איך אתם

איך אתם

מעיזים להעריץ להקה כמו קווין, שהגיטריסט שלה הוא בריאן מיי ימ"ש שהתבטא כל כך הרבה פעמים נגד יהודים ויהדות בכלל, והוא ידוע כאנטישמי מהסוג הגרוע ביותר ???

I n n u e n d o

New member
קודם כל../images/Emo70.gif

הוא התבטא פעם אחת בכנגד הכיבוש על הפלסטינים ואחרי 12 שעות התנצל ואמר שאין לו דעה הוגנת בדבר. דבר שני הוא ממש ממש ממש ממש לא נאצי
אז לא לדבר שטויות
וחוץ מזה תתפלא/י שאנשים בימינו מעריצים את השירים ולא את חברים הלהקה/זמרים,נשמע מפתיע אבל זה ככה.

לא,אל תמחקו דווקא

אני חושבת שיש אמת בדבריו-למרות שהוא היה יכול לנסח אותם בצורה פחות אה...נאצי?!נסחפת חבוב. למה הוא התכוון כשהוא אמר שאין לו דיעה הוגנת בדבר אני לא כ"כ מבינה-אבל מצד שני קווין כוללת את רוג'ר טיילור שמסתדר לא רע עם יהודים(ועברית
)ואפילו כתב שיר כנג הנאציזם,אז תרגיל 1+1 פשוט אומר שאם רוג'ר חבר טוב של בריאן,ורוג'ר נגד נאצי-בריאן לא נאצי.יש מבין?:)

לא,לא איכפת לי

ואני חושבת שהתגובה שלי הייתה בין החביבות שקיבלת-אז בבקשה אממ...

WhiteQueen

New member
בבקשה...../images/Emo168.gif

בבקשה למחוק את ההודעה הזאת... זה אשכרה קישקושים של אנשים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם.

bazmaster

New member
תגיד אתה דפוק? גם אם הדעה שלך...

היא כזו, יש דרך להתבטא בן אדם...
בחיי....

gihona

New member
על מה אתה מקשקש, בריאן היה בארץ

בריאן הגיע לכאן כמופע החימום של גאנס אנד רוזס בשנת 94' או משו כזה, הוא חילק חתימות וראיונות והיה סבבה - איזה אנשטישמי בראש שלך?!!

gihona

New member
ועוד משו

בקשר להתבטאות שלו על המצב הפוליטי - זה כלל לא מפתיע לאור העובדה שלפלסטינים יש מערכת יח"צ משומנת להפליא באירופה בכלל ובבריטניה בפרט. כמעט כל אדם שתפגוש ברחוב יאמר לך דברים דומים נגד הכיבוש בלי בכלל להכיר את המצב לאשורו... לפחות בריאן היה הוגן מספיק להודות שהוא דיבר בפזיזות בלי להכיר את הפרטים.

אממ...

איך דעה של גיטריסט..מה שהיא לא תהיה קשורה למוזיקה המדהימה הדעות האנטישמיות מתגמדות מול דעתך הטיפשית

gihona

New member
נצל"ש: לה לה לה - שמעתם ש

We Are The Campions הוא השיר האהוב בעולם ע"פ סקר של סוני? האמת אני חושבת שאין דבר יותר מטומטם מהרשימות האלה, אבל תמיד נעים להיזכר כמה אדירה ועל זמנית היא המוזיקה של הלהקה האהובה עלי.

mia01

New member
איך אתה מעז...

לקרוא לאדם אנטישמי ועוד לכתוב שטויות שהוא ידוע כאנטישמי כאשר אין שום קשר למציאות!!! בחיי שהייתי שולחת על זה מייל לבריאן מיי רק כדי שיוציא נגדך תביעת דיבה! בריאן מיי דווקא ידוע כאדם פציפיסט, שהתכתב עם לא מעט מעריצים ישראלים במיילים דרך האתר שלו, אדם שהופיע בישראל ודיבר על ביקורו בארץ (ים המלח ומצדה) כמקסים ומהנה ואדם שהקשר היחיד והקלוש שלו למה שאתה מגדיר "אנטישמיות" היא בהתבטאות עלובה אחת שאמרה משהו כמו "אני לא מבין את המתאבדים הבסקים בספרד (או האירים באנגליה משהו כזה...), אין להם שום סיבה לעשות זאת להבדיל מהפלשטינאים". זה כל מה שהוא אמר ובעקבות העליהום שהאימרה הזו עשתה עליו, הוא התנצל בפומבי, מעל דפי האתר שלו וגם במייל אישי לישראלי זועם ואמר כי "הוא חובב ישראל ואין לו שום דבר נגד ישראל, שדבריו לא הובנו כהלכה ושכל כוונתו היתה שהעם הפלשטינאי מצוי בסבל שגורם לו לעיתים להרגיש שאין לו מה להפסיד". אם זה הופך אותו לאנטישמי אז כנראה שגם אני שמאלנית נחשבת אנטישמית!

e dor

New member
אני לא מבין אותך

הוא אמר, כמו שאמרו פה, שהוא לא מסכים עם הכיבוש. זו דעה פוליטית שיש גם להרבה ישראלים - זה לא משהו נגד ישראלים או יהודים, והוא עוד התנצל ! אני לא רואה את זה כבעיה - הוא לא אמר עלינו משהו קיצוני מדי.

ketas

New member
יופי התגעגעתי להודעות כאלה

אל תשימו לב....גם בפורום גרין דיי מגיעים אנשים שטוענים כל שבוע מחדש שהם נאצים.
תחשבו על זה לשניה. כם אם למשל בראין מאי לוקח את הצד של הפלסטינאים בבעיות שלנו איתם זה הופך אותו לגיטריסט פחות טוב ואת המוזיקה של קווין לפחות טובה? לדעתי לא. וחוץ מזה, לא כולם חייבם להיות בעד ישראל...ומה אכפת לך בכלל המדעות הפוליטיות שלו? "איש איש באמונתו יחיה"

ketas

New member
בעיקר זה.

אבל הכי מצחיק ה"עובדות" שמציינות שהסולן רצח מישהו יהודי והמתופף נתפס מרסס צלבי קרס. אנשים משועממים.

למעלה