איך בונים מטרה ?

קודם כל

תנסה להגיד בצורה פרקטית מה זה אומר "תודעה המושלת בכל הכלים הזמינים". כי לי זה נשמע ערטילאי ומופשט לגמרי.
בשביל להגדיר יעדים קטנים ולבצע אותם אתה צריך לדעת מה אתה רוצה שיקרה בפועל בשטח, במציאות.

קודם תגדיר לעצמך את המטרה הגדולה הזאת. ואז תוכל להגדיר יעדים קטנים בדרך למטרה הגדולה.

אני באמת לא יודע להכניס את זה למילים

הייתי רוצה להיות מאומן בכל התחומים
אם זה בתקשורת
אם זה ממכירה, שיווק, או כל דבר שיקלע לדרכי
ובכך להיות תודעה שקולטת באופן טיבעי את המערכת יחסים הטבעית של כל סביבה

אני רוצה להיות ה"עסק", איפה שאני אלך שפע ימצא אותי
שה יהיה בטבע שלי לראות איך פותחים לו את הדלת

עכשיו איך אפשר לקבוע לזה מטרות ?
אני אפילו לא יודע איך לצמצם את זה במוח

תפסת מרובה לא תפסת

תגדיר מטרה פרקטית. למשל: להתמקצע בתחום השיווק. יש? עכשיו יש לך מטרה. תחשוב על דרכים להשיג אותה. אתה יכול ללכת ללמוד את זה, או במקום מסודר או באופן עצמאי אפילו דרך המחשב.
לאט לאט ככל שתלמד זה יפתח לך תחומים אחרים שמשיקים או קרובים לאותו תחום שאתה לומד, למשל בשיווק יש פסיכולוגיה ויש תקשורת ויש ניהול ועוד כל מיני תחומים. אבל תחליט קודם כל לדעתי על מטרה גדולה מוגדרת כי כשאין לך משהו מוגדר כזה אפשר ללכת לאיבוד ממחשבות.
ועוד דבר-חשוב שתפריד בין משהו פרקטי ומציאותי לבין עניינים רוחניים של "למשוך שפע, למשוך הילה" או וואט אבר. כי אתה יכול לדמיין את זה עד מחר אבל השפע לא יבוא לבד בלי שתעשה כלום. תבחין בין אמונה למעשה.
תהיה פרקטי וענייני, תגדיר מטרה יישומית. תאמין בעצמך ותשתדל להיות טוב במה שאתה עושה ואז אין סיבה שההצלחה לא תבוא.

את חושבת שזה יעזור ?

בארור

תשאל חברים אפילו.
ריטלין יעשה אותך ביצועיסטי, תכלסי, מפוקס. בלי חלומות באספמיה. תשמע ללילוש.

תקח מטר ותתחיל למדוד איך וכמה אתה צריך

לעבור עד למקום שתהיה מרוצה בעזרת ה-ה'.

תפסיק לדמיין ותגיד לאיזו מטרה את מתכוון ותקבל משהו יותר מדויק,
כי לרוב זה באמת לא משהו שמתחילים ומסיימים.

למעלה