איך גורמים לו להבין?

איך גורמים לו להבין?

היי, שאלה קטנה - איך גורמים לגבר להודות ולהבין שהוא אוהב ? אני כבר 3 שנים במערכת יחסים לא רשמית (כן ידוע לי שזה רע ואני טיפשה אבל מאוהבת..., נתתי לו את כל החופש שרצה וב 3 שנים האלה היה לי הרבה רע וגם הרבה טוב , בלי להתכוון מה שהתחיל בסתמי נהפך לאהבה מבחינתי , הוא טוען שלא יכול בלעדיי ומרגיש הכי שלם איתי והכי עצמו שיכול לדבר איתי על הכל ושאני חלק גדול מאוד מחייו ולא רוצה לאבד אותי אבל לא מרגיש וואוו (כן מה אני ? בזק ??) ולא יודע אם אוהב או לא ? כרגע אנחנו פרודים אחרי שהכרתי מישהו אחר לתקופה קצרה בתיקווה שיבין שהוא כן אוהב אותי בתקופה הזאת הוא טוען שזאת הייתה החלטה שלי ואשמתי שבחרתי ללכת ממנו ולא מבין שזה הוא שוויתר עליי !!... מה אפשר עוד לעשות כדי לגרום לו להבין שאני האישה של חיו ?

nate2000

New member
את לא יכולה להכריח מישהו לאהוב אותך

ואם הוא לא הבין את זה ב 3 השנים שהייתם יחד וכשנפרדת ממנו אז כנראה הוא לא אוהב אותך, אלא נוח לו במצב הזה שהייתם בו וכשהלכת הוא לא בכה יותר מידי. אולי יום אחד כן ייפול לו האסימון. את מצידך אל תרדפי אחריו, אם הוא יירצה הוא יידע איפה למצוא אותך.

הוא רוצה להיפגש

הוא עכשיו רוצה לפגוש אותי בנתיים אני מסרבת למרות שהוא די עקשן ....זה מעצבן.

nate2000

New member
אם את מרגישה שזה לא זה

והוא לא יכול להעניק לך מה שאת צריכה אז חבל על הזמן. כמו שאמרתי את לא יכולה הכריח אותו לאהוב אותך והוא צריך להגיע לזה לבד. אולי הוא רוצה היפגש איתך כי מציק לו שאת עם אחר ולא בגלל שנפל לו האסימון והוא הבין שאת בורחת לו מבין הידיים. ואולי באמת הוא עשה חושבים והבין שאם הוא לא יפעל עכשיו אז כבר יהיה מאוחר מידי. תתמקדי בחיים שלך ובקשר הנוכחי, בסה"כ לא מגיע לך להיות תלויה באויר ולקוות לטוב מאותו האחד. תזכרי שמה שהגבר הזה לא מעניק לך יהיו מספיק כאלה שיבואו במקומו ויעניקו לך את זה ואפילו יותר.

הקשר החדש ניגמר

זה ניגמר אחרי בערך שבועיים פשוט לא הלך ....ובקשר ל"אקס" אני לא יודעת מה הבין אמרתי לו שאם ירצה להיפגש איתי ייצטרך להילחם עליי ולא לוותר... אם לא אז לא שלא בא לי כרגע להעביר את עצמי עוד פעם בכאב ויסורים

free soul

New member
../images/Emo45.gifיפה מאוד../images/Emo13.gif

אחלה גישה

free soul

New member
מותק, הוא צריך להבין לבד../images/Emo13.gif

אף אחד/ת וגם לא את תגרמי לו להבין שאת האישה של חייו. אם נועדתם להיות ביחד אתם תהיו ביחד, אם לא... אז.. לא

היי:)

ריקושט מה קורה? אז ככה אני היעץ לך לפי דעתי:) כמו שאמרו פה אי אפשר להכריח בן אדם לאהוב אולי הוא אוהב אותך אבל לא כמו שאת רוצה,אולי תחפשי מישהו שכן יתן לך להרגיש את הוואוו כמו שאת רוצה?אולי עם הבחור החדש? למה רוצה לגרום לו להבין שאת אישה חיו את בעצמך אמרת שלא מרגיש איתך ואו ולא בדיוק אוהב. בהצלחה תעדכני:)

מה זה כל-כך משנה?

למה צריך להגדיר כל דבר? אם אתם נהנים ביחד וטוב לכם בקשר, המשיכו בו. אם אתם רוצים להיות ביחד ולעשות דברים רגשיים ביחד, אתם כנראה מן הסתם אוהבים.

אני הייתי כמוך

בקשר עם מישהו שחשבתי שאני יוכל לגרום לו להבין . איפשהוא גם אני וגם את הרגשנו שהגבר הזה באמת אוהב אך לא יכול בשלב זה של החיים להעניק לנו מה שצריך כמוני כמוך, חשבתי שיבין . ואת יודעת מה ? הוא הבין בסופו של דבר , והיום אנחנו ביחד והוא אוהב ואני אוהבת והוא לגמרי משו אחר והרבה יותר רציני מה שהכרתי אותו קודם . אבל את יודעת מה הנקודה פה? אז הנה , אני אבהיר לך את הנקודה : לא אני עזרתי לו להבין . להיפך,אני החלטתי להתנתק ממנו והמשכתי הלאה בחיי , הכרתי גברים, בכיתי בגלל גבר, התנשקתי נגעתי חיבקתי אחרים . שנה וחצי הגבר שלי לא נגע בי . שנה וחצי כבר עברה ודבקה בי ההחלטה שזה לא זה . שנה וחצי עברתי את התהליכים שלי, שנה וחצי הוא עבר את התהליכים שלו . ואז הוא הבין ,אחרי ששנינו ראינו דברים אחרים,הבנו והתבגרנו וחזרנו ביחד . כל זה בא ממנו . בשורה התחתונה: אנחנו לא יכולים לכפות על אדם משהו. אלא לשחרר משהו שנכון לאותו זמן הוא לא נכון בשבילנו. אם הוא אוהב -הוא יחזור ואת חייבת להמשיך הלאה . ולהרפות זה בהתחלה קשה אבל אח"כ קל ואפילו מהנה

כמו שכתבת .. אתם במערכת יחסים

לא רישמית(=ללא מחויבות). הוא לא אוהב אותך . לא בתור בנזוג. הוא שם כי כיף לו איתך ... אם הוא היה אוהב אותך הוא היה רוצה להתחייב ולקיים מערכת יחסים רישמית. הוא מעביר איתך את הזמן .. תהיי בטוחה שברגע שהוא יכיר מישהי הוא לא יפחד להתחייב ויעזוב אותו באותו הרגע.. תחשבי ....

כן

כן אני באמת מאוהבת בו וכבר עברתי מספיק כדי להבדיל בין אהבה להתאהבות והידלקות - הוא אהבת חיי! ולא חשוב לי שיגיד אם היה מראה העניין הוא כפי שהבנת זה שהוא לא מראה לי מלבד בסקס זה הזמן היחיד שאני מרגישה את האהבה שלו ובחיבוקים אבל אני לא יכולה לסמוך עליו והוא בחיים לא שם בשבילי רק כשזה נוח לו !

abcd80

New member
אמרת את זה את לא יכולה לסמוך עליו

אז מה זה שווה כבר להמשיך איתו אם אין לך אמון בו? וגם שציינת שהזמן של הסקס זה הזמן היחיד בו את מרגישה אותו.. זה גם אמור להדליק נורה אדומה..

כל הנורות האדומות

שרק אפשר ... ובגלל זה אנחנו לא יחד !! אבל עדיין אני מרגישה חלל גדול בלעדיו אני חייבת לשמוע אותו ולהיות איתו !! אני בנתיים מתאפקת ומסרבת להיפגש איתו במיוחד אחרי שאתמול לא ממש טרח לאחל לי יום אהבה שמח הוא בטח היה עם מישהי אחרת !! קשה לי בלעדיו אבל כמו שכולם אומרים אין ברירה !! יהיה קצת קשה ואני אתמודד!

אי אפשר להכריח לאהוב-

לא להכריח את עצמנו ולא אחרים, כי אהבה הנה רגש ורגש הוא משהו פנימי שקורה בעצמו ולא ממש נשלט. את משחקת משחקים, יוצאת עם מישהו אחר כדי לגרום לו להבין דברים ונראה לי שרק מישהו אחד פה רואה את התמונה כל כך ורודה ומלאת אהבה בינכם וזאת את, כי אם הוא באמת היה אוהב ורוצה אותך ליותר מידידה/יזיזה (לא יודעת מה אופי הקשר שלכם), הוא היה עושה יותר מאמצים כדי להשיג אותך.

abcd80

New member
אם הוא אמר שלא יודע אם אוהב

זה אמור להגיד לך הרבה לא ? ומתי בדיוק אמר לך את זה? אחרי שהלחצת אותו ? לא מלחיצים גבר כדי שיגיד לך שהוא אוהב אותך. הוא איתך כבר שלוש שנים ונאמן לך - זה נראה לי הוכחה טובה יותר משלוש המילים "אני אוהב אותך". חוץ מזה למה היה לך הרבה רע בקשר הזה? רק בגלל שהוא לא אמר לך את המילים האלו ? חישבי היטב אם זה חשוב לך המילים האלה או המעשים שמוכיחים את הרגש הזה. וקחי בחשבון שהוא אמר לך שהוא לא מרגיש וואו כזה.. וזה כבר אומר המון ! בהצלחה

לא המילים אלא המעשים

המילים לא חשובת לי אבל הוא לא מובן מצד אחד אומר לי שאני הכי חשובה לו וטוב לו איתי ואיתי הוא הכי פתוח והכי עצמו בעולם , אבל לא מוכן להכיר לי את המשפחה שלו מטענה שאני אברח ממנו ! ימי שחמישי ושישי שמורים אך ורק לחברים שלו וגם כשעשיתי תאונה והייתי צריכה אותו אמר לי אבל אני יוצא ולא הגיע אליי ... כשעשיתי ניתוח לא היה לצידי ובכלל ספגתי ממנו הרבה השפלות .....אבל כשהוא נוגע בי ואנחנו "יחד " אני מרגישה את התשוקה שלו והאהבה שלו אליי ושוב איך אני אמורה לדעת מה באמת בלב שלו ?

nate2000

New member
הזוגיות באה לידי ביטוי ברגעים הקשים

ולא רק הזוגיות אלא גם חברות בכלל. ואם הוא לא היה שם ברגעים קשים שחווית כמו ניתוח או כשעברת תאונה, אז יקירתי יש לכם קשר יזיזות נחמד שנמשך כמה שנים כי זה נוח לו והיה גם נוח לך כי המגע שלו עשה לך "את זה". אולי הוא לא מסוגל לתת יותר מזה או שלא יודע או שפשוט לא רוצה מסיבה כזאת או אחרת כי נוח לו כרגע במצב הזה של סקס טוב וקבוע. אולי לפני זה המצב הזה התאים לך אבל עכשיו את רוצה יותר מזה. כמו שכבר אמרתי להכריח אותו לאהוב אותך ולהתייחס אלייך אחרת את לא תוכלי אבל לצאת מהמערכת הלא ממש בריאה הזאת את כן. למה להסתפק בקצת כשאפשר לזכות בכל הקופה?!

למעלה