איך גומלים מהנקה?

א ו נ ה

New member
איך גומלים מהנקה?

יש לי תאומות שאני מניקה כמעט מלא- הן מקבלות תוספת תמ"ל בלילה - בקרוב אני חוזרת לעבודה ורוצה לגמול אותן מהנקה. איך עושים זאת? בהדרגה ואז מה עם החלב (יש לציין שיש לי כמות מכובדת של חלב) בבת אחת? איך נמנעים מגודש כואב לי וכאבי הינתקות מהציצי להן?

Going back to work does not mean

that you have to stop breastfeeding. You can pump and leave them your milk. Or, you could breastfeed them only when you are at home. In, any case, if you really want to stop, you must do it gradually. It could take some time to decrease the milk supply. I would suggest that you speak to arnie at the breastfeeding hotline, so that she can exlain to you exactly how to do it; 1 800 377773 She will discuss with you all the options, and you will decide which one is good for you.​

kat the bat

New member
תרגום: חזרה לעבודה אינה מחייבת

הפסקת ההנקה. את יכולה לשאוב ולהשאיר לתאומות את החלב שלך. או שאת יכולה להניק אותן רק כשאת בבית. בכל מקרה, אם את באמת רוצה להפסיק להניק, את חייבת לעשות זאת בהדרגה. ייתכן וייקח זמן מה עד שכמויות אספקת החלב יפחתו. אני מציעה לך לדבר עם ארני בקו החם של ההנקה, כך שהיא תוכל להסביר לך בדיוק כיצד לעשות זאת - 377773 800 1. היא תדון איתך בכל האופציות, וכך תוכלי לבחור מהי האופציה שהכי טובה עבורך.

למעלה