New member
איך האינטרנט ב- HP RX 3715?

יש לי כמה שאלות על אופן הגלישה באינטרנט בRX 3715: 1. האם האינטרנט הוא HTML? 2. אם הגלישה היא אכן בשפת HTML למי אני משלם על החיוב של הגלישה (אני מתכוון לאיזו חברה כמו "NETVISION", "WOW ) 3. האם חוויות הגלישה היא מהנה, זאת אומרת מהירה שלא כמו בטלפונים סלולארים שלוקחים הרבה זמן לטעינת דפים... אילו השאלות שלי בינתיים (אולי אני יקנה את המחשב בעתיד...)

castroman

New member
תשובות

נתחיל מכך שבעניין מערכת ההפעלה אין הבדלים בין המכשירים השונים, כולם יכולים לעשות את אותם פעולות. 1.כן, הIE של הפוקט תומך בHTML אך הוא לא מספק את מלוא היכולות כמו הIE במחשב השולחני, אך ישנם דפדפנים שמתפקדים כמו במחשב השולחני. 2.כן. 3.הכל תלוי באופן החיבור שלך, אם תתחבר מסלולארי דור 2.5 (רוב המכשירים כיום) האינטרנט הוא איטי יחסית, אך בטלפוני דור שלישי ורשת הEDGE בסלקום לדוגמא המהירות היא קצת יותר נוחה.

2cookie

New member
3. שכחת שב-RX יש WIFI

ואז הגלישה מהירה מאד אם מתחברים דרכו.

gauuli

New member
למי משלמים?

אם אתה גולש דרך טלפון סלולרי (חיבור gprs או BT) את משלם עבור זמן האוויר. אם אתה משתמש ברשת WIFI - זה בחינם בד"כ. אני משתמש בIE על ה3715 - 99% מהאתרים שנכנסתי אליהם עבדו ללא בעיהי

לינקי

New member
אז לסיכום

אם אני רוצה לגלוש באינטרנט של המחשב כף היד בחינם, אני יעשה זאת דרך רשת WI-FI וזה יעבוד טוב, זאת אומרת אמרת שאתה משתמש בIE וזה נכנס ל99% מהאתרים?

2cookie

New member
לא ל-99% מהאתרים

הוא פשוט לא תומך בג'אווה סקריפט, כך שאתרים מסויימים לא יוצגו. מצד שני הוא תומך בפלאש אחרי התקנת פלאג אין- כך שתוכל להציג סוגים רבים של תוכן.

2cookie

New member
טעות, הוא משלם על כמות המידע

תשלום על פי זמן אוויר נעשה בגלישת CSD, אבל מי משתמש בזה...

למעלה