איך בונים SCOOTER?

איך בונים SCOOTER?

הייתי רוצה לבנות SCOOTER באופן עצמאי (מטעמי חיסכון) למחלקה פסיכיאטרית למטרות גירוי וסטיבולרי... מדובר בנוער ובוגרים פיזית (לעיתים מאותגרים לרוחב) ולכן האם למישהו יש ניסיון בבנית כלי שכזה לאנשים גדולים?

סקוטר אקסטרא-לארג

קחי מידות ממוצעות של אורך גו עד בערך מפשעה, רוחב אגן\כתפיים ועוד 10-15 ס"מ - יצא ענק , אך מבוגר או מתבגר יוכלו לשכב עליו כדי להשיג נסיעה, השאלה היא מה המטרה המדוייקת - כי יכול להיות שיקשה עליהם המאמץ של ישור גו וצואר, אם המטרה היא רק גריה וסטיבולרית, הייתי מאריכה מעט את המשטח כדי לקבל תמיכה לחלק משמעותי מהירך. גלגלים את יכולה להשיג בחנות חומרי בנין או אייס, רצוי גדולים עם תנועת ציר (יש שם המון סוגים), אותם מבריגים ל-4 פינות המשטח ... יהיה קל לבצע - בעזרת נגר נחמד (מאלה שמשועממים בד"כ... )

יש יצרן שהוא כמו סבא ג'פטו

התחיל ליצור פתרונות (כמו סקוטר, כסאות מתאימים ועוד) מעץ לאחר שנולד לו נכד בכל אופן הפתרונות יפים חזקים ולא יקרים אבל אני כרגע לא זוכרת את שמו אז אם זה יכול להיות רלוונטי תתקשרי ביום א למילבת 5303739 03 ואתן לך מספר טלפון ושם מניסיון פשוט גם זמן עבודה ניסוי ותהייה ואילטורים שווה כסף אז לעיתים שווה לתת את העבודה לבעל מקצוע שהמחרים אצלו סבירים בהצלחה טל

למעלה