איך בוחרים מטפלת??

catrider

New member
איך בוחרים מטפלת??

אז אחרי 4 ודשים בבית ואחרי שכמעט לא היתה לי עבודה לחזור אליה (למי שזוכר לפני כמה ימים רשמתי כאן בפורום,,אך לשמחתי במשרד ביררו כנראה מהם החוקים...) אני סוף סוף הולכת לעשות משהוא עם עצמי... נכון,,אני מתה על הנסיכה הקטנה וכיף לי איתה..אבל אני ממש מרגישה מנווונת..נמאס לי מהבית בכל מקרה אני בחיפושים אחר מטפלת.. אשמח לשמוע עצות על אילו תכונות עלי לחפש במטפלת..ממה כדאי להיזהר ומה שווה לבדוק? והאם מטפלת או שמא משפחתון\פעוטון\מעון? תודה ושבוע טוב

אביבקיץ

New member
כל אחת, ומה שחשוב לה

המטפלת שעבדה אצלנו היתה חמה. נעימה, קצת צחקנית. השרתה עלי אוירה נעימה. טמפרמנטית, במובן הטוב של המילה. אחת כזאת שכל יום איך שהתייצבה אצלנו - ישר ארזה תיק ולקחה את הילדה לטיול (לחברה שלי היתה מטפלת שבקושי זזה, אמרה שקשה לה לרדת שלוש קומות עם הילדה, ולכן לא טיילה איתה ...). בפגישה הראשונה איתנו התעניינה בילדה, שיחקה איתה. כשאת מדברת איתה, שימי לב שהיא גם מקשיבה לך. לא אחת שהגיעה עם נאום מוכן, אלא גם מקשיבה למה שיש לך לאמר. אני רציתי מטפלת לא שתלטנית. אבל אני יודעת שיש אימהות, בעיקר צעירות, שדווקא אוהבות שבאה רסרית כזאת שגם קצת מנהלת להן את הבית. תחשבי מה מתאים לך. אחרי שאת נפגשת עם מטפלת, תתייעצי עם עוד אנשים. תתארי להם מה היה בפגישה, והם יעזרו לך לשים לב לדבירם שתא לא שמת לב אליהם. אם את יכולה כלכלית - למטפלת יש יתרונות רבים. למשל - היא מגיעה תמיד, גם כשהילדה חולה. משפחתון/פעוטון - כל מחלה של הילדה את צריכה להישאר איתה בבית. מטפלת נותנת יחס אישי, וזה נהדר. סידורי הבוקר הרבה יותר קלים כשהמטפלת באה אליך. את לא ממהרת, לא לחוצה - אפשר שהילדה תהיה עדיין במיטה כשמטפלת מגיעה.

catrider

New member
בוקר טוב. מישהיא שמעה על ביטוח שיש לעשות למטפ

למטפלת?

למעלה