איך בודקים KLE500 ?

lirandr

New member
איך בודקים KLE500 ?

השאלה שלי היא : איך לבדוק ולמה לשים לב כאשר בודקים KLE500 (עוד לפני בדיקת מכון) , למה לשים לב ? מה בדרך-כלל שבור או נפגע ? ומה החסרונות הכי בולטים ? לאחר שקראתי את כ-ל(!!!) המאמרים שלכם (מצויינים, דרך-אגב...)הגעתי למסקנה שהKLE500 הכי מתאים לי . אני בערך 185 ס"מ ו-85 ק"ג ומחפש אופנוע עם עיצוב יפה ופוזה ואמינות טובה. אם יש למישהו הצעה אחרת אשמח לשמוע אותה . תודה .

gilgili

New member
גם אני בחרתי ב-kle

אבל צריך גם להתחשב בסוג הנסיעות שאתה עושה,עירוני/בין עירוני,שטח/כביש, אני יכול לספר לך שאני מאוד מרוצה מהבחירה שלי,והנסיעות שלי הם בכביש בעיר ומחוצה לה,והאופנוע עושה הכל כמו שצריך בהצלחה.

C O L T

New member
כלי 500

כן, פעם, כשהייתי צעיר היה לי כזה... אופנוע טוב. עם קצת רצון טוב - יכול להיות אופנוע מעולה. ראית את הכתבה על הבדיקה לפני קניה, ש-MEXMEX כתב? המידע שם שווה זהב, ומתאים ב-100 אחוז כמעט ל-KLE. לרכיבות ארוכות הוא לא הכי נוח, למרות שעשיתי איתו איזה 60 אלף, בלי בעיות כלל, ובלי שחיקה מוגזמת, אשקלון-ב"ש, אשקלון-גלילות, על בסיס יומי, כשנתיים. מקום לשיפורים - מתלים והמושב, ואז החיים הרבה יותר קלים. צריכת דלק גבוהה יחסית למשפחת ה-500, אולי בגלל יחסי העברה שונים. אם זה מה שעושה לך את זה - לך על KLE, אני תמיד חשבתי שהוא יפה, וסך הכל הוא אופנוע מצויים, מה גם שעד 500 אין לו מתחרים. מעל 500 העניין שונה קצת. ולא מעט אופנועים שם יעשו עבודה טובה יותר. יכולת שטח? שבילים וקרקע קשה, בלי מהירות, אפשר להגיע רחוק. בכביש לא מושלם למתחילים, אבל בהחלט אפשר לשרוד. זהו, זה מה יש לי עליו, דעה חיובית סך הכל. נזילות במנוע ומים בשמן זה סימנים לבעיות, תתרחק מכאלה. נזקי תאונות שווה לבדוק, טוב, הכל מפורט בכתבה של MEX.

למעלה