איך בונים חנות כזאת?

SaGreen

New member
איך בונים חנות כזאת?

http://stores.ebay.com/eBags מבחינה עיצובית אני מתכוון. מדובר בעיצוב HTML אבל איך גורמים לדף לעמוד להיות ממורכז ולא צמוד לצד שמאל?

goolgol

New member
נדמה לי שבניהול החנות, יש כמה אופציות

לשחק עם הכיתוב והתמונות ועל היתר.

w2s

New member
תשובה

בעיקרון הם השתמשו ב IMAGES עם נקודות ציון, אתה יכול לשים לב שהתפריט שלהם בנוי מתמונה אחת, אבל כל מילה בתמונה מובילה ללינק אחר. אפשר לתייג אזורים מסויימים בתמונות ולתת לכל איזור לינק אחר. לגבי מירכוז העמוד, הוא מתבצע באמצעות פקודת CSS: .pagecontainer {width:974px; margin-left:auto; margin-right:auto} #siteNavigation { height:35px; z-index:100; position:relative; width:974px; בהצלחה

SaGreen

New member
מעולה, תודה!!

שעות ניסיתי להבין איך ממרכזים את הדף.... אני חייב לציין שמאד קשה לקבל מידע ותשובות לשאלות בסגנון הזה מהאתר הרשמי של איביי והפורומים שם. אתה מכיר אולי מקור מידע אחר?

nimrodakar

New member
זה לא בעייתי לכעשות הכל כתמונה אחת?

ואם נופל האתר שמאחסן את התמונה - לא תיראה בחנות כלום...

SaGreen

New member
לא

דבר ראשון, לא מדובר בתמונה אחת, אלא בכמה תמונות משולבות. דבר שני, מדובר רק בדף הבית של החנות ולא בחנות כולה. נניח והאתר בו מאוחסנת התמונה באמת נפל, שאר החנות ממשיכה לפעול. הקטגוריות מצד שמאל, החיפוש, הפריטים כולם עדיין אונליין (בהנחה שגם השרת של איביי לא נפל
).

w2s

New member
השאלה , מה אתה אתה רוצה ללמוד, עיצוב ?

אם כן אז תחפש בגוגל, זה המקום הכי טוב לחפש מידע בכל הנוגע לעיצוב ובניית אתרים. ואתה מוזמן לשאול פה בפורום שאלות רלוונטיות, ואשמח לענות. בברכה,

SaGreen

New member
עיצוב "מכוון איביי"

אני יודע לעצב אתרים, אני רק מסתבך עם השילוב של זה עם איביי. הנה עוד שאלה לדוגמא על החנות מההודעה המקורית: את דף הבית הבנתי הם עשו באמצעות custom page ועיצבו אותו כך שיופיע במרכז עם כל הלינקים וכו'... הם יכלו לערוך אותו דרך ה-custom pages ואז לשחק עם ה-HTML איך שהם רוצים. אני לא מצליח להבין איך זה כשלוחצים על אחת הקטגוריות מצד שמאל, הפריטים עדיין מופיעים להם בקוביה של המרכז. כשאני לוחץ על קטגוריה בחנות שלי, זה חוזר להיות מוצמד לשמאל. אני לא מוצא איפה אני בכלל יכול לערוך את ה-HTML של דף עם פריטים או לשנות את ההגדות של דף שמציג פריטים.

SaGreen

New member
אוקיי...הסתדרתי

מסתבר שצריך לעשות את זה דרך העיצוב של ה-header.

HITחולון

New member
לימודי עיצוב אתרים

שלום, בהמשך לתגובתו של w2s בנוגע ללימוד עיצוב ובניית אתרים, המכון הטכנולוגי חולון .H.I.T מציע קורס עיצוב אתרים במסגרת לימודי החוץ. בקורס-חווית למידה ברמה גבוהה ,שילוב נכון בין ידע תיאורטי רחב ובין התנסות מעשית, יחס אישי בכיתות ומספר תלמידים מצומצם הקורס פונה לאנשים בעלי אוריינטציה גרפית דיגיטלית עם אהבה למסכים ולאינטראקטיב. לאנשים בעלי נטייה לעבודה עם טכנולוגיות ופתרונות קריאטיביים, המעוניינים להקנות לעצמם את היכולות להתמודד עם אתגרים חזותיים, עם יצירת קונספט רעיוני למוצר דו ממדי ועם תהליכי פיתוח. היקף התכנית: 15 חודשים, 315 שעות לימוד אקדמיות. הקורס מקנה תעודת גמר מטעם היחידה ללימודי חוץ של .H.I.T המכון הטכנולוגי חולון. פרטים נוספים ניתן למצוא בלינק המצ"ב: http://www.hit.ac.il/icsweb/extra.asp?cat=1357&in=785 במידה ותהיה מעוניין במידע רלוונטי נוסף, אתה מוזמן לשלוח את פרטיך לכתובת המייל –[email protected] ואנו נשיב בהקדם. בהצלחה, יפעת, נציגת H.I.T, המכון הטכנולוגי חולון http://www.hit.ac.il

ezBaySchool

New member
זה נראה לי כמו ANCHOR STORE

אפשר לראות שגם אפשרות החיפוש הכללית באיביי איננה (רק חיפוש בחנות...), וזה "כביכול" אתר עצמאי עם אפשרות לראות רק את המוצרים והקטגוריות שבחנות עצמה...

למעלה