איך גבר בן 34

לאליס8

New member
איך גבר בן 34

מגיע לגיל כזה כשהוא רווק? ולפני שאתם תוקפים אותי תנסו טיפה להבין לאן אני חותרת. אז ככה,יצא שבמקום השירות שלי הגיע עובד חדש.כבר על ההתחלה הוא התנהג מוזר.ואני מתכוונת לכך ששמתי לב שהוא לא מרבה להסתכל לך בעיניים כשאתה פונה אליו,במצבים שאנחנו העובדים יושבים ביחד והוא בדיוק מגיע אז הוא איכשהו מתחמק והייתי רוצה לדעת איך אדם כזה יכול לצאתכלא הבדידות הזה. מה וגם שמתי לב שהוא די מנסה לרצות את הסביבה אם זה בדברים חומריים או בסתם מילים.אני יודעת שהוא רווקמלשבת איתנו

אני לא חושב שהיא מתעניינת בו רומנטית

אלא רוצה לעזור לו, ולשם כך באה לפורום שתואם את הגיל שלו, כדי לקבל תשובות.

היי

מעניין? לא בהכרח! חסך בדמות אב או בוגר שלא היה שם בבית, תסביכים למינהם בבית, רצון להרגיש בוגר ומילוי חלל מבפנים!
חוץ מאולי להרגיש טווס גברי מול החברה מסביב, לא מלהיב ולא מוצא עניין מיוחד להיות בקשר עם בת 20למשל!

חסר טעם וישעמם אותי מאוד

יכול להיות שהוא עם פיגור שכלי

יש כאלה שהם עם קצת פיגור, והצבא מעסיק אותם בהתנדבות.
ראיתי כאלה גם בשופרסל שמעסיקים אותם בשביל לעזור להם
להשתלב קצת בחברה.

berdoron

New member
יש דבר כזה תסמונת אספרגר

זה משהו על הסקאלה של האוטיזם זה אדם שקשה לו ביצירת קשרים חברתיים יכול גם להיות שהוא סתם ביישן וחסר ביטחון

פאק, אבל זה מהסוג של הפוסטים

שפתאום גורמים לך להבין עד כמה אתה זקן. רק לפני רגע הייתי בגיל שלה. מה קרה?? איך פתאום הפכתי להיות זקן?

ואני בטוח שהיא קוראת את זה עכשיו וחושבת לעצמה

"הזקנים האלה, כבר כאלו סנילים, לא זוכרים איך חלפו שנותיהם". אבל זה לא מסניליות (עדיין), זה באמת עבר מהר!

כשהייתי בגילה

אני זוכרת שהייתה לי שיחה עם אחותי (גדולה ממני ב 10 שנים)
אני: מה גבר בן 30 מתחיל איתי? על מה אני אדבר איתו, פנסיה?
אחותי: ביזי, תתפלאי יש המון על מה לדבר. 30 זה לא זקן.

וואלה צדקה.

30 זה לוהט.

ומה על 40?

גם 40 זה לוהט? תרגיעי אותי אני עוד מעט שם.

טוב האמת שיש את אייל גולן שהרבה קטינות חושבות שהוא לוהט, אולי אתנחם בזה. ובעתיד אתנחם שהן גם חושבות שאבא שלו לוהט.

אני מסביר לך שאני קולט עכשיו שעפו לי 17 שנה

כהרף עין, ואת מדברת איתי על 5 שנים? אני לא אספיק למצמץ ואני כבר שם. ככל שאת מתבגרת, זה רק הולך ומחמיר, הקטע הזה שהשנים עפות.

זה מדהים מה קרה לימי ההולדת

פעם זה היה יום של שימחה עבורי. היום זה יום של עצב. בכי על נעורים שחלפו. וכל רגע עוד יומהולדת ועוד יומהולדת... די! (בלי למות).

Anna begins cc

New member
די, אבל!

הרגתם אותי עם השיחה הזאת.
עוד כמה חודשים אני מחליפה קידומת ואני כבר בהתקף חרדה מתמשך מזה.

הרגתם!

אל דאגה אנה, אנחנו נכין לך טקס חניכה

רשמי לפורום 30+, לכבוד יום הולדתך. לפחות לך יהיה משהו אחד לצפות לו מהיומהולדת הקרובה. תחשבי שאני לא הרווחתי כלום כשהגעתי ל 30.

למעלה