onlyforyou1
New member
איך בחורה יכולה...
להבטיח ב"שיחת פרידה" שהיא ממשיכה לאהוב ותאהב אותי לעולמים,
שאני האחרון בשבילה ושלעולם לא יהיה לה מישהו אחר (למרות שהתנגדתי נחרצות לרעיון),
שבוע אחרי להתחיל לצאת עם מישהו אחר,
פחות מחודשיים אחרי להגיד
"אם אתה לא יכול לבטוח רק בגלל הבטחות שמופרות או הופרו (אפילו באופן עקבי).
אני מצטערת מאוד אבל זה אומר משהו עליך. זה אומר שאין לך כנראה מספיק סתגלתנות להתמודד עם החיים
וזו האמת היחידה שאני רואה כרגע. זו האמת שאני מאמינה בה עכשיו ותמיד אאמין."
שזה שהפסקתי להאמין בהבטחות שלה - היה מה שגרם לה להפסיק לבטוח בי (למרות שאני כן קיימתי את ההבטחות שלי),
ושאם הייתי ממשיך להאמין בה למרות הבטחות ש"הופרו (אפילו באופן עקבי)" ציטוט מדוייק שלה - היינו שורדים את זה.
אז מה בעצם המסקנה מהדברים שלה?
שאני הייתי צריך להמשיך להאמין בכל מה מה שהיא אומרת, כולל הבטחות שהיא לא מקיימת באופן עקבי (וכמובן להמשיך לקיים את שלי, אחרת היא עשויה להפסיק לבטוח בי?)
ואז הכל היה בסדר, היא היתה ממשיכה לבטוח בי והיינו עוברים כל משבר בדיוק כמו שהבטיחה... למרות שאת כל שאר ההבטחות היא לא בהכרח היתה מקיימת?
להבטיח ב"שיחת פרידה" שהיא ממשיכה לאהוב ותאהב אותי לעולמים,
שאני האחרון בשבילה ושלעולם לא יהיה לה מישהו אחר (למרות שהתנגדתי נחרצות לרעיון),
שבוע אחרי להתחיל לצאת עם מישהו אחר,
פחות מחודשיים אחרי להגיד
"אם אתה לא יכול לבטוח רק בגלל הבטחות שמופרות או הופרו (אפילו באופן עקבי).
אני מצטערת מאוד אבל זה אומר משהו עליך. זה אומר שאין לך כנראה מספיק סתגלתנות להתמודד עם החיים
וזו האמת היחידה שאני רואה כרגע. זו האמת שאני מאמינה בה עכשיו ותמיד אאמין."
שזה שהפסקתי להאמין בהבטחות שלה - היה מה שגרם לה להפסיק לבטוח בי (למרות שאני כן קיימתי את ההבטחות שלי),
ושאם הייתי ממשיך להאמין בה למרות הבטחות ש"הופרו (אפילו באופן עקבי)" ציטוט מדוייק שלה - היינו שורדים את זה.
אז מה בעצם המסקנה מהדברים שלה?
שאני הייתי צריך להמשיך להאמין בכל מה מה שהיא אומרת, כולל הבטחות שהיא לא מקיימת באופן עקבי (וכמובן להמשיך לקיים את שלי, אחרת היא עשויה להפסיק לבטוח בי?)
ואז הכל היה בסדר, היא היתה ממשיכה לבטוח בי והיינו עוברים כל משבר בדיוק כמו שהבטיחה... למרות שאת כל שאר ההבטחות היא לא בהכרח היתה מקיימת?