איך בוחרים?

איך בוחרים?

סוף סוף אחרי הרבה שנים החלטתי לרענן את עצמי בקורס תפירה. עכשיו הגיע הזמן גם לקנות מכונת תפירה. מכונת התפירה שתהיה בשימוש ביתי תשמש ל:
מכפלות
תפירת מכנסיים/חולצות לילדים
תפירת רוכסנים
תפירת שמיכת טלאים
תפירת וילונות (אולי) התקציב הוא סביב ה-2500 ש"ח. ראיתי את הברנינה ברנט 56. יש המלצות או אי-המלצות? אשמח גם לקבל המלצות למכונות תפירה אחרות

טרהקוטה

New member
הצרכים שלך מאוד

שונים זה מזה. למכפלות, רוכסנים וקצת בגדים לילדים, מכונה בסיסית ופשוטה בהחלט תספיק, והברנט (ברנט היא לא ברנינה) בהחלט תספיק, ואת יכולה להשיג אותה בכמה מאות שקלים פחות מהתקציב הנקוב שלך. אבל - אם ב"שמיכות טלאים" את מתכוונת לקווילטים, את כבר צריכה מכונה חזקה, מדוייקת ועם כל מיני פונקציות ספציפיות, והברנט עלולה קצת לאכזב אותך.

../images/Emo51.gif ועוד שאלה אם אפשר

אם ברנט היא לא ברנינה אז מה זו המכונה הזו? המכונה שבקישור מתאימה לצרכים שציינתי? שוב, המון תודה על התשובה

טרהקוטה

New member
היא ברנט...../images/Emo9.gif

שוב, המכונה מתאימה לרוב מה שציינת, אבל אם את רוצה לתפור קווילט נראה לי שתצטרכי משהו קצת יותר משודרג. דרך אגב, המחיר בקישור שהבאת מופרז בצורה פראית. לי יש דגם יותר מתקדם של ברנט, וקניתי אותה - במכרז באינטרנט - בפחות מ-2000. אמנם לפני שנה וחצי, אבל בכל זאת...

טוב, רשמית התבלבלתי ../images/Emo163.gif

את זוכרת אולי באיזה אתר השתתפת במכרז? כל אתרי המכרזים שאני מכירה בכלל לא מוכרים מכונות תפירה...

טרהקוטה

New member
ברנט היא האחות הקטנה

(והפחות מוצלחת, בהרבה) של ברנינה. ברור שהיצרן ידגיש מאוד את הקשר בין ה"אחיות", אבל המכונות של ברנינה יקרות מאוד, ובתמורה מציעות איכות ללא פשרות. המכונות של ברנט מיוצרות בסין, והן זולות בהרבה וגם האיכות שלהן פחותה, אבל שוב- גם לי יש ברנט, והיא תופרת גם בדים עדינים, וגם בדי ג'ינס וקורדרוי, בלי להתלונן, והיא מתאימה לצרכים שלי. ה"באג" היחידי שלהן שממש מעצבן הוא, שלפעמים בתחילת תפר קצות הבד נכנסות פנימה, לפתח של גלגלי השיניים, וצריך לחלץ אותן כל פעם מחדש. אני בינתיים סולחת למכונה שלי על זה...
. אני אנסה להזכר באיזה אתר היה המכרז. בינתיים, הייתי מציעה לך להסתובב קצת בין חנויות ולראות מחירים בשטח. הם זולים דווקא מהמחירים ברשת, במיוחד באזורי הפריפריה, ולפי הנסיון שלי המחיר גם בהחלט נתון למיקוח. מוכרים גם יכולים לספר לך על יתרונות וחסרונות יחסיים של מכונות כאלה ואחרות (רק תזכרי לקחת את זה בערבון מוגבל, תוך שאת זוכרת שהרבה פעמים יש להם אינטרס מסחרי בעניין).

למעלה