איך בוחרים מקעקע/ת?

איך בוחרים מקעקע/ת?

אז סוף סוף הצלחתי להטביע את הרגל של הקטנה ואני מוכנה להתחיל לחפש מקעקע/ת (שאלתי פה על הכוונות לפני מי יודע כמה זמן ומאוד עזרתם לי
).
אבל איך אני בוחרת אותו/ה? על מה אני צריכה להסתכל מבחינת כישורים (קראתי את המאמר על מה להסתכל בסטודיו עצמו מבחינת הגיינה וכו')? בעלי העלה כבר כמה וכמה פעמים את החשש שהמקעקע לא יצליח להעביר את התמונה בצורה טובה, שהקווים לא יהיו ברורים וכו'
אשמח להכוונות בנושא, תודה רבה

פעם שלישית שאני כותבת את ההודעה נראה אם תשלח

ozshomer

New member
נשלחה.

תיכנסי לעמוד הפייס שלנו (קישור בחתימה שלי), ותעברי על אלבומי התמונות, שכל אחד מהם הוא תיק עבודות של מקעקע, אלה המקעקעים הכי טובים בארץ, ואך ורק הכי טובים, כל אחד מהם יוכל לעשות עבודה נפלאה, אבל השאלה היא לאיזה סגנון של קעקועים את מתחברת, ברגע שהבנו מיהו מקעקע איכותי, צריך רק להחליט על סגנון, צבע, שחור-לבן, ריאליסטי, מאוייר וכו'.
ברגע שתמצאי מישהו שתתחברי לסגנון שלו, נוכל לעזור שם יותר ספציפית, בלי לעבור פה על חוקי הפורום.
מה שכן, קחי בחשבון שככל שהקעקוע יותר גדול, כך הוא יותר ברור.

תודה רבה

אני אסתכן בלצאת קצת מפגרת ואשאל מה הכוונה איזה סגנון? אני רוצה את ההטבעה שיצאה בדיו כמעט בדיוק אותו הדבר, אולי להגביר קצת את האטימות (Opacity), אבל בגדול מה שחשוב לי זה לשמור על הקווים של ההטבעה כמו שהיא.
כלומר אין פה (וייתכן ואני טועה ולא מבינה) הרבה חופש יצירתי כדי להתחבר או לא לסגנון, לא?
&nbsp
עברתי על הדף ומצאתי את יוטה (yuta) בחיפה, מה הפרוטוקול? אני מתקשרת לקבוע פגישה? אני יכולה פשוט להגיע? אני רוצה גם אולי להתייעץ על המיקום (התוכנית היא על גב כף הרגל התואמת (כלומר הטבעה של כף רגל ימין שלה כאילו היא דרכה על רגל ימין שלי) ואולי גם על איכות ההטבעה שעשיתי, אולי זה לא טוב, לא יודעת...
&nbsp
לגבי הגודל, זאת התלבטות ממש רצינית, אני רוצה קעקוע לא גדול, אבל כן שהפרטים יהיו ברורים...
&nbsp
(אני מרגישה שאני ממש חופרת אבל אני נורא רוצה שהקעקוע יצא כמה שיותר טוב ובלי חרטות אחרי, אז עולות לי תהיות מוזרות )

ozshomer

New member
תחפרי בכיף, בשביל זה אנחנו פה.

תיצרי איתה קשר ותקבעו את הפרטים.
את מחפשת מישהו שמתמחה בשחור, תחפשי קעקועים שחורים גדולים, זה ממש לא פשוט כמו שזה נשמע.
חופש יצירתי זה תמיד טוב, בשביל זה את מחפשת מישהו שאת מתחברת לסגנון שבו הוא מקעקע.
אם אלה תהיה נחמדה, היא תעלה את הקעקוע שהיא עשתה עם טביעות הרגליים של הבת שלה, שהיא העלתה הבוקר לפייס, זאת ההגדרה הכי חופשית לחופש יצירתי, וזה יצא מבריק (אבל ענק).

למעלה