איך בחורה יכולה...

onlyforyou1

New member
מריוס, אני מכבד את דעתך, אבל זה לא העניין

אני לא פונה אליך לטיפול, אני לא שאלתי אותך איך לעזור לי להתגבר עליה.
אני כתבתי נושא בפורום, שמדבר על בחורה ומתאר את התנהגותה,
ומכיוון שאני גורם משמעותי בעניין, סיפרתי על עצמי ומה אני בעצם.
אבל אני זה לא הנושא. הבחורה זו הנושא, ועד כמה שמאוד אשמח לשמוע את עצותייך בנוגע אלי ואולי בנוגע לדברים אחרים, אני לא מצפה לשמוע אותה בנושא הזה.

פשוט מאוד. אני לא לרגע אומר שאין לי מעורבות בעניין שהיא פעלה בחלל ריק, אני רק אומר שלא מדברים עלי, אז אני מבקש לא להיגרר לדיברים עלי מעבר לנדרש, זה הכל :)
מקסימום, בהמשך נפתח נושא חדש שהוא עלי ואז זה כן יהיה הנושא...

ניכר עליך שאתה לא נותן למציאות לבלבל אותך

הינה, אחרי שסוף סוף הגיע מישהי שלא רוצה לשנות אותך, שאוהבת אותך כמו שאתה, שמקבלת אותך עם על הפגמים והחריגות - אחת ששווה להשתנות עבורה, אתה מצליח להתיש גם אותה.
ואני שואלת אותך, בכנות, האם שווה לך להמשיך ולשמור על כל העמדות והעקרונות שלך אם המחיר הוא שתתיש כל מי שתנסה להיות איתך? שתישאר צודק ובודד?

פרס הסובלנות

של השבוע הולך למריוס בעל הביציות הזקנות

היא פשוט מנומסת מידי

בשביל להקל את כאב הפרידה היא אמרה שהיא תמשיך לאהוב אותך לעולמים ובלי קשר לאמירה שלה שבוע אח"כ יצאה עם מישהו אחר.
אל תיקח את כל מה שנאמר כתורה מסיני ובטח אל תכניס את הדברים תחת הכותרת "הבטחה".

בלי קשר אליה אף אחד לא יכול להבטיח שהוא יאהב לעולמי עולמים...

הכי חשוב זה להפיק את הלקחים מהקשר שהיה ולהמשיך הלאה.

onlyforyou1

New member
אני יכול להבטיח. אני גם עדיין אוהב

לא יודע אם זה נשמע הגיוני, באותה נשימה בדיוק שהיא אמרה שהיא אוהבת היא אמרה שהיא לא יכולה לבטוח בי ושמאוד פגע בה שאמרתי שהיא שיקרה כי היא אף פעם לא משקרת.
גם כתבתי קודם שאמרתי לה שהתנגדתי לרעיון שתאהב אותי לעולמים. אני רציתי שאם לא נהיה ביחד ונישאר ידידים (כמו שהבטיחה באותה שיחה), שיגיע השלב בו היא תוכל להכיר ולאהוב שוב. אני באמת רציתי והתכוונתי לזה, והיא יודעת את זה. ברור שהעדפתי שנחזור, אבל אם הייתי מאמין שהיא מסוגלת לצאת עם אחרים זה היה רק עוזר לי להתמודד עם הפרידה ולא להיפך, כי אני לא רציתי שתהיה לבד!

וגם את זה היא ידעה. היא ידעה עלי כל כך הרבה שקשה לי להבין איך היא יכולה לנהוג כך, שגם עכשיו קשה לי להאמין שזו היא.

וזו בעצם הבעיה הכי גדולה, או שהיא שיקרה בתוך הקשר, למרות שלפי ההנחה אז היא בטוח לא שיקרה כי היא לא יכולה לשקר...
או שהיא שיקרה אחריו, ואז לשום דבר שהיא אומרת אחרי, בתקופה שהיא כבר כן יכולה לשקר, אי אפשר באמת להאמין כי גם אם היא אומרת הרבה אמת ומשקרת קצת - 99% אמת הוא 100% שקר

נו, אז אני לא מבינה מה הבעיה?

אם לא שיקרת לה ב "התנגדתי לרעיון שתאהב אותי לעולמים. אני רציתי שאם לא נהיה ביחד ונישאר ידידים (כמו שהבטיחה באותה שיחה), שיגיע השלב בו היא תוכל להכיר ולאהוב שוב. אני באמת רציתי והתכוונתי לזה, והיא יודעת את זה. ברור שהעדפתי שנחזור, אבל אם הייתי מאמין שהיא מסוגלת לצאת עם אחרים זה היה רק עוזר לי להתמודד עם הפרידה ולא להיפך, כי אני לא רציתי שתהיה לבד!"

אז מה בדיוק הבעיה בזה שהיא ממשיכה הלאה ומנסה לצאת עם אחרים? היא רק עושה מה שלפי דבריך אמור לשמח אותך ועם הכשר מלא ממך
.

או שבעצם שיקרת לה, ואתה לא שמח, ובעצם אי אפשר לסמוך על המילה שלך?

onlyforyou1

New member
הבעיה האחרונה שלי היא בזה שהיא יוצאת עם אחרים

הבעיה העיקרית שלי היא בזה שהיא משקרת לי, למרות שאין סיבה לשקר (או שיש סיבה, ואז זה אפילו יותר מטריד מה הסיבות הנסתרות).

והבעיה בקשר לזה שהיא יוצאת שיש לי הרגשה לא קטנה שהיא לא באמת יוצאת עם מי שהיא רוצה לצאת. גם ב"שיחת פרידה" וגם תוך כדי הקשר כשדיברנו על דברים חשובים ועל מה אפשר ואי אפשר להתפשר, היא אמרה במפורש שהיא לא תוכל לעולם לצאת עם מי שלא עומד בדרישות המאוד מסויימות. הוא לא חייב להיות מוצלח יותר, אבל הוא חייב להתאים, ואם לא מתאים היא תעדיף להיות לבד. היא גם התרגלה להיות לבד לפני שהכרנו.
ולפני שהכירה אותי, לא ידעה שיש אנשים שיכולים לעמוד בדרישות. והיא הכירה מספיק אנשים, כי היא אדם חברותי, כדי להבין שהאנשים שיכולים לעמוד בדרישות הם נדירים מאוד, ובטוח לא נכללים בחוג החברים שלה, אבל אולי יכללו בהמשך, אין לדעת.
אבל זה בכל מקרה רק אחרי שתתגבר על האהבה עלי, אם זה אי פעם יקרה, ובכל מקרה לעולם לא תוותר על עצמה בשביל קשר זוגי.

ופתאום היא יוצאת עם מישהו שהיא גם מכירה מלפני? אחרי שבוע מהפרידה שהיא בעצמה מספרת שלקחה מאוד קשה? היא אפילו לא יצאה מהבית לפחות 3 ימים, ובסוף של אותו שבוע היא כבר בדייט?

אתה סתם מסתבך

לא קוראים למה שאתה מרגיש 'היא משקרת' קוראים לזה 'אני מקנא בטירוף שיש/יהיה לי תחליף'.
זה שהיא יוצאת אחרי שבוע לא אומר שהיא הפסיקה לאהוב אותך, זה אומר שהיא מנסה להתגבר על הפרידה וליצור לעצמה שגרה בלעדיך.
זה שהיו לך ציפיות תחת המנטרה שמכרת לה ולנו <נו, שאתה מפציר בה להתגבר על הקשר איתך, ולא לסגור את עצמה לאהבה חדשה> שהיא תתאבל חודשים או שנים, ואתה תרווה נחת מהסבל הקדוש שלה לא בהכרח הופך אותה לשקרנית.
אבל אותך כן. אתה משקר לעצמך ולה. כי אתה לא קורא לדברים בשמם.

ובאופן כללי, אני ממליצה לך להרפות, וללכת בדרכה. תתחיל בלהפסיק לנתח אותה ואת האמינות/חוסר אמינות שלה, ובלהתעסק בהמשך החיים שלה, ותתמקד בריפוי ויציאה שלך מהקשר הזה.
בהצלחה

איזו פטרונות, רק על זה היא צריכה להעיף אותך

מדובר על שני אנשים מבוגרים, לא על אבא וילדה. כשאתה תבין שהאחריות היחידה שלך בחיים היא על עצמך, או אז תוכל לקיים מערכת יחסים זוגית.

למעלה