איך בוחרים מטפל???

איך בוחרים מטפל???

הופניתי על ידי רופא ממיין ברפואה משלימה של קופ"ח כללית לדיקור סיני. השאלה שלי היא מבין רשימת המטפלים שנתנו לי- איך אני בודקת על הרקע שלהם, ואיך לבחור מביניהם? אני שואלת כי אמרו לי שזה הטיפול היחיד ברפואה המשלימה שיכול גם לעשות נזק...

מאיר72

New member
כל טיפול הן ברפואה הקונבנציונלית והן

במשלימה (על כל קשת גווניה) יכולה עזור מחד, אבל אם עושים טעויות אפשר גם להזיק!

מה שיכול להועיל יכול גם להזיק

היי. אם טיפול כלשהו, בכל תחום, באמת משפיע ועושה שינוי, הרי שהוא יכול להועיל ולהזיק באותה מידה. אנחנו משתדלים שהוא יועיל... את יכולה לנסות לחפש בגוגל יותר מידע על המטפלים שנראים לך, לפעמים תמצאי אתר או המלצות. אם יש מספרי טלפון ואפשר לשוחח איתם, תוכלי לסנן את מי שנשמע לך שאת פחות מתחברת אליו. קופ"ח דורשת הצגת תעודות וראיון לפני הקבלה לעבודה, המטפלים האלה כבר מסוננים וממויינים. אז אם אין שום מידע, פשוט תתחילי ממישהו... או שתקלעי בנסיון הראשון, או שתעברי למישהו אחר - כמו כל דבר בחיים
טיפול נעים ורפואה שלמה, ענבל

ithadshut

New member
תשובה

מאד חשוב לדעת ממה את סובלת על מנת להתאים לך טיפול נכון, לרפואה הסינית יש יתרון גדול מאד על הרפואה הקונבנציונלית בכל מה שקשור לבעיות אורטופדיות למשל, רופא קופ"ח בדר"כ לא יודע את מי לשלוח לטיפול כזה, אך גם אם כן חשוב שתדעי שהמטפלים בקופ"ח נבחרים בקפידה וע"י מיון ע"פ המוסד בו למדו והרקע שלהם,כך שעליך להיות סמוכה ובטוחה שתקבלי טיפול נאות, אם זאת חשוב שתדעי שהטיפול בקופ"ח הינו מוגבל מבחינת הכלים ויעילות הטיפול, אני באפן אישי ממליץ על טיפול בקליניקה פרטית באיזורך ע"פ המלצות. רפואה שלמה

אדומה2

New member
יש כתבה בנושא....

יש כתבה בנושא בחירת מטפל- כתבה מצוינת, שכתבה מיכל קרן שהיא גם מטפלת ברפואה סינית, וגם כותבת נפלא. אני לא מצאתי קישור לזה פה, אנסה למצוא ולהביא לפה, אבל בנתיים תוכלי לנסות למצוא את זה, זה יוכל לתת לך כמה רעיונות.

למעלה