איך אתם צופים בסרטים?

HassiD

New member
לא כזה קבוע אבל עונה....

קולנוע: פעם הייתי ממש חורש, וזה הגיע למצב שקיבלתי מהקולנוע מכתב שמודה לי שאני לקוח מתמיד, וזכייה ב"צופה המתמיד" וכל מיני כאלה (הייתי הולך משהו כמו פעמיים בשבוע - ז"א כ-100 סרטים בשנה בקולנוע). אבל החל מהצבא, הורדתי מינון (כי הייתי פחות זמין), ומאז אני הולך רק לסרטים "תואמי קולנוע", ז"א סרטים שבקולנוע יהיה הרבה יותר כיף לראות אותם ביחס לצפיה בבית (בדר"כ סרטי אקשן, פנטזיה וכדו'). כמובן ישנם מקרים בהם אני "סתם" יוצא עם חברים, ואז זה יכול להיות לכל סרט, גם אם הוא לא "תואמי קולנוע", לפי מה שמחליטים יחד, סה"כ יוצא לי אולי פעם-פעמיים בחודש כיום....

משכירים/מקליטים/מורידים סרטים שאני ממש אוהב - קונה ורואה בבית, לא משכיר או מקליט, אבל כן מוריד...

טלוויזיה/מחשב/קולנוע ביתי אין לי משהו איכותי מיד בבית, ככה שלא, מה גם שאני לא בהוט/יס, אז יוצא שאת הסרטים בבית אני בדר"כ רואה על הנייד, לכל היותר מידי פעם מחבר לסטריאו (שדווקא יחסית איכותית)

מדיה ביתית בעקרון בעבר הייתי אוסף יותר, אבל אני עדיין אוסף דברים שאני אוהב, נכון לעכשיו יש לי כ-500 סרטים ב-DVD (מכשיר בלו-רי אין לי, ככה שאני עדיין לא קונה מדיה מסוג זה), בנוסף, אני בדר"כ מוריד וצורב/שומר בהארד דיסק (גם סרטים שיש לי מקוריים), כי אני מתנייד הרבה עם המחשב, ומעדיף שיהיה לי את הסרטים בצורה זמינה שלא לוקחת יותר מידי מקום, וכמובן, שאני לא אחשוש שיקרה לה משהו מחוץ לבית...

המרות בעקרון לא יוצא לי להמיר VHS, מה שכן, אם אני מוריד ומחליט לשמור (בעיקר סדרות מצויירות שאין כ"כ לקניה), אני בדר"כ מוריד ברזולוציה גבוהה ומבצע המרה על המחשב, לאיכות מקסימלית בגודל מינימלי (ז"א לפי הגודל שאני מחליט שהפרק יהיה...)

aשרון

New member
אני ..........

בשנים האחרונות אני מוצא את עצמי פחות הולך לקולנוע.
עושה לי רשימה של כמה סרטים שחובה עליי לצפות בהם על המסך הגדול כשהם יוצאים, ואת השאר אני רואה במחשב דרך אתרי צפייה ישירה .

למעלה