איך אתן עם תכשיטים?

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
איך אתן עם תכשיטים?

עונדות? טבעות? שרשראות? עגילים? כתר קטן?

משהו קבוע או מתחלף כל יום?
בוחרות פריט לפי ערך ריגשי או לפי היופי?
תכשיטי זהב ויהלומים יקרים או מגוון מכל סקאלת המחירים?
נותנים אצלכם תכשיטים כסמל בינכם?
או שאתן מעדיפות לבחור את התכשיטים שלכן בעצמכן?
יש לכן פריט שעובר מדור לדור?

צילומים של פריט אהוב יתקבלו בברכה! :)

דיפי, ששקועה בעמודי התכשיטים באינטרנט ומרגישה כמו ילדה בחנות ממתקים

ady18

Well-known member
עונה

מינמלי ביותר
שעון יד קבוע מהרגילים יחסית
ושרשרת בעבר היה כול הזמן היום לא תמיד...

לאחרונה התחלתי להקפיד יותר על ענידת תכשיטים..

הסגנון שלי הוא "מגנוליה" ו"רביד"- כסף, עדין ועם נוכחות אבל לא מוגזמת.
משתדלת להחליף בתדירות גבוהה ולהתאים לצבעי בגדים.
&nbsp
זה פחות עניין של כסף-יכולים להיות תכשיטים במחיר של 20 ש"ח ויראו נפלא ותכשיטים יקרים יותר שנראים זול ורע.

תכשיטים

לא יוצאת מהבית בלי כתר קטן. וכתר גדול בתיק למקרה שאקלע לאירוע פורמלי.
סתם. עונדת טבעת אירוסין וטבעת נישואין. יש שרשרת שאני מאוד אוהבת שקיבלתי במתנה מהאיש ואני כבר שנים עונדת אותה באופן קבוע (האיש אוהב להגיד שזו הפעם היחידה שהוא קלע לטעם שלי בתכשיטים). עם עגילים התחלתי רק לפני שנה בערך ואני מאוהבת. לא עונדת כל יום, אבל כן לעתים די קרובות, והם מתחלפים לפי המצברוח.

אה, למעלה.

לפי מה אני בוחרת מה לענוד או לפי מה אני בוחרת מה לקנות? מה לקנות - מן הסתם לפי היופי, הרי אין לפריט ערך רגשי עדיין. מה לענוד - גם וגם.

סוגשל מגוון. רוב התכשיטים שלי זולים, ויש לי שלושה יקרים (טבעת אירוסין, צמיד פנינים, ועגילים עם אבן ספיר ויהלומים. כולם מתנות)

מעבר לטבעת האירוסין/נישואין? לא.

בעיקרון אני קונה את התכשיטים שלי לבד. לכבוד יום הנישואין שלנו האיש החליט לקנות לי עגילים איכותיים (אלה מהסעיף למעלה), כאלה שלא עלו דולרים בודדים בurban outfitters כמו השאר שלי. ועדיין עזרתי לו לבחור

לי לא. לאמא שלי יש פריטים שהיו של אמא שלה, ואני משערת שהם יעברו אל אחותי ואליי.

Ginger L Honey

New member
מה שתמיד עליי

הוא טבעת הנישואין שלי.
על הטבעת שלי טביעת האצבע של בילי, ושל של בילי טביעת האצבע שלי.

אינני אוהבת יהלומים, ובעיקר לא את המנהג האמריקאי של טבעת אירוסין ונישואין על אותה האצבע. לכן מראש בקשתי מבילי, שאם יציע לי נישואין, אני מעדיפה בלי טבעת אירוסין.
יש לי אצבעות ארוכות להחריד וגרומות כעצמות, כמו של מכשפה. רוב הטבעות לא מתאימות לי. לכן בחרתי בטבעת מזהב צהוב שמשתלבת יפה על עורי ולא בולטת מידי. לא עבה ולא דקה במיוחד.

והפריט השני שתמיד עליי הוא צמיד חישוק מצופה זהב שתואם את הטבעת.
את הצמיד קיבלתי מתנה מידיד. אפילו לא ידיד קרוב. המשפחה שלו עוסקת ביבוא תכשיטים לארץ. ואחרי ביקורו בארץ לפני כשנה הוא הביא כמה דברים במטרה למכור פה. הסיבה שקיבלתי את הצמיד היא שהוא כ"כ קטן, שהוא לא הצליח למכור אותו

עדין לא פגשתי מישהו מעבר לגיל 8 שהצליח להשחיל אותו על פרק היד חוץ ממני. קוטר הצמיד הוא 4.5 ס"מ.

כשזה מגיע לצמידים ולטבעות זולים, כאביזרי אופנה. נדיר מאוד שאני מוצאת משהו במידה שלי. אם אי-אפשר לכווץ אותם לגמרי, זה לא יעבוד.
לשעון אני צריכה להסיר 60% מהחוליות, ואז הוא יוצא שטוח ומוזר...
אזיקים סטנדרטים של משטרה לא יכולים להחזיק אותי!
יש לי ידיים כמו של ג'אפר
https://www.youtube.com/watch?v=ELxhMxJ_iiM

אני אוהבת עגילים, אבל השיער שלי תמיד פזור ואף פעם לא רואים אותם, אז בד"כ אני מוותרת.
זה משאיר לי שרשראות כאביזרי אופנה. לא שאני מתלוננת:) יש לי כמה שאני מאוד אוהבת.
אבל בכל זאת, בד"כ אני לא לא עונדת כלום.

Ginger L Honey

New member
הרעיון הזה עלה לנו יותר מכל החתונה

הטבעת של בילי הרבה יותר יקרה משלי, כי היא הרבה יותר גדולה ומפלטיניום.
אבל מחיר הזהב והפלטיניום קטן לעמות מחיר העיצוב. המעצבת השתמשה בליזר לצרוב את הקווים, ואז עשתה חריטה ידנית, בכדי שיהו עמוקים מספיק ולא יעלמו.
&nbsp
החלטנו, שמה שאנחנו הולכים לקחת איתנו כל החיים יותר חשוב משמלה ומאיפה נתחתן

dify

New member
הרעיון באמת מדהים
(וגם הביצוע :))

אני גם מזדהה עם החשיבה מאחורי הבחירה.

שלא לדבר על זה שזה יעיל.. אם נגיד תתקעו בסדרה LOST או משהו כזה

(אוף עמוד התגובה החדש של תפוז איטי!!)

חייבת להודות

שחשבתי שפשוט העברתם את האצבע על המתכת כשהיא היתה רכה, כמו כשלוקחים טביעות אצבעות. אבל אם אני חושבת על זה זה לחלטין לא הגיוני

דנה אז

New member
תכשיטים

עונדת טבעות וצמידים (אוסף השרשראות ננזח לתקופה, בעתיד אחזור אליו)
בדרך כלל מחליפה לפי הבגד. (לצערי את טבעת הנישואים איבדתי כשהתנפחתי בהיריון).
לא יהלומים, אבל כן מכל שאר סקלת המחירים. תלוי איך נראה התכשיט.
הרבה מהתכשיטים שלי זה מתנות מבן הזוג לימי נישואים ויום הולדת, יש לו טעם טוב בתכשיטים.
ונבהל מכל שאר האפשרויות (בשמים, בגד...)
אבל כשרואה תכשיט יפה, אקנה גם לעצמי.
אין לי כרגע, אבל אצל אמי יש טבעת שקיבלה מאמא שלה, שקיבלה בירושה.
וכבר אמרה לבת שלי שיעבור אלי ואז אליה.

nate2000

New member
לא אוהבת תכשיטים באופן כללי

עונדת רק את טבעת הנישואין ואולי עוד שרשרת.
על העגילים ויתרתי לפני כמה שנים טובות.
אין לי הרבה תכשיטים והאמת גם לא קונה. מה שאני אוהבת עולה המון כסף ואני מעדיפה לתעל את הכסף הזה כיום לדברים יותר חשובים לי

ייאי תכשיטים

אני מתה על תכשיטים, מבחינתי זה חלק משמעותי מלוק שאני מרכיבה, רק בגדים בלי שום תכשיט לרוב ירגיש לי כאילו משהו חסר.

בעיקר טבעות, שרשראות ועגילים. יש לי גם צמידים וסיכות אבל אני פחות הולכת איתם, פשוט פחות נוח לי.

עם הטבעות אירוסין והנישואין אני הולכת כל הזמן, לא מורידה אותן בכלל. להן אני מצרפת כל יום תכשיטים אחרים בהתאם למה שאני לובשת.

לפי היופי. לרוב התכשיטים שלי אין ערך רגשי, למעט כאמור הטבעות שאיתן אני כל הזמן. ויש גם טבעת אחת שהיא מזכרת מסבתי ולצערי מעט קטנה עליי כך שאני לא עונדת אותה הרבה.

רוב התכשיטים שלי זולים למדי, בגלל שאני אוהבת מגוון רחב וסגנונות שונים. גם התכשיטים הכביכול יקרים שלי (טבעות הנישואין) לא עלו מעל מאות בודדות של שקלים, למען האמת היום כשיש חיקויים כל כך טובים נראה לי מטופש להציא אלפי שקלים על יהלומים למשל.

לא כסמל, אבל ליאו כן קונה לי מדי פעם תכשיטים שהוא רואה וחושב שאאהב. אני אוהבת את הטעם שלו ואוהבת לקנות גם בעצמי, פחות עם אמא שלי שיש לה טעם הרבה יותר עדין ו"שקט" משלי. פעם היא החליטה לקנות לי מתנה ובילינו המון זמן בחנות של מיכל נגרין רק בשביל לצאת עם שרשרת שהיא אמנם יפה אבל ממש לא מה שהייתי קונה לעצמי, בטח לא בסכום שהיא עלתה (שבו הייתי קונה 5 תכשיטים זולים יותר ויותר לטעמי).

סבתא שלי שנפטרה לאחרונה הורישה לי טבעת עם יהלום קטן, המחווה הזו ריגשה אותי מאוד מאוד כיוון שלא נותר לה הרבה רכוש לחלק בסוף ימיה. אני שומרת עליה מכל משמר.

יש לי המון פריטים אהובים וקשה לי להחליט על תמונה של אחד אז אני מעלה תמונות חלקיות ביותר של האוסף

אוסף מרשים ביותר

אני רק תוהה איך את מחליטה איזו שרשרת ללבוש באותו היום?
&nbsp
גיליתי שאצלי מרבה בגדים ליציאות-מרבה כאב ראש והמון חשיבה של מה ללבוש...
תכשיטים למזלי בנתיים יש לי עוד יחסית קצת...
&nbsp

זה הרבה יותר היום

התמונה הזו כבר בת שנתיים בערך, מאז התווסף הרבה.
&nbsp
אני מחליטה - לפי הצבע והסגנון של הבגדים, לפי המצב רוח...
אני מאוד אוהבת להתלבש, יש לי המון בגדים ובד"כ אני מכינה כבר ערב לפני מה שאני רוצה ללבוש. בבוקר נשאר רק להתאים אקססוריז וזה לרוב לא מסובך מדי.

למעלה