איך ביליתם בשבת ?

מירבי*

New member
איך ביליתם בשבת ?

רובינו תושבות המרכז כך שלא זכינו לשלג, אבל מזג האוויר בהחלט היה סוער וקר, למעט ארוחת צהריים משפחתית לא יצאנו מהבית, היה כיף אמיתי, קראתי, ראיתי סרט, נהניתי מליבי המתוקה שלא מפסיקה לקשקש ובעיקר להפוך את הבית, אחרי 5 דקות שהיא בפעילות שום דבר לא נמצא במקום שהיה וזה כולל פלאפונים במגירת המטבח, נעלי ספורט באסלה ועוד כמה קונצים...

איילת567

New member
היה מקסים ביום האהבה../images/Emo23.gif

אני ואבי היינו לבד בבית הילדים היו אצל אמי.בבוקר אבי הלך לשח ואני הכנתי לו הפתעה נעימה בבית.הדלקתי נרות והפכתי את הסלון לספא.שמתי שוקולד.תותים.והכי חשוב את המתנה האישית שקניתי לו.אני רוצה להגיד לכם זה עושה ניפלאות לזוגיות ממומלץ מאוד.אחרי שחגגנו בבית הלכנו לאכול בסוכה הלבנה.היה לנו יום אהבה כייף ומאושר.מאחלת לכולם שבוע נעים שקט ושמח.באהבה רבה איילת הפונדי של אירית.

mondani5

New member
הי איילת יקירה!!!

את כל כך מתוקה התרגשתי עד דמעות מה שכתבת לזהבה 33 ,נותן לי הרגשה טובה ואני כל כך מאושרת שאת הייית הבחירה שלי לשאת ברחמך החם והאוהב את שיר ורון ,למרות שאושפזת חודש שלם בבית חולים ולמרות הקושי והשארת 5 ילדים בבית הגעת ליום המיוחל וילדת בחודש התשיעי ילדות בריאות ומקסימות שאם לא היו מול עיניי בתקופה הקשה שעברתי ספק אם הייתי נשרדת,יש בשביל מי לחיות!!! תודה לך יקירה ואת לא רק בליבנו אלא אתנו לנצח. אירית

בנדה1

New member
אנחנו לא ירדנו מהפיג'מות ../images/Emo188.gif

למעט ירדן שהחלפתי לו מכנס כי חשוב לי שידע שכשלובשים פיג'מה הולכים לשון בלילה. פרט לכך חממנו את הבית, שחקנו, קראנו, אכלנו, ישנו, אכלנו, אכלנו, אכלנו (כבר אמרתי?) בקצור, כייף אמיתי.

איילת567

New member
היי יקירות מה שלומכן.

אירית מה קורה איפה את. איך עבר על כולם היום הסוער הזה.

mondani5

New member
הי מירב יקירה!

תודה על הטלפון,החזרת לי קצת מצב רוח וחמצן לחזור לבית החם אפילו מצב רוח לא היה לי לעלות לקומה השלישית למחשב,וגם היה לי קצת קושי בגלל השברים. תשלחי לי את דאייטת הפחממות. בברכה אירית

למעלה