איך בוחרים מאמן אישי?

ktivatama4u

New member
איך בוחרים מאמן אישי?

האם ניתן למדוד מאמן לפי אחוזי הצלחה שהוא מעיד על עצמו? פגשתי היום מאמן שאמר לי כי יש לו "מאה אחוזי הצלחה" ? לא נשמע לי רציני. ואם כן מודדים לפי אחוזים אשמח לשמוע על השיטה המדוייקת.

bridges

New member
אחוזי הצלחה?

לא שמעתי על שיטה מדויקת למדידת הצלחה באימון ואני לא חושב שיכולה להיות כזאת משום שאימון הוא על אנשים ולא על מכונות. אם תחשוב על זה אפילו בתחום "מדויק" כמו תחום עסקים לא ברור מה היא הצלחה: ורק כדוגמא, אני מזמין אותך למצוא את קרן הנאמנות הכי מוצלחת. אז איך תגדיר הצלחה של אימון? האם זה משום שהמתאמן אמר שהוא הצליח? תמיד מישהו יגיד שזו אוטוסוגסטיה. האם זה משום שהמטרות של האימון הושגו? ומה אם המטרות הן ארוכות טווח? השאלה שהייתי מזמין אותך לשאול את עצמך היא מה יקרה בחיים שלך אם תוכל לבחור את המאמן הכי מוצלח עבורך על סמך התחושות שלך ולא על סמך איזשהי סטיסטיקה? האם יש משהו בחיים שלך שלא זז רק משום שאתה רוצה לדעת בדיוק מהם" אחוזי ההצלחה"? בהצלחה, רונן

isaacm

New member
אתה רשמת את המתכון.

הנה, אתה כבר אומר איך אתה מתייחס למאמן שאומר שיש לו מאה אחוזי הצלחה. השיטה המדוייקת היא שאתה מדבר עם מספר מאמנים, והולך לפי תחושת הבטן שלך. רק מאמן שנוח לך איתו יוכל לעבוד אתך ולתרום כך שתתקדם בכיוון הרצוי לך. אז - הרי לך, קראת על השיטה המדוייקת. מקווה שאתה שמח גם לקרא (אפילו שלא שמעת
) הצלחה רבה לך איציק

מהי הצלחה? מי מצליח?

פעמים רבות אני רואה הצלחה של התהליך במשהו שהמאומן חווה ככישלון. ולהפך גם. לפעמים מאומן משיג את התוצאה שהוא רוצה מבלי לחולל את השינוי שכלפיו אנחנו עובדים. עבורי, זהו כישלון - המסר לא עבר, למעשה לא קרה כלום ממשי. מה אתה רוצה להשיג מהמאמן? מה חשוב לך? האם זה משנה באמת מה הצליח המאמן לעשות עם אחרים? כבר אמרו לפני: הקשה לרחשי לבך, לתחושות הבטן שלך....

למעלה