איך בונים דמות ל- D&D?

yossig13

New member
צעדים ראשונים.

שלום לך, הצעד הראשון הוא לפנות לאנשים כמו שצריך, בבקשה ותודה יהיה נחמד. איזה שיטה אתה משחק? בכל מקרה, כדאי לך להיעזר בספר חוקים לשחקן של כל שיטה. יום טוב הילד

DDN

New member
ברוך הבא לפורום.

איך בונים דמות? (התשובה מתייחסת למו"ד 3 בפרט ומשחקי תפקידים בכלל) קודם כל אתה צריך רעיון, אתה צריך לחשוב על הדמות שלך, מי היא, מה היא למה היא יוצאת מהרפתקאות, ראה אותה בעיני רוחך (אם יהיה לי כוח, אני אמצא את שרשור ה"איך אני בונה דמות" מהעבר, אזור פברואר 2004) לאחר מכן, אתה עונה על כמה שאלות בנוגע לדמות (שאלון ה60 קצת כבד להתחלה, אתה יכול לחתוך ממנו את 21 השאלות הבסיסיות ששכחתי מה הן) ואז, אם יש שיטה אתה עובד לפי השיטה (מו"ד 3 לדוגמא): מטיל קוביות לקביעת התכונות: במו"ד 3 יש 6 תכונות: כח, זריזות, חוסן, תבונה, חוכמה וכריזמה. אתה מגלגל 4ק6 ובוחר מתוכן את 3 התוצאות הטובות. כל תכונה תקבל ניקוד של בין 3 ל18. לאחר מכן, אתה מוצא את המקצוע המתאים ביותר לתפיסת ה"איך אני רואה את הדמות". כלומר, אם אתה רואה לוחם שמשתמש בחרב כבדה ולובש שריון לוחות מלא ויש לו הרבה כוח בזרוע ופחות בשאר הגוף, יותר יתאים לך "לוחם" מאשר "נוכל". ואז אתה ניגש לספרים, למצוא את כל הנתונים שמתאימים למקצוע שלך, בוחר מקצועות, כשרונות, קונה ציוד ויוצא לדרך. בהצלחה וברוך הבא לפורום.

למעלה