איך בוחרים?

magicgirl

New member
איך בוחרים?

סוף סוף התחלנו תהליך לקראת הריון :) עשינו בדיקות , הלכנו לרופאים, והלכנו ל"בנק" וקיבלנו קטלוג תורמים.... 30 תורמים מתוכם 25 זמינים , מתוכם לאחד יש CF ולכן הוא פסול מבחינתנו כמה שחומי עור (שבלי להיות גזעניות הם גם פסולים לנו) ישבנו ורשמנו "בעד ונגד" כל אחת היתה צריכה לרשום 3 נבחרים (ועוד שניים של סימני שאלה) ואחרי כמה שעות צימצמנו ל 5 ... שוב התחלנו להשוות ולהתווכח (עיניים ירוקות \חומות\כחולות. שיער שטני\שטני בהיר\חום? בעל תואר בהנדסה \פסיכולוגיה או אומנות) אההההההההההההההההההההההההההההההההה איך אנחנו בוחרות??????????????

זה באמת משנה?

את היית בוחרת בת זוג לפי צבע העיניים שלה או התואר שיש לה? בעיניי אם הוא ללא מחלות גנטיות/ מתאים מבחינה גנטית (אין התנגשויות שעלולות להעלות את הסיכוי למחלה זו או אחרת), זה כלל לא משנה. רק שאתן תאהבו אותו ותגדלו אותו בצורה אוהבת ונותנת ומקבלת...

היי היי

לפי דעתי, לא היית צריכה לתרץ את עצמך בסוגריים. הרצון בילד שיהיה דומה לך (במקרה זה מבחינת צבע עור) ברור ומובן לחלוטין (ואין קשר בינו לבין גזענות). עזבי אותך מפוליטקלי קורקט. עיניים - הייתי בוחרת לפי צבע עיניים שלי או בת זוגי. אותו כנ"ל צבע שיער. השכלה - הייתי בוחרת אומנות (סתם כי זה נשמע לי הכי הכי). בהצלחה!

magicgirl

New member
אד , תודה רבה

באמת בחרנו לבסוף (כאופציה כראשונה) משהו שטני עיניים ירוקות (כמוני) ומתעניין באומנות. אם לא יהיה זמין אז אחד עם עיניים כחולות לצערי אין אף תורם ג'ינג'י כי אז הסיכוי שהיה יוצא לזוגתי ג'ינג'י-גדול.ואני מתה לילד ג'ינג'י ג'ינג'ים זה הזמן לתרום

למעלה