איך אתם עורכים

איך אתם עורכים

קניות מהבית אם מדובר בקניות מהסופר?
אני לא ממש יודעת איך קונים מהסופרים השונים דרך האינטרנט?
צריך לדעת את שם הסופר במדוייק לא?
אני למשל מנסה עכשיו לראשונה לקנות מהבית אבל דרך הטלפון מסופר
מסויים אבל לא יודעת איך לעשות את הקניות בו מהאינטרנט

האמת שהתקשרתי עכשיו והם טענו שאפשר

לקנות רק דרך האינטרנט ונתנו לי מספר טלפון.
אפשר לקנות עם פייפל או עם לא זוכרת איך זה נקרא כרטיס כזה שמנפיקים בדואר?
או שאפשר רק עם מספר אשראי בלבד?

טוב בסוף לא קניתי כי הם אמרו שאי אפשר

קנייה מתחת לסכום של בערך 180 אחרת זה לא משתלם עבור החברה.
נכנסתי למגה באינטרנט ולא הבנתי איפה אפשר לראות את המוצרים
באתר שנכנסתי:
http://www.mega.co.il/jsfweb/
יש מבצעים ומראים אותם אבל לא הצלחתי להבין איך פשוט לראות את המוצרים שנמצאים בחנות כדי
שיהיה לי קל יותר להחליט מה לקנות למקרה שאחליט לבצע את הקניות דרך האתר...
לסיכום עדיין יש דברים לא ברורים לי בקניות דרך האינטרנט

michali36

New member
תשאלי כל מה שלא ברור לך, ננסה לענות לך!

אפשר לשלם בכרטיסי אשראי ובפיי-פאל.
להגיע בקניה ב- 180 ש"ח זה די קל, רק צריך לרכז את הדברים שאת צריכה לקנות.
אני תמיד מזמינה נייר טואלט ומים מינרלים כי אין לי רכב ואין לי איך להביא אותם הביתה.
חומרי ניקוי, מרכך כביסה, אוכל שנשמר לאורך זמן כמו קופסאות שימורים. אוכל שנשמר במקפיא. (אם כי לא כדאי גלידות וארטיקים).
כמה פירות וירקות ובלי בעיה הגעת לסכום המבוקש ועברת אותו.
אני מזמינה מדי כמה שבועות במגה באינטרנט והשירות שלהם טוב בעיני.

חתואלי

New member
מגה באינטרנט מצויינים. שירות נהדר. מנסיון.

אפשר לראות את כל המוצרים בתמונות כמו שהם בסופר האמיתי. בעצם המוצרים שאת קונה מגיעים מסופר שקרוב לביתך.
זה ממש נוח. כדאי לרכז קניה גדולה יחסית ואז גם לא משלמים על המשלוח.
יש להם מבצעים טובים.
תנסי

trilliane

Well-known member
מנהל
דווקא במגה התמונות קטנות ולא מספקות

ופעמים רבות גם חסרות (לחלק מהמוצרים). בנושא התמונות אני רוצה לשבח את עדן טבע מרקט שמצלמים את המוצר משני צדיו ובצורה ברורה שניתן להגדיל ולקרוא ממש את הפרטים על האריזה. כמו כן גם שופרסל מצלמים באופן משביע רצון; אמנם רק את החזית, אבל הם מפצים על כך בפירוט מילולי של הרכיבים והמידע בעמוד המוצר (לא בכל המוצרים, אבל בלא מעט מהם).

כמו כן ממגה אני לא מזמינה ירקות כי התאכזבתי פעם אחר פעם מהאיכות שקיבלתי (ייתכן בהחלט שזו בעיה מקומית של הסניף שמספק לאזור שלי). בסה"כ אני לא חוששת להזמין ממגה, אבל מבחינת נוחות הקנייה באתר, עיצוב וכו', הוא הכי פחות מוצלח.

חתואלי

New member
צודקת. ירקות זה עניין של מזל. תלוי איזה סחורה

קיבל הסניף ממנו יוצאת ההזמנה.
אבל אלי יוצא ממגה ביד אליהו (ת"א) ושם סחורה טובה ביותר. אני גם מבקר בסניף לפעמים ורואה

Fanty S

New member
את יכולה להכנס לאתר הזה

http://www.mysupermarket.co.il/
שדרכו אפשר לקנות בכל הסופרים שמוכרים אונליין, וגם אפשר לראות את המחירים (את רק צריכה לוודא שהם שולחים לאזור שלך).

אם את יודעת מאיזה סופר את רוצה להזמין, אפשר גם להכנס ישירות לאתר שלהם. אני אישית ממליצה לך *לא* להזמין משופרסל. הזמנתי מהם במשך תקופה וממש בכל משלוח היה משהו לא בסדר (תריסר ביצים שהגיעו מרוסקות לגמרי, גלידות שהגיעו נמסות, משלוחים שמאחרים בשעות ושירות לקוחות מהאיומים שנתקלתי בהם...)

בהצלחה!

תודה !! אזכור לשבץ את שופרסל ברשימה השחורה

trilliane

Well-known member
מנהל
חבל; ייתכן שבאזור שלך תקבלי מהם שירות מצוין

הזמנתי לא מעט משופרסל והייתי מרוצה ואני מכירה עוד מרוצים. לפעמים נופלים על סניף אזורי גרוע שעושים הרבה טעויות ואז באמת כדאי להימנע. הזמנתי עד היום משופרסל, מגה ועדן טבע מרקט, וקורה (לכולם) שיש טעויות, סה"כ כולנו בני אדם... מה שחשוב הוא שיש עם מי לדבר ושלוקחים אחריות על הבעיות. אצל שלושתם קיבלתי שירות טוב ממוקד השירות, זיכו אותי במידת הצורך וטיפלו במה שדרש טיפול.

BloodyRose

New member
כדי לאזן את התמונה - אני מאוד מרוצה מהם

ה"בעיה" היחידה שיש לי איתם היא באמת זמני המשלוח - אבל אצלי הם לא מאחרים בשעות, אלא לרוב מקדימים.
למדתי כבר להזמין לשעה הכי מאוחרת שאפשר, כשלרוב הם מקדימים בשעה שעתיים. אם אני לא בבית - הם משאירים הכל מחוץ לדלת, אך מה שצריך קירור נמצא עם שקיות קרח, כך שעד כה שום דבר לא התקלקל (אם כי לא הזמנתי מעולם ביצים או גלידות, כך שאני לא יכולה להעיד על זה ספציפית)

פה ושם היו בעיות - חייבו על מוצר שבסוף לא הגיע, הביאו מוצר חליפי למרות שלא רציתי - אבל שירות הלקוחות היה בסדר גמור בפעמים הללו (ענו מהר, זיכו בלי להתווכח וכו')

trilliane

Well-known member
מנהל
נכנסים לאתר של הסופר ומזמינים...

שופרסל, מגה, עדן טבע מרקט, רמי לוי – חפשי כל אחד מהם בגוגל ותגיעי מיד לאתר. תבדקי רק שמגיעים אלייך, כמובן (את לא צריכה לדעת באיזה סניף מדובר, כל עוד הם מגיעים אלייך זה עניין שלהם מאיזה סניף הם מספקים לאזורך). בד"כ כדי להתחיל לקנות צריך להירשם לאתר ואז אפשר להוסיף מוצרים לסל/עגלה.

אני רשומה כבר בשלושת הראשונים (פרט לרמי לוי, עד לאחרונה הוא לא הגיע אליי ועוד לא יצא לי להזמין ממנו) ולכן מדוורת כל הזמן בדואל על מבצעים, קופונים וכו' ולפיהם מחליטה ממי להזמין בכל פעם.

למעלה