איך האוכל

• פותח הנושא Megie
  • פורסם בתאריך

Megie

New member
איך האוכל

סאינס דיאט של חברת הילס? זה ממש דחוף לי!!! נ.ב. איילת נחמקו לי כל המספרים בפלא' (בגלל תיקון באורנג') אני צריכה לדבר איתך.. תשאירי לי במסר את המספר שוב או צלצלי אלי שיהיה לי את המספר.. תודה,מגי

AntilopA2

New member
סיינס דיאט עושים ניסויים בבע"ח

מה עם נוטרו צ'ויס?

Megie

New member
העיניין הוא..

שזה אוכל שניקנה בגלל שלא היה משהו אחר,במיקרה חירום..אבל הוא בכל זאת ניקנה (לא אני קניתי.) העיניין שבאותה חנות זה ניחשב האוכל הכי איכותי ואין אוכל אחר שניתן להחליף אליו. השאלה היא אם הוא טוב לחמוס בכלל?

WTR

New member
לפי הרכיבים זה בסדר

למרות שהעוף הוא תוצר לוואי... שזה לא הכי טוב..

Megie

New member
וואו באמת...

זה לא נישמע טוב... אגב איילת ראית את הסירטון על איך הם רוצחים את בעלי החיים שם בחו"ל?..(מופיע לי בחתימה..) בכל אופן תחשבי שמאותם בעלי החיים שרוצחים באכזריות (עזבי רוצחים,שוחטים לא כמו שצריך ובצורה סדונית וגורמים לבעלי החיים סבל איום וייסורים עד המוות,חלקם אפילו נשארים גוססים ולא מתים יישר!!!) מהם מכינים את המזון לחיות שלנו!!!
בארץ אני משוגלת לאכול בשר כי אני יודעת שהבשר שאני אוכלת הוא בשר של חייה שנשחטה בצורה קלה ומיידית בלי סבל וייסורים עם השגחה . אבל בחו"ל מתעללים בהם,יורים בהם,שוברים להם עצמות בגוף,לא מאכילים,זה בלתי אפשרי.. אני לא יודעת מה לעשות..רק המחשבה שהמזון (לא משנה איזה סוג..כולם עשויים מאותם חיות שנרצחו בסבל וייסורים כבדים) מיוצר מאותם חיות..אין משהו שמיוצר בארץ?משהו באיכות טובה?לא אה...

Sweet Fantasy

New member
איזו טעות יש לך

שיטת השחיטה הכשרה היא האכזריצ ביותר, מרביצים לחיות (במקרה הטוב) שיפסיקו לזוז ואז משסעים את גרונם ומחכים שכל הדם יצא, כל זה לוקח לא מעט זמן בזמן שהחיה מרגישה וחשה כל מה שקורה סביבה. בחו"ל אם כבר יורים או מחשמלים אותם או לא יודעת מה, זה הרבה יותר מהיר מהשחיטה הכשרה.

Megie

New member
הבנתי שההפך כל המטרה פה

שהחיה לא תרגיש? זה ודאי מה שאת אומרת??? ואת יכולה לראות את הסרטון ..שם מראים מה עושים להם..

Sweet Fantasy

New member
מכירה תסרטונים לא אמרתי

שזה עדיף, אבל אל תצדיקי את עצמך.. השחיטה הכשרה לא טובה מזו.

Megie

New member
אויי..אני אכנס..

אנחנו למשל אוכלים רק בד"ץ (השגחה של 24 שעות-מה שלא מאפשר לאנשים לעשות בחיה מה שהם רוצים ) ידוע לך על השחיטה שלהם? זה נשמע לי ממש מוזר כי ידוע לי שהאיזור שבו שוחטים תחיה הוא דווקא איזור שגורם למות מיידי... בכל אופן אני אברר את זה..

למעלה