איך אתם קונים צמר?

tatia

New member
איך אתם קונים צמר?

אצלי זה בדרך כלל ככה- נכנסת לחנות ואם רואה משהו שאוהבת וקונה:)) ולפעמים אם רואה צמר זול או במבצע אז קונה כמויות לכמה מאות שקלים(בעלי מפחד להיכנס איתי לחנויות צמר מחוץ לעיר:)) .ואחר כך מחפשת מה לסרוג ממה שיש:). רק פעם אחת אני קניתי כותנה במיוחד לחולצה שנורא רציתי לסרוג... 9 פעמים אני פרמתי וסרגתי אותה, ובסוף שהיגעתי לקצה של שרוול השני הבנתי שזה לא זה:( סמתי אותה בצד, כי התחלתי כבר לשנוא אותה:) ואיך זה אצלכן?

תלוי תלוי...

ברוב הפעמים אני נכנסת לחנות הצמר כדי לקנות דבר מסוים, ורואה הרבה צמרים יפים. לפעמים מחליטה מה ייצא מזה, וקונה. לפעמים לא יודעת מה, אבל בטוחה שהצמר צריך להיות אצלי. פעם אחת עשיתי לעצמי צ'ופר ונסעתי לחנות בקרית מלאכי, אחרי שסיימתי את תקופת הבחינות - בהן לא יכולתי לסרוג בכלל... ואז קניתי סתם חבילת צמר יפהפיה. זה אחרי שעברתי על כל סוגי הצמר שיש שם ופשפשתי בכיף בכל מה שקשור לצמר.

קניית צמר אצלי היא משימה כבדה

אני בוחרת פרויקט לסריגה, מחשבת כמה צמר אצטרך, מחליטה על צבע ואז הולכת לחנות. מחפשת צמר שיתאים למה שדימיינתי וקונה חבילה יותר מהתכנון. אף פעם זה לא מספיק לי ומכיוון שאני סורגת מאתיים שנה סוודר אחד אז אחר כך גם אין עוד צמר מתאים בחנות......... אוף, אני כל כך מקנאה בכן שנכנסות וקונות סתם ואחר כך מחליטות מה לעשות עם זה. מה אתן עושות אם הצמר לא מספיק לכן?

georiga

New member
אם רואים שהצמר לא מספיק משלבים אותו

עם צמר נוסף מאותו סוג ועובי בצבע אחר ויוצרים דוגמא. אם יש מספיק דמיון זה מצליח ולפעמים אפילו בגדול !!

ofelya

New member
נושא כאוב...

הצמר כל כך מפתה וכל כך יקר... אני משתדלת לא להכנס לחנות בלי "רשימת קניות" לפרוייקט ספציפי.

iris3111

New member
אני קונה צמר לפי פרוייקטים בדרך כלל

ותמיד מוסיפה עוד חבילה או שתיים. לפעמים סתם כי מתחשק לי לפנק את עצמי אז במקום עוגה או סתם פינוק אחר.......מתפנקת על צמר חוטי סריגה וכל מה שקשור בעבודות יד אבל ביחוד סריגת קרושה אני סורגת הרבה מפות ומפיות כי אלה המתנות שמבקשים ממני.....

רבקה6

New member
קלי קלות...

נכנסת. מרחיה. מחטטת. רואה משהו שמוצא חן בעייני - יאללה לסל! מגיעה לקופה - פכת ערימות של חוטים וצמר שאין לי מושג מה אני עושה איתם-משלמת, והולכת. ואז...כל הדרך הביתה ממציאה תרוצים איך כשאין גרוש לדברים חשובים באמת-אני מפוצצת כספים על צמרים. מזלי שאישי היקר, שותף אמיתי לחיי, מבין את השריטות שלי...אפילו לא שואל את ה! שאלה...רק מסתכל ואומר "איפה נשים את "זה" כשי שהילדים לא יחרבשו... ככה היום ראיתי במחסן שקים מלאים! חוטים וצמרים... ר/

ליאתו

New member
מכוונת מטרה

מגיעה לחנות עם הוראות הסריגה, ואם אין את הצמר שאני מחפשת, המוכרות בדרך כלל עוזרות למצוא משהו מספיק דומה. איכשהו, אני תמיד קונה יותר מידי, אבל כל עוד לא פתחתי את הצמר, מוכנים להחליף לי.

עדיLEE

New member
נכנסת לחנות מחפשת מציאות וכמה סוגי

צמרים שיתאימו אחד לשני בלי תכנונים, אח"כ יגיעו הרעיונות , אבל כרטיס האשראי שלי מתכווץ כל פעם מחדש מפחד. שבוע טוב לכולם

tova האחת

New member
אני אספנית כפייתית:צמר,דוגמאות,חרוז

חרוזים,ספרים-אחכ' עושה לפי המלאי.עושה פחות ממה שאוספת.

גם אני מתכננת פרוייקטים

וקונה בהתאם. איזה תחביב יקר זה, סריגה
ובכלל, השיטה כאן (לא רק בצמר, בהכל) של מחירים היא מדהימה. יש מחיר, ואז, כל כמה חודשים, יש מבצע, והמחיר יורד לשליש. הבעיה היא! להתאזר בסבלנות עד למבצעים. לא קל כשרוצים לסרוג עכשיו
(הפעם אני מתכננת לנסות להתאפק עד למבצע. היה מבצע לפני חודשיים (שכמובן פיספסתי, אבל אני זוכרת איך התבאסתי, כי צמר שקניתי ב-6.75 דולר לכדור, ירד ל-2.50 דולר לכדור...), אז בטח עוד מעט יהיה עוד אחד. לפיכך, אני מנסה לסיים את *כל* הצמר שהצטבר לי בבית, ורק אז לקנות חדש, בתקווה שזה ייצא בדיוק בזמן המבצע).

אני בדרך כלל מוצאת מה לסרוג ורק

אחר כך הולכת לקנות.רק פעם אחת קניתי צמר כי סתם אהבתי וגם מסרגות בגודל המתאים ועד היום (שנתיים אחרי) עדיין לא יודעת מה לסרוג ממנו.

88hentai88

New member
טאני בדרך כלל מציירת את הדגמים

שאני הולכת לסרוג, כך שיש לי מושג פחות או יותר מה עומד בתור, ולכן אני קונה בהתחלת פרוייקט את הצמר או חוט הדרוש לו, כמובן ששאריות נערמות אצלי בקילויים אז מדי פעם גם מהם אני מתיישבת לסרוג משהו....

אצלי זה גם וגם

נכנסנת לחנות לקנות צמר למשו שתכננתי, רואה דברים יפים והגלגלים בראש כבר עובדים על הפרויקט הבא. באשר לכותנה, הבעייתיות היא שהחוא הוא קצת עבה לקיץ הישראלי. אבל כבר סרגתי הקיץ 2 שאלים יפייפים, בעצם 3 אחד לנכדה שלי. 3 גופיות מדהימות, שזוכות להמון מחמאות. עליונית לנכדה הגדולה שלי.

למעלה