איך באמת מביאים שפע?

susony

New member
איך באמת מביאים שפע?

מה צריך לעשות? מה אנחנו צריכים לעשות כדי שיפסיקו לדרוך עלינו?

המילה שפע היא טריקית

יש בה בשינוי אות אחת את נחש הצפע המכיש בארסיותו כמו גם את מחלת השפעת, יש בה גם את השפוע כלומר המדרון אליו אנו מדרדרים ואם מחלקים את המילה מקבלים שפ+עין כלומר לבשל בעיניים ובמודעות את שאנו רוצים ואם איננו עושים זאת זה יוצא שפ+אין (כלומר חסר) שפע צריך לדעת להכיל, לדעת לקבל ולהאמין באפשרותנו לחיות בשפע של בריאות, אהבה, ממון ושמחה.

susony

New member
ככל שאני מנסה יותר

ככה אני שוקע, כרגע אנחנו על סף פשיטת רגל

snoopytush

New member
שפע זה דרך המוח בעתיד

כשיהיה לי יותר זמן אני אתרגל את זה עם מורה אבל ממליצה לך על קורסים ליצירת מציאות ויש גם את ליאורה כהן שעוסקת במדיטציות למגנוט שפע ומדיטציות כאילו הן המומחיות שלה תנסה אם תרצה אין מה להפסיד לדעתי

snoopytush

New member
זה מה שאני רציתי לכתוב

מה זה שפע?

כאשר אני מבקשת משהו, אני מזכירה לעצמי שאני צריכה להיות מפורטת ככל שאוכל, עד שניתן לי לראות את מה שאני מבקשת בצורה המוגמרת שלו, ויזואלית. לכן, שפע זו מילה בעייתית לבקש. האחד שמבקש שפע, יכול להתכוון לשפע כלכלי, קרי כסף
וכאלה, בעוד האחר ידבר בכלל על אהבה
שהוא מבקש למגנט לחייו או כל דב אחר שאפשר להכליל תחת המילה שפע. אני הייתי פורטת את המילה הזו, מפרקת אותה ומשתדלת להגיע לרמה הכי מפורטת שאפשר על מנת למשוך לחיי את מה שאני רוצה. במקרה שלי למשל זה יכול להיות בריאות.... מה זה יפסיקו לדרוך עלינו? על מה מדברים אביבי?

susony

New member
אנחנו עושים המון מאמצים כדי

להשתכר בכבוד, ואני מרגיש שכמה שאנחנו לא מתאמצים, בסוף דברים לא מתקרבים לציפיות שלנו. נכון לעכשיו המקום שאני עובד בו אני עובד יחסית מעט שעות, לא כל כך הצלחתי למצוא עבודה השנה, ודברים לא כל כך הסתדרו, משרד החינוך חייב לי לא מעט כסף, כנראה ישלמו לי אותו רק בתחילת מרץ,, ובינתיים הבנק רודף אחרי. אישתי התחילה לעבוד במשהו שהיא מאד אוהבת, מאד משקיעה במקום, עובדת הרבה שעות, בינתיים היא לא כל כך מרוויחה, ואנחנו מצטמצמים מאד כי עיקר ההכנסה שלה אמורה להיות בקיץ. עד עכשיו חיכינו לקיץ כדי לראות את הרווחים, וקיווינו להקטין את החובות שצברנו השנה. כרגע הודיעה לה בעלת המקום שהיא תשלם לה הרבה פחות ממה שסוכם בהתחלה (בערך חצי ממה שסוכם בהתחלה), ובמצב הזה אנחנו תקועים עם חובות בלי יכולת לצאת מהן.

אביבוש הרי מזמן ראינו שאתה צריך לשנות

לעבוד במשהו אחר אתה מפחד ולכן מתקבע במה שאתה מכיר ולא זז למרות שכבר אין שם מזמן גבינה (מהספר מי הזיז את הגבינה שלי) עד שלא תמצא את האומץ ללכת למה שאתה באמת רוצה לעשות סיכוי קלוש לשינוי ולמה בעצם אתה פוחד מכך? הרי גם ככה מצבכם לא טוב? פתחתי בשבילך את קלפי הקוסם הפנימי וזה מה שיצא- בעל מודע- הפסק לעשות את מה שאתה עושה במודע- השלום רוצה לגור בביתך ובתת מודע- אתה בריא לחלוטין, הוצאתי על כך שני קלפים נוספים שאמרו- כאבים גופניים הם לא תמיד סימן למחלה, גופך עובר שיפוצים גדולים לקראת הרחבת תודעתך...

susony

New member
סיפור קצת יותר מורכב

הפעם מדובר על אישתי, אני מבחינתי רוצה לעשות שינוי, אבל גם כשמדברים של שינוי כיוון צריך כיוון חדש, וזה כרגע אין לי.

מה אתה שואל בעצם?

איך עושים שפע מבחינה רוחנית שילך יותר טוב כלכלית , או איך אני מוסיף שפע למציאות . שיטה אחת היא לשרוף כסף ...בפשטות לקחת 100 דולר ולשרוף באש . אבל בעולם שלנו הדברים קצת יותר מורכבים , משפע רוחני ועד לביטוי כלכלי בכלכלת ימיינו , כאשר אמצעי השפע בארצינו נשלטים וקובעים מי ירוויח מה ללא קשר לפאן הרוחני של זה . צריך קודם להתפלל לזה , ולכוון שהאל יעזור (לא תבזה תפלת הערער) . עכשיו האפשרויות מתפלגות מהצד הרוחני של קיום מצוות , ועד לעבודה פיזית או מנטאלית . הרי תמיד ניתן ללכת לחצי שנה דייג באלסקה בקור ולהרוויח בין 50,000-120,000 דולר בעונה . אחת הבעיות זה שאתה חושב שדורכים עליך וזה טעות בגישה . האור הפנימי בביטויו כחיצוני השב אלינו בא כאפשרות פרנסה . האל בראש השנה תמיד קובע לכל אחד שפע כלכלי עצום , רק שהאדם תפוס במסגרות , ותפישתו ואמונתו ביכולתו האישית הם מעצורים לקבלת השפע , מה גם שהוא תלוי באנשים אחירים ... ואנשים אחירים תלויים בו , לכל יהודי 2800 גויים שהוא אחרי על פרנסתם ובריאותם , ובתור לא מקיים מצוות הוא לא עושה את מה שהוא אמור גם אם הוא נימוסי ואחלה בחור .. ואז אולי מעירים לו בקושי כלכלי מכוון . בא נחשוב על משפט כזה . הרריה ברזל ומהם תחצוב נחושת ... הרי המודעות בהם אתה נתקל אם מחשבתית או כקיום מגושם של תודעה , ואז הטכניקות בהם אתה מסובב את הדברים שהשפע מיתוך כל הדבר הזה יגיע אליך . כי יש גורמים שיוצאים ממך ובאים אליך , וזה בכל רגע בחייך בכל שיחה ומעשה מחשבה ודיבור . וזה ביחס למכלול הררי התודעה הרוחניים והפיזים , ואז תחצוב לך בנחישות מה אתה רוצה שיהיה . נסה להתמקד במשימות קטנות וקצרות טווח להתחלה , ואז אחרי ניסיון ובדיקה של מנגנוני החזרה והיציאה האינטראקטיבים שלך כלפי היש בארץ , נסה להגדיל את העניין לפרוצדורה עיסקית . כאשר בכל תחילה של דבר אתה נושא תפילה וכוונת קבלת שפע מהאל . ואז תשלב את הפאן האמוני אם הפאן הפרקטי , ואז תתווה תוכנית לפיתוח הכלכלה . ואז תתעסק בעשיה , וגם תדע הרבה יותר טוב מה אתה מנסה להשיג , תפילה על קברי אבותיך מועילה תוך ייחוד על צורתם הייחודית של השפע שירד לאבות שתואם לך יותר מסתם צדיקים אחירים . והרי שקל אחד בשדה האבות יכול להיות כל סכום בשדך . שיטות בדוקות ודרכי האבות היא לעשר , דהיינו במנגנון שתפתח לעומת ההרי המודעות והתהליכים היוצאים ממך וחוזרים , אתה קובע סוג של מס לעצמך על החוזר אליך , כאשר הוא רווחי , ומדובר על התהליך הרוחני בגדול , ולא להתעסק עם כל דרכמה . ומודה לאל כאשר זה פועל ומגיע . ומייחד את העישור למקום או דבר שאתה מסכם אם עצמך והאל הנגלה רק לך . בדיקת מזוזות גם מומלץ שאין איזה נחס מלווה ... אם אתה רק מחפש פיתרון תעסוקתי רווחי שיפתור לך לקצת את הלחץ אז המיקוד שלך לא רוחני הוא רק בראלי הפרקטי שבו המבוי הסתום ממילא . רכבת על המסלול הזה , ללא התחשבות במאגרי השפע הרוחני ומצבם האמיתי בהתאמה לחוזר אליך . מציע לך לעשות כמה ימים של התנקות וטהרה ולהימנע מהאשה שלושה ימים ולך לכותל , ואז בזמן הזה תעשה עריכה מחדש ... סתם עיצה וזה לפני שתעשה איזה שהוא צעד ... דוד

susony

New member
דוד

כתבת הרבה, חלק לא מבין, חלק לא מסכים, מקבל את העיצה שלך להתנתקות וטהרה, הבעיה היא שזה לא פרקטי כרגע.

איזה חלק

לא הבנת ? ולאיזה חלק אתה לא מסכים? בהצלחה עם ההתנתקות והטהרה . דוד

חני 61

New member
אמונה= דבר ראשון אמונה בשפע

קודם כל להאמין שמגיע לך שפע .. ולדמין שיש לך שפע .. יש אמונות שמושרות מגלגולים קודמים .. שטבועים באדם שלא מגיע לו שפע וכו .. אף מגלגול הזה שנשמעים כמו שלעולם לא יהיה שפע .. שאפילו שבמודע אנו רוצים בשפע לא יהיה לנו שפע זה .. צריך לנטרל את המחסומים האלו וישנם שיטות כמו סדנאות דמיון מודרך וכו .. ולהתחבר לשפע ..

למעלה